Rowdy Girl
New member
../images/Emo121.gif רדוף רוחות ../images/Emo216.gif פרק 9 ../images/Emo121.gif
כשהגענו חזרה לבית כבר היה ממש מאוחר וכולם הלכו ישר למיטה חוץ מדני ואני. נפגשנו מחוץ לספרייה כדי להמשיך מה שהתחלתי. "אוקיי אלה הספרים שחיפשתי בהם בפעם האחרונה... אז נתחיל בהם." "אוקיי." דני הלך לקחת את הספרים ושם אותם על השולחן מולי. הוא שם את הכיסא ממש קרוב אלי ובחר ספר לקרוא. לא יכלתי להתאפק מלצפות בו. אפעם לא קלטתי איזה מושך הוא
. בטח בהיתי כי הוא הסתובב אלי. "את בסדר?" "אני בסדר. בוא נמשיך." שעתיים אחרי לא ממש מצאנו הרבה. יכלתי לראות שדני מתעייף ויש לנו עוד שבוע להמשיך לחפש. "דני כבר מאוחר בלילה. אנחנו יכולים להמשיך בפעם אחרת." "אוקיי אז בואי נשים את זה בחזרה..." עזרתי לדני עם הספרים והפלתי אחד על הריצפה. הרמתי אותו ומשהו נפל מתוכו. זו הייתה חתיכת נייר. במהירות לקחתי אותה ושמתי אותה בכיס כדי לקרוא בחדר. "מצטער שלא מצאנו כלום." "זה בסדר. כמו שאמרתי, יש לנו זה. יאללה בוא נלך לישון." אמרתי ומשכתי אותו למעלה. "אז את יושנת לבד הלילה אוווו..." "אם אני אצטרך אותך אני אגיד." "בסדר אבל אני דלת ליד!" "תודה, לילה טוב דני." "לילה טוב."
כשהגענו חזרה לבית כבר היה ממש מאוחר וכולם הלכו ישר למיטה חוץ מדני ואני. נפגשנו מחוץ לספרייה כדי להמשיך מה שהתחלתי. "אוקיי אלה הספרים שחיפשתי בהם בפעם האחרונה... אז נתחיל בהם." "אוקיי." דני הלך לקחת את הספרים ושם אותם על השולחן מולי. הוא שם את הכיסא ממש קרוב אלי ובחר ספר לקרוא. לא יכלתי להתאפק מלצפות בו. אפעם לא קלטתי איזה מושך הוא
![](https://timg.co.il/f/Emo2.gif)