ניתוח שיר

pishkashit

New member
../images/Emo121.gifניתוח שיר../images/Emo121.gif

והפעם.. לישון בלי לחלום מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

hila3000

New member
עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): אממ..בינוני. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - אממ..זאת תשובה קבועה נראה לי אצל כולם - מאיה בוסקילה חח.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הממ אף פעם לא חשבתי על זה..אבל.. אולי אוהד חיטמן בעיבוד עם פסנתר כזה..יכול להיות נחמד. שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, השם הזה טוב.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אממ קצת הקליפ, קצת מחשבות אחרות...

charlazona

New member
אותי מעניין מה הפיליפינית הראשונה

אומרת בחלק השני של המשפט

O אפרת O

New member
../images/Emo46.gifברור ששמעתי- איך את מפקפקת בכלל?

איך אפשר לא לשמוע שיר כזה מהמם..... ורינת כפרה... סתמי

EcstaLarge

New member
אני עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני [לא הייתי רוצה לשמוע אותה שרה שום שיר חחח..] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוקי [חח זה יכול להיות מצחיק..] שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם בסדר האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי שכן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושב כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אמ הדברים הרגילים..

=]]

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-שירי מיימון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אורית שחף, אולי.. (או שאני מתבלבלת בשם?) שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם הזה מעולה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן:) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באואך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא מיותר, אבל בסוף אולי אפשר לשנות את הקטע שחוזרים כמה פעמים על אותו המשפט. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?לוידעת..

pishkashit

New member
../images/Emo181.gif אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) די גבוה האמת..
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא חשבתי על זה.. המזרחית למינהם
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דנה ברגר מספיק טובה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממ הקטעים הלא מובנים עם הפיליפינית..חח
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? חושך וכל מיני הבזקים

DreaM viSion

New member
../images/Emo176.gif בוקר טוב ..עונה...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוהה בהחלט.שיר מדהים. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!כל הזמרים המזרחיים..טפו,בלאט! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:לא הייתי ממש רוצה,השיר נפלא גם ככה,לא מאמינה שיש מישהו שיתעלה על הביצוע. שם השיר מתאים לתוכן שלו? ודאי. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?ע"ע שאלה מלמעלה לזאת. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאד. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?בדיוק באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עושה לי צמרמרת כי אני מזדהה איתו יותר מידי.

xdye1

New member
מטוסים עוברים נמוך..../images/Emo70.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) השיר הכי טוב אחרי כתמים בשמש זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!בומבילה וסטאלוס של אמא שלך
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אלאניס מוריסט
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מן הסתם היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? רגיל האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! ואם מישהו יגיד שהקטע של הפיליפיניות מיותר, חרם
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? בא לי לחלום לירון, התחיל שבוע הספר, מתי הולכים

pishkashit

New member
אוניות נוסעות בלילה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

*אל תתקנו אותי, אני יודעת שזה "מוניות"* אממ אפשר ללכת מחר נראה לי. או היום.

אני../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!שירי מימון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:|בדגש|אפ'חד שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא השם מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כןסדגש| האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?אממ לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?אממ כל מיני דברים שקרו לי היום

A N I g M A

New member
עניתי והכל נמחק;[

שוב
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ אביב גפן. כמה שאני אוהבת אותו - זה פשוט לא הוא. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפרת גוש שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, זה שם טוב. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה, נראה לי
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, חס וגראס מה זה. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שדנה ברגר כה יפה

נממ נממ

נו אז אני לא קבועה ממש אבל שוש :$ מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני :S זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אוונסנס יהיה נחמד.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה הא. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אני לא מקורית
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד מתאים. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך שמתאים לו בדיוק. מה שטוב בדיסק זה שהשירים הם בדיוק כמו שהם צריכים להיות.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? ^ כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שונאת את עצמי..."לשקר בלי לחשוב"...זה נותן הרגשה של מציאות על העולם.

למעלה