ניתוח שיר

pishkashit

New member
../images/Emo121.gif ניתוח שיר

הפעם
כתמים בשמש
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- שרונה ודניאלה פיק?! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:- היהודים נראה לי שם השיר מתאים לתוכן שלו?- לחלוטין היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?- לא, אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?- אממ באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?- אולי ההתחלה.. אבל בעיקרון לא.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?- המממ

../images/Emo41.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה גבוה
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרונה פיק
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אורית שחף
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כמובן.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? זה השם האולטימטיבי לחמשיר.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ומתעלה עליו.
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים ? אורך מתאים. מעניין לשמוע אותו ברמיקס.
האם יש קטעים מיותרים בשיר? מיותר? בחמשיר?
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שאני רוצה הופעה. ודנה. ואפרת
.

../images/Emo54.gifיש כתמים ב-../images/Emo42.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!היהודים
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא הייתי מעדיף\ שם השיר מתאים לתוכן שלו
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר מדי
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?שיש כתמים בשמש

xdye1

New member
"יש כאן הרבה, הרבה להסתיר"

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא יודע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מישהו הזכיר האחיות פיק. למרות שזה לא רלוונטי יותר זה נשמע מעניין ביותר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אין ספק האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מדי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? סוף העולם

hila3000

New member
יש כתמים בשמש..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא יודעת נו..לא אוהבת ת'שאלה הזאת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אנערף..אולי איזה עיבוד רוקיסטי כזה..לא יודעת של מי.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, שם מתאים.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? באמת שאין לי מושג.. הרבה זמן לא שמעתי את השיר אז אני לא בדיוק זוכרת מה עובר לי בראש..

pishkashit

New member
נראה לי שאף פעם לא עניתי על זה../images/Emo12.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - גבוה השבוע זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - לא יודעת, וזה לא רלוונטי לחשוב על זה, זהו משבוע הבא אין את השאלה הזו
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר- השיר מתאים לזמרת שמבצעת אותו שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מצוין האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, אולי הסוף קצת נמתח.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כל מיני מחשבות על אווירה ואנשים מסויימים

למעלה