רדוף רוחות
פרק 3

Rowdy Girl

New member
../images/Emo121.gifרדוף רוחות ../images/Emo153.gif פרק 3../images/Emo121.gif

סליחה שהפרק קצר אבל ככה זה... מנסים למתוח עד הסוף
יהיו פרקים מאוד ארוכים ומאוד קצרים אז... פשוט תחכו
--- כשהתוכנית נגמרה דני כיבה את הטלוויזיה ולקח אותי לחדר השינה שלו, שהיה ליד שלי. "אני רק אחליף בגדים." אמרתי כשהייתי בפיג'מה דפקתי על הדלת של דני. "תכנסי." נכנסתי וראיתי את דני כבר במיטה. [מור
.....] הלכתי לאט ונשכבתי לידו. ואז הייתה שתיקה מביכה... "אמממ... אז לילה טוב." אמרתי "לילה." התעוררתי באמצע הלילה וראיתי את היד של דני מסביבי. ידעתי שאני לא אוכל לחזור לישון אז הלכתי לסיפרייה. יצאתי בשקט מהמיטה והלכתי. ממש לא ידעתי מה אני מחפשת, אבל משהו אומר לי שמשהו קרה לאמילי והנרי...

m i c k e y 15

New member
אאאא../images/Emo99.gif

יפה
איך הייתי רוצה להיות בסיטואציה הזאתי עם דני
מאוד קצרר

bustedit

New member
OMGG%$&^%$

פאק וומן! היא ישנה איתו באותו חדר, היד שלו מסביבה.. חושך, חדר לבד.. OMG!!!!!!!!!! איך היא לא אונסת אותו?!?!?!?????$%?$#%^?$%?&?^&?^?*&?*&
|מזילריר|

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחה ההמשך בכלל הולך להיות הזוי,נכון לולה?

Rowdy Girl

New member
לולה?../images/Emo12.gif

כמה שמות כבר יש לי ממך? -.- דווקא אירוני כי בדיוק נרשמתי עם השם לולה לאיזה אתר... יגעהגדיהכעגדבכעדגחבמדגלךיהגדעהגחד
וההמשך זה סתם ישיבה על התחת בספרייה מה כלכך הזוי? טוב נו הזוי הזויייייייייייייייייייייייייי

Hip Hop star

New member
לא ממש ספרתי../images/Emo122.gif

אבל אני חושבת שלא הרבה,לא היה לי כוח לרשום קולה מקרונה או מוקה או מה שזה לא היה..אז פשוט לולה
וזה אומר ספוילר?..נכון
נו..את יודעת למה אני מתכוונת..להשמך של ההמשך של ההמשך של הלא יודעת עוד כמה המשכים עם ה............. -ספוילר(?)- עם הפיצול אישיות..........
הייתי שולחת את שניהם לעברבנל

Rowdy Girl

New member
היה כזה?../images/Emo12.gif

אולי באמת הגיע הזמן שאני אקרא תסיפור שוב
באיזה "סצנה" [לא מצאתי מילה נו] זה קורה?

bar jones

New member
קורל.. את באמת רוצה

שנספר לך מה קורה בהמשך
כי אני מפחדת שהן גם יקראו - הבנות שעדו לא יודעות אותו.. ובכלל הרבה הולך לקרות

Hip Hop star

New member
שפשוט נחליף אותה?../images/Emo6.gif

אני אוהבת להיות כזאת כלבה לפעמים..או שלא
בכל מקרה מור...הכוונה הייתה לפיצול נו....עם הפיצול.... את יודעת להמ אני מתכוונת..שאלו לא היו הם..ודם ממה שאני אומרת מי שלא קראה לא תבין..אבל עדיין.. זה סוג של פיצול לא? וכן קורל,תקראי...כ"כ התלהבת,הייתי בטוחה שתזכרי דווקא את הסצינה הספיציפית הזאת..ולא..הכוונה לא לבכי ההיסטרי..הכוונה לפיצוללללללללל! קאפיש?

Rowdy Girl

New member
אממ לאא...

אבל שיהיה
אני אקרא לבד
הוווו נזכרתי שהיה משו כזה ||||||: כהכה נזכרתי! טוב אני אקרא אחרי שאני אחזור מבצפר כבר
יומטוב

bar jones

New member
כן כן ../images/Emo70.gif בדיוק../images/Emo70.gif

הולך להיות כל כך טוב ..

Rowdy Girl

New member
זה לא אותו דבר

לקרוא סצנה או גם את ההקשר שלה... הן לא יצליחו להבין כלם
אבל נו עזבו

bar jones

New member
חחחח מה מור../images/Emo35.gif

כן קורלי.. את יודעת, לפעמים גם דן הולך למיטה לישון... או לפחות חושב שהוא הולך לישון
מצונזר

למעלה