מפגש פורום בפורים?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמפגש פורום בפורים? ../images/Emo41.gif

כי אם גם הפעם אני לא אפגוש אתכם, אני באמת ארביץ למישהו._." אתם יודעים שהפעם האחרונה שהייתי במפגש של הפורום הזה הייתה בחנוכה שנה שעברה? [חחחחח כשהיינו בעזריאלי וכולם היו עם מליון סווצ'רטים ואני הורדתי את החולצה הארוכה שלי ונשארתי רק עם גופיה.
] אניוויז, אני מתה מתה מתה לפגוש אתכן
אני לא בטוחה מתי פורים יוצא השנה... אני יודעת שהפורימון בבצפר שלי הוא ביום שישי, ה26.2, ואם אני לא טועה החופש הוא עד ה1.3, ז"א שבתאריך הזה עדיין יש חופש... שמישהו יתקן אותי אם אני טועה. מה שאומר שאפשר לעשות מפגש בין התאריכים האלה. לי אישית בא לעשות מפגש אחרי הפורימון אבל אם זה ביום שישי זה קצת בעייתי כי אין אוטובוסים... אבל יכוליות שרק הבצפר שלי טיפש ואצל כולם זה בתאריך אחר? כי אם כן אז לא אכפת לי לבוא עם התחפושת למפגש סתם ככה
בכל מקרה, קודם כל אני רוצה לראות אם יש היענות בכלל לעשות מפגש ואחר כך נתעסק עם תאריכים כי כמו שאמרתי אני לא לגמרי בטוחה מתי החופש יוצא~ [מה שכן, גם אני וגם נעם לא יכולות לעשות מפגש ב28.2 אז קחו את זה בחשבון
כי יש כנס. *אגב נעם את יודעת שהעבירו את התאריך כן?XD*] אאעהאעה, אני כלכך לא בן אדם רשמי. XD אז, כן. אחרי החפירה- אתן רוצות לעשות מפגש, כן או לא? ומתי לעזאזל החופש יוצא?XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ביום שישי מתחפשים, ראשוןשני חופש ^^

אני לא חושבת שאוכל

../images/Emo31.gifלא באה.

אני אהיה בת"א בטוח ביום שמתחפשים, אבל לא למטרות מפגש, אז...

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif. ../images/Emo109.gif

יש מצב, הפורימון בבצפר שלי הוא ב-25.2, ואח"כ בטח יהיו מסיבות ושלל בלאגנים, אבל כעיקרון, אני פנויה. והחופש אצלי הוא עד ה-1.3. מממ, בכל אופן, רוב הסיכויים שכן :).

למעלה