סופשבוע הגיע

maiky17

New member
../images/Emo121.gifסופשבוע הגיע../images/Emo121.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: למי כבר נמאס ממבחנים ובא לו לקפוץ מבניין
תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:

אחח... תענוג שהשבוע קצר ../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע- תודות לחג, מאוד מהר והייתי גם מאוד פעילה, אז בכלל זה טס
איך עבר השבוע באופן כללי- היה שבוע מאוד מרגש- הרבה סיומים והרבה התחלות חדשות. היום הכי טוב, ולמה- אתמול, כי הייתי מאוד פעילה, היום הראשון עם הילד שמטפלת בו, היה יום נעים כזה ובערב ההורים של הבחור הפתיעו אותי וקנו לי מתנות ממש שוות לכבוד סיום התואר. היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... יום שני- לא יודעת, יום מלא עצבים ותסכול כזה בעיקר מצד המשפחה והלימודים. קניית השבוע: הממ... מה שההורים של הבחור קנו לי גם נחשב? הם קנו לי ספר עם שירי ילדים וחבילת דיסקים עם שירי ילדים שרציתי לקנות אבל היה לי יקר וזאת מבלי שהם ידעו בכלל
, והבחור קנה לי חומר כזה שאפשר ליצור ממנו מלא דברים והוא צבעוני ומדליק ועוד פיה לאוסף שלי
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ.... השיר "הכל דבש"- קצת מתאים לשבוע זה
ציטוט השבוע: "וואי את היית נהדרת בהופעה", .... "הא רגע, זאת לא היית את"?? אחת המרצות בסמינר שחשבה שהלכתי על קביים כאלה גדולות בתחפושות והתבלבלה ביני לבין מישהי אחרת
מחמאת השבוע: קיבלתי המון מחמאות בעיקר מהמרצים, שאמרו להורים שלי שאני מוצלחת (נו לפחות הם חושבים ככה
) הצלחת השבוע: הצלחתי לקלוט איך מאכילים תינוק חלב שאוב, ביום ראשון אני אנסה אשכרה לרדת איתו למטה עם העגלה (זה סיפור שם, בגלל שיש רק מדרגות...) הפתעת השבוע: שהטקס לא היה נוראי כמו שחשבתי שיהיה... המלצת השבוע: למצוא שעה ביום שתהיה מוקדשת לנו ואך ורק לנו. מלך השבוע: הבחור, שלמרות שיש לו מבחן ענקי, תמך, עזר, פינק והיה שם בשבילי. זרקו "הידעת": אין לי הפעם, סורי
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ.... האמת שבקושי אכלתי השבוע משהו רציני, אולי הסושי שאכלתי אתמול. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: לא חסר, הדף קצר מלכתוב את כל מה שעשיתי
למי כבר נמאס ממבחנים ובא לו לקפוץ מבניין- אין לי מבחנים
תוכניות לסופשבוע: עוד מעט יוצאת למסיבת סיום בגן בו התנסיתי, אחרי זה הולכת לשיעור פרטי כפול שמעבירה ובערב אני והבחור עושים מרתון משחקי קופסא וקלפים. בשבוע הבא, מצפה ל...: התחלת עבודה רציפה עם התינוק והמשך שיעורים פרטיים כל יום אחרי העבודה עם התינוק, וגם לפגישה עם המפקחת.

Russet

New member
אכן תענוג

עד כמה מהר עבר השבוע- שבוע קצר- הוא טס לאללה
איך עבר השבוע באופן כללי- לא טוב, היה לחץ בעבודה ולא הייתה לי סבלנות לכלום בלימודים
היום הכי טוב, ולמה- היום. נגמר הסיוט של השבוע
היום הכי פחות טוב השבוע- היום- עוד שבוע נגמר ולא נרשמתי לקורס רענון נהיגה- יש לי יומולדת בעוד 3 שבועות ולא יחדשו לי את הרישיון בקצב הזה
קניית השבוע: היו מלא דברים- אני חושבת שהכי מועיל וטוב הוא עוגת ריבת החלב שקניתי לסופ"ש
שיר/ספר/סרט השבוע: אחותי קנתה ספר על אסרטיביות כדי שתוכל להיות קצינה טובה...כמובן שאני שילמתי אז מותר לי לנכס את ההמצאה לעצמי...
ציטוט השבוע: יו, כמה היא דומה לבמבה כשהיא הייתה קטנה- קיבלנו עכשיו גורה לאומנה והיא בכלל לא דומה לכלבה שלנו, היא בכלל מכוערת ולא זאבה כמו שלנו.
מחמאת השבוע: אמא שלי אמרה לי שהיא בטוחה שאהיה בסדר בכל מצב ובכל מה שאבחר לעסוק בו.
הצלחת השבוע: הגורה כאן כבר שעה, חוץ מלתת לה מכות קלות על האף (היא מכרסמת לי את התיק ואת המכנס ולא מפסיקה) ולצעוק עליה שתפסיק לנבוח על הכלבה שלי (שיושבת איתי בשקט על הספה מרחק של חצי חדר ממנה) הצלחתי בשעה האחרונה לא לאבד את שפיותי. מסתבר שכלבה כמו שלנו זה נדיר- היא לא משתוללת, לא נובחת סתם, לא לועסת כלום והתחילה להירגע- היא רק בת 10 חודשים.
הפתעת השבוע: הייתי אמורה לעשות קורס בנוגע להטמעת מערכות, החלטתי לא ללכת על זה והתעקשו באותו מקום לקבל את קורות החיים שלי למשרה שם גם ללא הכשרה קודמת בגלל הרקע שלי בהדרכה והנחייה, אני רק מקווה שייצא מזה משהו...
המלצת השבוע: לא לשהות בבית עם 2 כלבות כששתיהן גורות, האחת קטנה וחצופה שנושכת כל דבר לידה והשניה בוגרת יותר ושקטה שמנסה לשחק איתי וחשה שהן באותו גודל עדיין..
מלך השבוע: המנהל שלי.
זרקו "הידעת": עדיף לא לדחות, אחרת לא עושים את זה
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: שבועות היה השבוע, אכלתי פיצה שאמא הכינה, לזניה, מרק בצל שהכנתי, 3 סוגי עוגות גבינה עוד 2 עוגות רגילות, שניצלים של אמא שלא אכלתי כבר חודשיים
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: נחתי, כי החל מהשבוע הבא נגמרה החגיגה
למי כבר נמאס ממבחנים ובא לו לקפוץ מבניין- אני אני? יש לי 2 מועדי ב' מהסמסטר הקודם השני
תוכניות לסופשבוע: לנוח, לבדוק אם יש מישהו שרוצה את הגורה הזו
בשבוע הבא, מצפה ל...: חתונה אחת במרכז, עוד נסיעה לאשדוד, עומס עבודה מטורף, 2 מועדי ב', הגשת עבודה ועוד כל מיני תופינים והרפתקאות. וסתם כתוספת- למי אפשר להתלונן פה בבית הזה? אני צריכה לשטוף את הבית כי הוא ג'יפתי ויש לי 2 צ'ילבות שא"א להכניס לחדר העבודה יחד, החבר עדיין לא חזר ובכלל צריך להוריד את הכלבלבות למטה לפארק, הגורה החדשה מתנהגת כמו כלבת רחוב (דהה) וכשבמבה מנסה ללכת לשחק איתה היא פשוט צורחת עליה כי היא בטוחה שהיא תיקח ממנה את העצם. לא משנה שהעצם של במבה והיא בכלל לא אוהבת אותה או רוצה אותה, לה יש עצמות פייבוריטיות, לקטנה נתתי עצם שהיא לא אוהבת בכלל.

למעלה