Rowdy Girl
New member
../images/Emo121.gifרדוף רוחות ../images/Emo221.gif פרק 2../images/Emo121.gif
"אמילי את בסדר?" "אני בסדר, אני רק לא מאמינה שעשינו את זה!" "אני יודע! אנחנו סופסוף נשואים. את אוהבת את הבית החדש שלנו?" "הוא מושלם הנרי. אני לא יכולה לחכות להתחיל חיים איתך." "אני חושב שהחדר הזה מושלם בשבילנו, מה את חושבת?" "אני מסכימה." אמילי משכה את הנרי קרוב ונישקה אותו. *צינזורררררררררררררררררררררררררר* [ככה בא לי
] "היייי מותק קומי!!" דאגי אמר "חלמתי חלום מוזר." "אממ טוב הארוחת ערב מוכנה. אח''כ אנחנו הולכים להסתובב באיזור." "אני אהיה שם עוד דקה." "אוקיי." זה היה ממש מוזר. למה שאני אחלום על זוג נשוי? הסתרקתי וירדתי למטה. הלכתי לחדר האוכל והכסא היחיד שהיה פנוי היה ליד דני. בדיוק שישבתי הוא צבט אותי. אבל הייתי ממש שקועה בתוך החלום ככה שלא שמתי לב אליו. אחרי הארוחה הלכנו לראות את האחוזה. מצאנו ספרייה, משתלה, כנסייה ובית קברות. כשחזרנו לחדר האורחים שאלתי את טום על האחוזה. "טום אתה יודע הרבה על המקום הזה?" "לא ממש, רק את זה שהייתה פה משפחה לפני 200 שנה כשאמילי והנרי קנו את המקום." "אמילי והנרי?!" "כן! אם את ממש מתעניינת את יכולה למצוא דברים בספרייה." "תודה טום." החלטנו לראות טלוויזיה כי לא היה שומדבר אחר לעשות. לפני שידעתי נרדמתי שוב. "הנרי יש לי משהו לספר לך." "מה?" "אתה יודע שלא ממש הייתי עצמי לאחרונה..." "כן." "טוב אז ראיתי רופא היום... ואני בהריון." "אני הולך להיות אבא." "כן." "זה החדשות הכי טובות בעולם! החלומות שלנו מתגשמים." הוא חייך "אני אוהב אותך." "גמאני אותך." "בייבי..." מילמלתי "כן מותק??" דני צחק קלטתי שאני ערה ודני אמר משהו. "מה?" "אמרת בייבי אז אמרתי מותק.. מה יש לך?" "יש להם תינוק.." "למי?" "אממ... לא יודעת." מה לא בסדר איתי? החלומות האלה מוזרים והם משגעים אותי! למה הם קורים דווקא לי? ממש לא רציתי לישון לבד... "דני, אני יכולה לישון איתך הלילה?" הוא הסתובב מופתע "אמממ בטח." "תודה... אני פשוט לא רוצה להיות לבד." "טוב אז נחכה רק שתיגמר התוכנית ואז נעלה למעלה." "אוקיי."
"אמילי את בסדר?" "אני בסדר, אני רק לא מאמינה שעשינו את זה!" "אני יודע! אנחנו סופסוף נשואים. את אוהבת את הבית החדש שלנו?" "הוא מושלם הנרי. אני לא יכולה לחכות להתחיל חיים איתך." "אני חושב שהחדר הזה מושלם בשבילנו, מה את חושבת?" "אני מסכימה." אמילי משכה את הנרי קרוב ונישקה אותו. *צינזורררררררררררררררררררררררררר* [ככה בא לי