סיפור לילה מפחיד....מוהאהאהאהא

sour spirit

New member
../images/Emo121.gifסיפור לילה מפחיד....מוהאהאהאהא

*מבוסס על סיפור אמיתי* לפני שנה, יום שישי אוקטובר 27, יצאנו כמה חברים לטיול לילי, עם מצלמת הוידיאו של אחד הבנים. סתם, ככה, התחלנו לצלם וניסינו לעשות סרט אימה, עאלק. רק שזה לא ממש הצליח... הקיצר, התחלנו לחזור, עד שפתאום אחד מאיתנו נפל ונבהלנו נורא, כי זה היה כזה אחרי שניסינו לצלם את סרט האימה שלנו. ואז היינו, נו, כזה, נו, איך קוראים לזה? אתם מכירים את ההרגשה שכשרואים סרט אימה ואז נעשים פרנואידים כאלה? אז ככה זה בדיוק היה...! רק שזאתי שנפלה איבדה את ההכרה.
ואז שני בנים (חסונים ביותר) החליטו להרים אותה ואני החזקתי את מצלמת הוידאו (שימו לב לסמיכויות...!) המשכנו ללכת בדרך חזרה הביתה, ואני חשבתי שיהיה נחמט אם זאתי שנפלה תראה את איזה חמודים החברים שלה שסחבו אותה כל הדרך. אז אני ככה התחלתי לצלם אותם ואז כשהיגענו לבית של מישו, הערנו את אבא שלו, שגם במקרה היה רופא, והוא טיפל ב"פצועה". אחרי שבוע קבענו כולנו להיפגש אצל מישו וסתם לראות מה שצילמנו. לחצנו על הפליי והתחלנו לראות את כל אותם הנסיונות הלא-כ"כ-מוצלחים-להכנת-סרט-אימה שאנחנו צילמנו. ואז הגענו לקטע שסוחבים את ה"פצועה" (בתוך המילה הזאת מתחבאת המילה "צועה") ופתאום אני קולט שמאחורי שני הבנים, די רחוק, מתבצע רצח בשידור חי. אני הייתי בשוק, אשכרה בהלם, והייתי ממש המום!!! אשכרה רואים מישו ששוחט מישו אחר בדם קר. שאר החברים שלי היו בטוחים שזאת איזה מתיחה שלי, במיוחד ה"פצועה". קראתי להורים שלי והם אמרו שכדאי לפנות ולהביא את הקלטת למשטרה. הבאנו את זה למשטרה, ומה אני אגיד לכם - צחקו לנו בפנים! אמרו שהקלטת מפוברקת ושאנחנו אנשים חסרי-חיים. מה שנכון, דרך-אגב... יום למחרת, חזרנו לשם באור יום, כדי לבדוק אם נשאר "משהו" ממקרה הרצח. אחת מאיתתנו ראתה משו שחור בולט באדמה. התקרבנו וזהינו את החפץ - סכין מגואלת בדם בתוך שקית ניילון. התקשרנו עוד פעם למשטרה והם שוב, צחקו ולא שמו עלינו חתיכת אשך, כשהם יכולים לבוא ולבדוק, ואולי גם למצוא טביעות אצבע.... עד היום יש איזו זונה נעדרת, שלא יודעים איפה היא. (נעלמה באזור שלנו...)

Idan91

New member
ידידי,../images/Emo187.gif

אל תצפה לקבל מיליון תגובות שעה לאחר שפרסמת את ההודעה שלך, במיוחד כשזאת הודעה ארוכה.

y s h

New member
סיפור נחמד

אבל את לא באמת חושבת שנאמין לך, נכון?

scooby4

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif

לא יודע למה אתם לא אהבתם... אפילו אם הסיפור לא אמיתי אני עדיין אוהב אותו. אבל פעם הבאה שאת מספרת את הסיפור למישהו... תורידי את הקטע עם המשטרה. תפסיקי פשוט בקטע שראיתם את הרצח בקלטת.

Idan91

New member
מעניין! ../images/Emo187.gif

ו-יווו! ה27 באוקטובר (יומולדת...)!

Meijen Shaggy

New member
סיפור נחמד! ../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

רק לפי דעתי יכולת לשנות כמה דברים -
למתוח טיפה את הסיפור ולפרט יותר ככה שנבין בדיוק מה קרה, כי אני לא ממש הבנתי איך פתאום הגיעה פצועה לידיים שלכם..
להוריד את כל ההערות בסוגריים... מיותרות...
להפסיק את הסיפור אחרי שאתם מגלים שצילמתם רצח. אבל באמת סיפור יפה לאללה!

Idan91

New member
וגם.. ../images/Emo187.gif

אם זה היה מסופר בגוף שלישי ובלי הקטע עם המשטרה (למרות שגם איתו זה היה בסדר), זאת הייתה פשוט אגדה אורבנית מושלמת!

פששששש איזה מפרגנים פו

נשמה הסיפור היה נורא מוצלח אהבתי תקטע של המישטרה עוד הוכחה לכך שהם מנאיקים

ej for all

New member
הסיפור הוא

טוב, אפילו טוב מאוד, אבל אני לא קונה אותו......*סורי*

buffgirl

New member
אהבתי, קצת הערות:../images/Emo80.gif

בד"כ, לפחות כשאני מספרת את סיפורים מפחידים (ואני תמיד מספרת סיפורים מפחידים. מיי קינד אוף סטורייס...), אני מנסה לספר את זה בצורה לא של חברמנית כזאת ("ומה אני אגיד לכם - צחקו לנו בפנים!") אלא יותר בצורה של הייתי שם, אבל אני חלק מזה. אני סותרת את עצמי אני יודעת.. (פיצול אישיות! מי אמר את זה..?) אבל כשחושבים על זה, זה נשמע די הגיוני.. או שלא.. טוב זה לא חשוב! תנסה לספר את זה לאט, תמתח את הסוף קצת בצורה מצממרת.. תיפטר מהסוגריים! כי סוגריים, לא משנה כמה מפחיד הסיפור - הן תמיד, אבל תמיד קוטעות את הריכוז. אבל בסף הכל, אחרי כל הערות שלי, ממש האהבתי!

למעלה