m i c k e y 15
New member
../images/Emo121.gifרדוף רוחות../images/Emo28.gifפרק 11../images/Emo121.gif
שוב אני מפרסמתת..יאיייי חחחח מנקודת המבט של דני: אני באמת לא יכולתי לישון אז חשבתי שאבדוק מה קורה עם מישל. אבל כשהגעתי לחדר שלה היא לא הייתה שם. בדיוק באתי ללכת בחזרה לחדר שלי כשמשהו תפס את מבטי. זהו היה מכתב על השידה. קראתי את זה במהירות וזה הדהים אותי שמישהו מאמין שאהבה שלהם היא לנצח. זה גרם לי לחשוב. הנחתי בחזרה את המכתב בדיוק איך שמצאתי אותו וחזרתי בחזרה לחדר שלי. בדיוק כשעצמתי עיניים שמעתי רעש כלשהו, שגרם לי לחשוב שזו מישל. במקום זה ראיתי בחור בחדר שלי שנראה בדיוק כמוני.
"מי אתה ומה אתה עושה בחדר שלי?" "אתה יודע מי אני וזה לא החדר שלך, החדר היה שייך לי ולאשתי." ''אתה הנרי. מה אתה רוצה?'' ''שאתה תמשיך את מסע החיפושים שלך. בסוף אתה תמצא את מה שחיפשת. זה קרוב יותר ממה שאתה חושב.'' הוא אמר לפני שנעלם. אני תוהה למה הוא התכוון.אני באמת חייב לתפוס קצת שינה,זה כל מה שזה. אני עייף והמוח שלי מתעתע בי. אלוהים, מה אם הוא היה אמיתי?.. כמה שיותר מהר נגלה מה קרה יותר טוב. מנקודת המבט של מישל: התעוררתי כשליסה קפצה על המיטה שלי וצעקה. ''אני קמה, אני קמה'' "יופי, בואי היום אנחנו הולכות לעיר לעשות קניות" ''יאיי''. אמרתי במעט מאוד התלהבות. ''את צריכה לקום. אם לא תקומי אני אכריח אותך לנסוע עם הבחורים ותצטרכי לשבת לידם.'' '' בסדר אני קמה. עכשיו את שמחה?'' ''מאוד. נתראה למטה.'' כשהייתי מוכנה ירדתי למטה וכשעברתי ליד חדר הילדים יכולתי להישבע שראיתי את אמילי מחזיקה תינוק. ירדתי מהר במדרגות ומעדתי במדרגה האחרונה ישר לידי מישהו שהסתכלתי על מי נפלתי ראיתי... ''אני כל כך מצטערת. אתה בסדר?'' שאלתי. ''אני בסדר. ואת, את בסדר?'' ''כן'' ''אז אכפת לך לרדת ממני?'' ''אה?, אהה כן כן מצטערת'' '' זה בסדר'' הוא אמר כשקמנו מהרצפה.
שוב אני מפרסמתת..יאיייי חחחח מנקודת המבט של דני: אני באמת לא יכולתי לישון אז חשבתי שאבדוק מה קורה עם מישל. אבל כשהגעתי לחדר שלה היא לא הייתה שם. בדיוק באתי ללכת בחזרה לחדר שלי כשמשהו תפס את מבטי. זהו היה מכתב על השידה. קראתי את זה במהירות וזה הדהים אותי שמישהו מאמין שאהבה שלהם היא לנצח. זה גרם לי לחשוב. הנחתי בחזרה את המכתב בדיוק איך שמצאתי אותו וחזרתי בחזרה לחדר שלי. בדיוק כשעצמתי עיניים שמעתי רעש כלשהו, שגרם לי לחשוב שזו מישל. במקום זה ראיתי בחור בחדר שלי שנראה בדיוק כמוני.
![](https://timg.co.il/f/Emo12.gif)