ניצחתם!!!

../images/Emo121.gif ניצחתם!!!

אני טעיתי ואתם צדקתם!!! טבעי הפסימי (לא כולי שחור) גרם לי להבין שבסוף אנוצח, אך ההפסד כל כך מתוק. אז הנה, בין פורים לשושן, הגיע הזמן, לפזר את מסכת העשן ולהתנצל על היותי "תרדן" (אני צודק, מוגג?) הכל היה בכאילו, כמובן. לצרכי פורים וברוח טובה של מהתלה, ואף זכיתי לשיתוף פעולה דיעבדי של ההנהלה. אסיים בהרמת כוסית לחיי
המנהלים וכל הגולשים האחלאיים!!

גנגי

New member
עורב לנו מסביב לפינה, מה?

ככה עושים? פוי, לא יפה!
אז מתחו אותנו קצת, נבהלנו הרבה, ואח"כ שיתפנו פעולה כמו ילדים טובים, והגיע הזמן שגם אתם תצחקו מהבדיחה של עורב, שלמרות פסימיותו (ואולי דווקא בשלה?) הוא אחד משלנו. בואו נראה אתכם קורעים מעליו את המסיכה וחושפים את פרצופו האמיתי!

holy spirit

New member
כך נאה וכך יאה!../images/Emo6.gif

טוב לחזור ממסיבת פורים ולראות שיש עוד אנשים שחוגגים את פורים בעבודה עברית. ומי זה עורב פסימיסטי? מישהו מהפורום? כל הכבוד! עבודה יפה!

שבריר חשבתי דודה ז'ניה

ומייד דפקתי ראש ביד. אם היא היתה מסוגלת לכזה, היתה בכלל סבא של אטיוד. (הוא היחיד שלו הייתי סולח על תרגיל כזה). לכן: או שומרון או מרכזון
אין מי בילתם. ושתתבישו לכם חזק על ששיתפתם איתם פעולה. גם את גנגי. תמיד ידעתי שהרומן ביניכם יגמר רע.

חכי חכי

ידינו הארוכה תשיג אותך גם בבוסטון. ככה מסיתים אותנו נגד האקדמיה הלא חלופית? לאות מחאה אני חוזר להשתמש באותיות סופיות!!!

גנגי

New member
אבל-אבל-אבל...

גם עליי עבדו, גמני לא ידעתי (לפחות בשלב הזה)! וחוצמזה אני נורא חולה, אז בבקשה לרחם עליי לפחות עד שאחלים ולא להתעלל בי מעבר למה שהגוף שלי עושה בעצמו.

בואו נראה

עורב פמיניסטי? כאילו, שם משתמש עם שתי מילים, הראשונה ארבע אותיות והשניה שמונה אותיות. במילה הראשונה וו אחת, ובשניה שלושה יודים. מי לעזאזאל זה יכול להיות?

גנגי

New member
יפה!

סוף סוף מתחילים לחשוב כאן! נו? עוד מישהו? עוד רעיונות? בינתיים העורב ממשיך לקרוא ואיש לא קורע אותו...

נו מה?

I need to spell it out loud? זה לא ברור מההודעה שכתבתי? או שזה לא נכון? נעדרתי מהפורום למשך סוף השבוע הפורימי, אבל כבר כשנכנסתי וראיתי את ההמולה סביב העורב, סגנונו, ואולי תבנית שמו, ישר הזכירו לי את הזולל.

מוגג

New member
../images/Emo24.gif תודה עורב יקר

מתאים לך פסים. אכן, היו רגעים של חרדה, כשזה נראה כאילו רציני. אבל הכל כמובן היה רק כאילו רציני. תודה לך עורב פורח על סיכון ראשך ועל תחפושתך המוצלחת, אבל עוד יותר תודה לכל החברים שנרתמו למלאכת העידוד והתמיכה. גם אלה שחשדו המשיכו יפה לשתף פעולה והוסיפו שמן למדורת התבן והבוץ. אל תהיו כל כך פסימיים, הכל יהיה אח"לה! פורים שמחים לכל!

אני עדיין מוכנה לרכב ערומה על סוס

אני עושה גם חתונות, בר מצוות, ברית מילות, הלוויות וחתימות הסכמי שלום

למעלה