רדוף רוחות
פרק 12

Rowdy Girl

New member
../images/Emo121.gif רדוף רוחות../images/Emo165.gifפרק 12 ../images/Emo121.gif

היילו אנשים
מיקי תודה רבהרבהרבה שפירסמת במקומי 2 פרקים
אנג'וי
---- כשכולם היו בעיר הם הלכו לדרכים נפרדות. הסתכלתי מסביב וראיתי את דני. הלכתי להתנצל. "היי דני, אני ממש מצטערת על מה שקרה מקודם." "זה בסדר מישל. את יכולה לעלות עלי מתי שאת רוצה." הוא צחק "אני אזכור את זה...." "יופי. תקשיבי אני סיימתי.. רוצה ללכת לאכול?" "ברור." "יופי." עזבנו את החנות והלכנו לבית קפה הכי קרוב. החלטתי לספר לו את כל מה שקרה בלילה שעבר. אני מקווה שהוא יאמין לי. "דני יש משהו שאני צריכה לספר לך." "גמאני. את ראשונה." "אוקיי.. עכשיו אתה הולך לחשוב שאני משוגעת אבל בלילה שעבר כששמנו את הספרים בחזרה מצאתי מכתב מאמילי להנרי וכשהלכתי לקרוא אותו היא הופיעה בחדר שלי כאילו שהיא כותבת אותו. אז לא יכלתי לישון והלכתי בחזרה לספרייה להסתכל על הספר שהמכתב נפל ממנו, והוא היה היומן של אמילי." "אני יודע על המכתב. לא יכלתי לישון אז הלכתי לבדוק מה איתך, אבל לא היית שם אז ראיתי את המכתב. אבל כאן את תחשבי שאני משוגע, כשהלכתי בחזרה לחדר שלי אמילי הייתה שם וחיכתה לי והיא אמרה להמשיך עם החיפוש, ושזה יותר קרוב ממה שאני חושב." "אני לא חושבת שאתה משוגע." "את לא?" "אותו דבר קרה לי רק עם הנרי." "הוא אמר את אותו דבר?" "יאפ." "אני תוהה למה הם התכוונו." "לא יודעת. אתה חושב שאנחנו צריכים לספר לאחרים?" "לא הם לא יאמינו לנו. אני בקושי מאמין." "אני מבינה למה אתה מתכוון... אז כנראה שפשוט נצטרך להמשיך בחיפוש." "כנראה...."

0 דיש 0

New member
אממממ יש לי שאלה

אפשר לקבל קישורים לפרקים הקודמים..?

m i c k e y 15

New member
יוווווו מענייןןן חחח

בבקשה! אני מוכנה לעשות כל מה שתבקשיי חחחח

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ../images/Emo99.gif יפה.

נממ.. מה הם צריכים לחפש?! הם מצאו אחד את השני.!! חחח ככה לפחות אני חושבת.. הייתי מתה להיות במקומה..

למעלה