קצפת

bar jones

New member
../images/Emo121.gifקצפת ../images/Emo121.gif

אני פשוט מחר לא בבית, וגם ככה עוד מעט כבר חצות, קיצור- תחשבו שהפינה פורסמה ביום רביעי
אז השבוע השיר שלנו הוא...
room on the 3rd floor
והלינק שלנו
http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Room-On-The-Third-Floor-lyrics-McFly/46B04167075EEA5948256E84000FAEAD ועכשיו לשיפוטכם: המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? הרוח הנמחדה שלי
מציעה לכולכן לענות
ברוחיות רבה, מור

D4Ever

New member
אני

שחכת כמה דברים! הדירוג שלי לשיר מ1-10?: 9 וחצי משפט אהוב בשיר: My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:SOD שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא!..בעצם אולי הייתי מורידה חלק מה"נה נה נה.." אבל השיר אחלה כמו שהוא! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אין לי כח
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?אחחח הנוסטלגיה!

bar jones

New member
חחח אז אין לך כוח הא?

חח סתם סתם, אבל אני גם הכי אוהבת ת'משפט הזה בשיר..ועוד הקול של דני ..גררר

DesertRose7

New member
I gotta keep my feet on the ground

הדירוג שלי לשיר מ1-10?: 10
משפט אהוב בשיר:My eyes are hurting coz the cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: 50 סנט
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'יימס בלאנט
שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא, הוא "בוגר" יחסית לאופי של האלבום
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?בהחלט היה אפשר לשים אותו בWONDERLAND
האם יש קטעים מיותרים בשיר?כמה נה נה נה מיותרים
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):כמו שאני אוהבת - להציג את המילים של השיר בקליפ. כמו שהשיר כתוב- ככה לשחק.

DesertRose7

New member
אוי שכחתי..

כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? באמת נוסטלגיה..
ועוד משהו עובר לי בראש.. אבל את זה בנתיים לא אומרים

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

המשפט המועדף בשיר:room on the 3rd floor not what we asked for i'm not tiers enough to sleep זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:דורק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:ג'ניפר לופז!זה יהיה טוב!
שם השיר מתאים לתוכן שלובערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?wondeland האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה).טום ודני מגיעים לבית מלון מסכן במצרים.הם מקבלים חדר קטן בקומה ה-3,ויש מלא בלאגן.כל הקומה מלאה עשן מאחד החדרים שמסניפים חשיש.טום בא לישון ונופל ישר ללובי.דאגי המנקקה מגיע ומעיף את דני מהחלון,הוא נופל על המכונית של הארי,יש בלאגן והם הולכים מכות.אז מגיעים שוטרים,כולם במעצר..ונהנהנהנהנהנהנהננה כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?טורקיה וצעצוע של סיפור מור,אני אוהבת אותך מאודדדדדדדדד!

bar jones

New member
חחחחח איזה תסריט..

מצרים חחחחחח, סליחה פשוט דמיינתי את מקפלייי שסביבם אנשים עם כאפיות, חחח זה יהיה טוב ..!!!! ואני גם אוהבת אותך.. מלייאנתלפים!!!

Hip Hop star

New member
כאפיות!../images/Emo6.gif

קליאופטרה תקח אותם לסיבוב על גמלים,תלביש אותם בשמלות של הערבים ותשים עליהם כאפיות,הם ייראו כמו הטורקי מהמומיה!
הגמל של אחד מהם יתחיל לרוץ,בטח דני ייפול

sap sapir

New member
מואהה

המשפט המועדף בשיר:Na na na na זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:שאקירה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? כן I gotta keep my feet on the ground האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן נראלי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממ לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) שאני קונה את המשחק הזה ומרכיבה אותו ופתאום הם הופכים לאנשים אמיתיים כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? שאני שונאת את השיר הזה

vered131

New member
שלליי :)

המשפט המועדף בשיר: My eyes are hurting The cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אמ.. בריטני ספירס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: GREEN DAY.. נשמע נחמד :p שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, מתאים לא ככה. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמ.. כן. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? Wonderland האם יש קטעים מיותרים בשיר? ה- Na na na na וה- Guess that times like these remind =\ חצי מהשיר זה רק הקטעים האלה.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): אמ.. אין לי :) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? כמה מוזר הקליפ.. :p

Rowdy Girl

New member
../images/Emo13.gif

המשפט המועדף בשיר: I've got to keep my feet on the ground זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ליל קים?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סאן אוף דורק!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ כן
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לוידעת...
האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אממממ לוידעת כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הקומה השלישית בבית שלי
אין ציון?

just jenny

New member
עונה:D

המשפט המועדף בשיר: My eyes are hurting coz the cheap nylon curtains Let the sunlight creep in through from the clouds
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא דעת, בריטני
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סימפל פלאן חח
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא השם דווקא מתאים
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ בערך, לא הכי
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אמ לא דעת
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא השיר גם ככה קצר
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) חחח מה שכתוב במילים, שהם בבית מלון עלוב, וכל זה..
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הפרצוף של טום בכחול [זה היה משעשע..]

lollipop1

New member
MEEE

זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ביונסה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: טחח אמינם! צריך להיות קורע שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאאאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? זה השם הכי הגיוני לא?! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאדעת לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?:\ האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאא
אני אוהבת ת'שיר! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כל חבריי מקפליי יושבים בחדר במלון מוזנח כזה ומראים כל שורה מהשיר כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הטיול שלי לאילת עם החברות! זה היה ככה חעחעחע

lollipop1

New member
נממ שכחתי 2

הדירוג שלי: 10! המשפט: Guess that times like these remind me, I've got to keep my feet on the ground

cami love benja

New member
עונה =]

נמנמנמנמ.. דירוג לשיר: 8 וחצי המשפט המועדף בשיר: נהנהנהנהנהננה =] זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממממ מייקל ג'קסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: באסטד שם השיר מתאים לתוכן שלו? נראה לי היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאפ [זה שם הדיסק..] לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? שום דיסק האם יש קטעים מיותרים בשיר? ה-נהנהנה טיפה ארוך.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) =\ כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? את הקליפ המוזר.. טום נראה חמווווד שם =]

למעלה