Rowdy Girl
New member
../images/Emo121.gif רדוף רוחות ../images/Emo14.gif פרק 4 ../images/Emo121.gif
ד''א מצאתי פאנפיק מאגניב [עם 2 עונות חהחה] לפרסם בבאסטד... אז מתי ששחר תיתן לי אישור אני אפרסם חה
עכשיו לעניין... אנג'וי! זווית הראייה של דני היה לי חלום מוזר על זוג שחיו בבית הזה בשנת 1800. זה היה ממש מוזר כי היו להם את אותם שמות כמו של הקרובי משפחה של טום. הבית הזה דיי מפחיד... איפה מישל?? אני תוהה אם גם לה יש חלומות מוזרים... הלוואי והייתי יכול לספר לה את האמת... יצאתי מהמיטה וחיפשתי אותה זווית הראייה של מישל הייתי בסיפרייה בערך שעה ולא מצאתי הרבה, רק שהנרי היה בן 21 ואמילי בת 20 כשהם התחתנו והיו להם 2 ילדים, ג'ק ושארלוט. הייתי עסוקה בלקרוא ולא שמעתי את דני נכנס פנימה. "מה את עושה?" "אממ... רק מחפשת עוד מידע על המקום הזה. למה אתה לא ישן?" "היה לי חלום מוזר ולא יכלתי לחזור לישון. היה יותר קל כשאת היית איתי." הסמקתי מהתגובה שלו ואז קלטתי מה הוא אמר... "חלום! על מה?? בעצם לא חשוב..." "לא.. תמשיכי" "על הנרי ואמילי.." "גם לך??" "כן! אני תוהה אם גם לאחרים יש... יש משהו במקום הזה.." "גילית משהו?" "לא ממש, תן לי כמה ימים ואני בטוחה שאני אגלה." "איך את כל כך בטוחה?" "אני יודעת שזה יישמע טיפשי, אבל יש לי הרגשה שמשהו קרה להנרי ואמילי ומה שזה לא יהיה זה קרה כאן." "מה בקשר לחלומות?" "אולי אנחנו קשורים איכשהו... החלומות מנסים לספר לנו משהו." "למה אנחנו ולא טום?" "אני לא יודעת... אבל עד שנעזוב אני אדע." "את יכולה לחזור למיטה? אני רוצה לישון עוד כמה שעות..." "אממ.. בטח. רק תן לי לשים בחזרה את הספרים."
ד''א מצאתי פאנפיק מאגניב [עם 2 עונות חהחה] לפרסם בבאסטד... אז מתי ששחר תיתן לי אישור אני אפרסם חה
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)