ניתוח שיר

pishkashit

New member
../images/Emo121.gifניתוח שיר

והפעם: מלאכים מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

hila3000

New member
עונה..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? די גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - אממ לא יודעת, לא אוהבת את השאלה הזאת כי אני לא חושבת על זה.. כשיהיה לי פעם מישהו שכזה בראש, אכתוב. :) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי שדנה ברגר תשיר בחלק של ההסתה, למרות שאני לא מתה עליה בכלל.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?: שם השיר הוא מלאכים (הסתה) אז כן..הוא כולל את שני החלקים שבשיר.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?: לא, זה שם טוב.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?: יאפ. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?: באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?: לא שזכור לי.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?: סתירה כזאת.. מצד אחד כשאפרת גוש שרה, אני מתארת לעצמי שמיים כאלה.. ולא רק בגלל שהיא שרה על זה שאין מלאכים בשמיים, אלא גם בגלל שצורת השירה שלה היא מעין מלאכית כזאת.. ואז כשברק ועופר (הוא גם שר שם נכון?) שרים את חלק ההסתה אז אני חושבת בדיוק על ההיפך.. זה יפה השילוב הזה.. זהו..

עונה../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) : אממ בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אממ לא עולה לי מישהו מיחוחד עכשיו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ לא עולה לי מישהו מיוחד עכשיו שם השיר מתאים לתוכן שלו?אממ כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אממ לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אממ באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אממ כל מה שעבר עלי היום

pishkashit

New member
../images/Emo121.gifאני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!..
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק אפרת שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן .. עם השם השני שם השיר - הסתה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

קישואים../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא יודעת.. אמ.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דנה עדיני, אולי.. יש לה קול.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן:) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא מעדיפה, "מלאכים" זה הרבה יותר טוב, אבל היה אפשר לקרוא לו גם "עדיין". האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן:) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

../images/Emo122.gif

האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בידיוק באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאאא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? חיוך. אי הבנה מעורבבת עם שלווה.

AvtipuS

New member
אני ../images/Emo13.gif +אני חדש פה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) הכי גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-אין לי מושג... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודע... שם השיר מתאים לתוכן שלו? בוודאי... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אכן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? בכלל לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המושלמות של אפרת גוש...

The Kinslayer

New member
כל הכבוד על השרשור לירון../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! האמת שהזמרת האחרונה שהייתי רוצה שתשיר את השיר הזה היא דנה ברגר. עם כל הכבוד לזה שהיא משתתפת בפרוייקט גם, אני חושב שהלבישו את השיר הזה טוב על אפרת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אני לא מוצא... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן, בערך. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? "אין מלאכים" האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן, ללא ספק. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? פאק, אחלה איכות קולית היא דופקת שם.

heaven is here

New member
ניתוח זה טוב

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר כלשהו כי השיר יותר מתאים שבת תשיר ולא בן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפרת גוש כמובן שם השיר מתאים לתוכן שלו? עם צירוף הסוגריים הוא בהחלט מתאים היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא חושבת על זה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? או כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המון. למה בעצם היא חושבת שאין מלאכים? אבל אומרת שיש אהבה. היא רואה את האהבה ובכך מוסתת דעתה ממלאכים? וקולו של עופר אף מעודד אותה שיש בעצם רק אכזבה. אוח, שיר מושלם.

למעלה