ניתוח שיר

pishkashit

New member
../images/Emo121.gif ניתוח שיר

-המון זמן לא היה... הפעם: הנהג (ולא הוא לא היה) מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

אני ../images/Emo3.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) -נמוך, אבל השורה " איך זה שאת לא מרגישה " בהחלט מעלה אותו גבוה יותר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!דנה אינטרנשינל ?? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:היהודים, נראה לי מתאים להם שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא כ"כ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? כן, " לא מרגישה " ( מקורי משו אה ? ) האם השיר מתאים לאופי הדיסק? דיי מתאים =), נראה לי הדיסק מתחלק לשני סוגי שירים..( אני אשמור את ההסברים לעצמי ) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? תקצרו בכמה שניות =) האם יש קטעים מיותרים בשיר? no כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עובר לי שלפעמים מרוב כאב אני נעשת " נמה ".., כאילו הרגל נירדמת ואני לא מרגישה..פתאום לא מרגישים כלום ( לא, אני לא חולת נפש )..

../images/Emo54.gifאני ראשון ../images/Emo8.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן
אבי ביטר
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר
אביב גפן שם השיר מתאים לתוכן שלו
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם
משנהו באוויר האם השיר מתאים לאופי הדיסק
כן בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים
באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר
ממש ממש לא, עופר מאירי יודע ת'עבודה
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש
אחד השירים הטובים