מפגש ב-20!!! אביק בת"א ב-20 אז גם אני שם ואם איפרת תהיה בארץ אז גם היא... קוצור תבואו
ס סוריקטה1 New member 8/8/06 #1 ../images/Emo121.gifמפגש ב-20!!! אביק בת"א ב-20 אז גם אני שם ואם איפרת תהיה בארץ אז גם היא... קוצור תבואו
../images/Emo121.gifמפגש ב-20!!! אביק בת"א ב-20 אז גם אני שם ואם איפרת תהיה בארץ אז גם היא... קוצור תבואו
B B a m b o o k New member 8/8/06 #4 אממ נראה כבר... זה אחרי שבוע שלם שאני בגניבנה... יהיה לי כסף... נראה מה אמא תגיד... היא לא הכי מתלהבת מכל הימי ת"א האלה אבל לא אכפת לי אני מתגעגעת אליך
אממ נראה כבר... זה אחרי שבוע שלם שאני בגניבנה... יהיה לי כסף... נראה מה אמא תגיד... היא לא הכי מתלהבת מכל הימי ת"א האלה אבל לא אכפת לי אני מתגעגעת אליך
ס ס ט י י ק New member 8/8/06 #7 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif תלוי במלחמה\: ואם כן,אולי לשעה-גג.
F Felix dude New member 8/8/06 #8 לא נרהא לי כל העסק הזה!!!@!#!%#!%#! הפעם עושים מפגש מתי ש-אני- יכולה!! ברור!! אפילו אם רק אני יהיה שם!! אני באה למפגש הבא!!!!אעעעהעאעעעעעעעע [בינתיים ב20 זה נוח]
לא נרהא לי כל העסק הזה!!!@!#!%#!%#! הפעם עושים מפגש מתי ש-אני- יכולה!! ברור!! אפילו אם רק אני יהיה שם!! אני באה למפגש הבא!!!!אעעעהעאעעעעעעעע [בינתיים ב20 זה נוח]
ס ססילייה New member 9/8/06 #19 תקשיב,תראה,תבין תפנים... טכנית-יש דרך.אני לא בטוחה שהיא חוקית,אבל היא קיימת!! השאלה היא, האם אנוכך יכול להתחמק מבחינה זו. בבקשה.
תקשיב,תראה,תבין תפנים... טכנית-יש דרך.אני לא בטוחה שהיא חוקית,אבל היא קיימת!! השאלה היא, האם אנוכך יכול להתחמק מבחינה זו. בבקשה.
N nobody99 New member 9/8/06 #21 הקשבתי,ראיתי,הבנתי והפנמתי רק אם יפול על הראש שלי קטיושה אני אוכל לא להגיע למבחן הזה.. אבל אני מתגעגע אליך המון
הקשבתי,ראיתי,הבנתי והפנמתי רק אם יפול על הראש שלי קטיושה אני אוכל לא להגיע למבחן הזה.. אבל אני מתגעגע אליך המון
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/8/06 #23 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ישלי רעיון!!!!!! בואי נחבוש קסדות ונלך לחטוף את טל! לאלאלאלא! אחד יותר טוב! בואי נרצח לו את המורה!@#%&@%&!%#@ משעמם לי פה .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ישלי רעיון!!!!!! בואי נחבוש קסדות ונלך לחטוף את טל! לאלאלאלא! אחד יותר טוב! בואי נרצח לו את המורה!@#%&@%&!%#@ משעמם לי פה .
ס סוריקטה1 New member 10/8/06 #26 ../images/Emo121.gifהיה זה ערב אחד בו ליל וטל דיברו בפורום... וכך זה התחיל...
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/8/06 #30 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רק אני לא הבנתי מה הפסיכי עם התלתלים הרגע אמר?
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רק אני לא הבנתי מה הפסיכי עם התלתלים הרגע אמר?
ס סוריקטה1 New member 10/8/06 #32 ../images/Emo121.gifמיכלי מפגינה את עילגותה ואיזה תלתלים? דקה אני לא משגיח עליהם והם נהיים ראסטות...