ניתוח שיר

pishkashit

New member
../images/Emo121.gif ניתוח שיר

והפעם תעצמי עיניים: מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

hila3000

New member
אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): די גבוה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לה לה לה... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין לי. מושג. שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ, אחלה שם.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לא בראש, אלא בכל הגוף...צמרמורת..במיוחד מה-30 שניות הראשונות בערך שזה רק מוזיקה.. ובראש.. מחשבות. המווון מחשבות.. שבוע טוב :)

chen010189

New member
תשובות

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני):גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:כל כוכב נולד ורוני דואני.. זה כלכךךך לא מתאים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:היהודים כי יש להם ת'קול המתאים שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?חצי מהדיבור.. הייתי מקצרת את הקטע של הדיבור ומוסיפה שוב ת'פזמון כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?לא יודעת.. זה נותן כזאת אסוסיאציה רומנטית.. וגם אוסוסיאציה

pishkashit

New member
../images/Emo175.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בלאט לא עונה על השאלה הזו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זה טוב ככה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? תפתחי את העיניים
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אולי קצר מידי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

אניאניאני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוהה למדי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא עולה לי בראש כרגע. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אביב גפן יהיה טוב שם השיר מתאים לתוכן שלו? אני בספק. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אולי כן, אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו יותר טוב. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן:] האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. הכל בדיוק במקום. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שהשיר כולל קצת הוראות שאני יכולה ללכת לפיהן.

scoobysnax

New member
הממ

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לאדע, הוא טוב איך שהוא.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:גם.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא, השם מתאים.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? ארוך בדיוק מספיק, אני אוהב קטעים אינסטרומנטלים בשירים האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממ.. הדיבורים, קצת.. אבל זה עדיין טוב כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כלום..

heaven is here

New member
ממממ

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמר אחר[?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו?מן הסתם
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אכן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצרצר אבל שווה האם יש קטעים מיותרים בשיר?חחחחח ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?לעצום עיניים

למעלה