רדוף רוחות
פרק 7

Rowdy Girl

New member
../images/Emo121.gif רדוף רוחות ../images/Emo202.gif פרק 7 ../images/Emo121.gif

חעחע אני מפרסמת בזמן
--- הייתי במכונית עם הבנות ולא יכלתי להפסיק לחשוב על הנרי. כל מה שידעתי שאני חייבת למצוא עוד עליהם. הייתי ממש שקטה וזה הדאיג את הבנות. "מישל את בסדר?" ליסה שאלה "אני בסדר, למה?" "אממ את נורא שקטה." נייטלי אמרה "וטום אמר לנו שהוא ראה אותך במטבח..." "בלי להזכיר את זה שאת כל הזמן עם דני. למה היית במיטה שלו שוב?" נייטלי חייכה "לא רציתי להיות לבד וכל השאר ישנו." "עשיתם משהו?" קלואי שאלה "לא. אבל ששאלתי אם אני יכולה לישון איתו חחח איך הפנים שלו נהיו. אני חושבת שהוא ממש האמין שרציתי." "ההההוו שיבורך." ליסה צחקה "כן אבל את יודעת.. הוא לא כזה נורא כמו שחשבתי." "הוו באמת?" נייטלי גיחכה "כן.. כשנגיע אני צריכה ללכת לישון.." "היו לכן חלומות לאחרונה?" "לא, למה?" "סתם תהיתי... אנחנו קרובים?" "כמעט." נקודת הראייה של דני "טום אני יכול לדבר איתך?" "בטח! על מה?" "מישל..." "הווווווו." "סתום. אמרת שמשהו קרה במטבח.. אני רוצה לדעת מה." "זה היה שומדבר. רק מישל חשבה שהיא ראתה מישהו בחצר." "הוו. והוא היה שם?" "לא. אני חושב שהיא עייפה או משהו." "היה לכם חלומות לאחרונה?" "לא." טום והארי אמרו "לי היה!" דאגי אמר "על מה?" "על בריטני ספירס!!!!" "לא חשוב..." תגיבו.

sap sapir

New member
חהחהחהחהחה דאגוש הזה!!!

מתאים לו לחלום על בריטני חחח גדול תודה קורל

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

על בריטני ספירס
זה ראסמי מתאים להם
מגניב.. תמשיכי

Emo Kid

New member