רוק סיטי

../images/Emo121.gifרוק סיטי

חזרתי עכשיו מהרוק-סיטי הזה בנתניה.. הפיקצ'רס אילבן הזה, זה חתיכת חור לעזאזל! קיצור שייגעצ עלו ראשונים, שרו 7 שירים סכ"ה- את אבא עו"ד, משקאות חריפים, מרלין מונרו, חילזון מקומי <ככה קוראים לזה?>, ועוד 3 שירים חדשים שעוד לא שמעתי.. עמדתי מול שיקו ודיברתי איתו כל ההופעה, היה ממש מצחיק=] בסוף ההופעה הוא הביא לי מפרט, וביקשתי גם מיובל והוא אמר שנגמרו לו אבל אולי הוא יביא לי במפגש.. ודיברתי גם עם אבי והוא ביקש ממני שאני אביא טייפ על בטריות, או דיסקמן עם רמקולים או כל דבר שאפשר להכניס לתוכו דיסק והוא מוציא מזה את המוסיקה ברמקולים כי הם רוצים להשמיע לנו שירים חדשים וכאלה וכולם באים למפגש <כל שייגעצ יעני> ויוסלס ID היו חביבים, בצפר זה פשוט ר-עש, הם היו יותר גרועים מגרועים. מצטער על הבלאגן בהודעה, אני עייף... אתם תסתדרו כבר. לילה טוב

AvtipuS

New member
ראיתי את כל ההופעה של שייגעצ

צוות ההפקה של השידור בבלוג TV אמר שהלהקה ביקשה שלא יצלמו את ההופעה שלהם לכן כיוונו את המצלמה לקהל ויכולנו רק לשמוע את ההופעה, אבל מידי פעם הזיזו את המצלמה לכיוון הבמה ככה שמי שהיה בצ'אט יכל לראות קצת מההופעה... אחרי זה היו יוסלס, היה נחמד הסאונד לא היה משהו... לא שנארתי לשמוע את בצפר, גמככה אני לא אוהב אותם... ראיתי בצ'אט את נועם (Perfect משו) ואת רז (שירותי בנות) המפ, זהו. אה, וקוראים לשיר "פקיד אפרורי".

../images/Emo121.gifולגבי הדיסק החדש

אבי אמר שהם כבר סיימו להקליט את כולו וגם את כל המיקסים כך שהכל כבר מוכן, ושהוא צריך לצאת די בקרוב

AvtipuS

New member
הם אמרו שהוא יצא בקיץ

מתישהו בהופעה יובל אמר את זה

../images/Emo121.gifהוא אמר לקראת הקיץ

ואבי אמר שכל השירים כבר מוכנים ושהם סיימו את המיקסים וכאלה.. וד"א יוני זה כבר קיץ, לקראת הקיץ זה יכול להיות פסח-קצת אחרי <שזה עוד מעט
>

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif שיייי!!111

אתה בא למפגש, נכון? ניימ. אולי תבוא ברכבת איתי ועם גלי ועם אבא ועם עוד 2 פריקיות?

../images/Emo121.gifתלוי מתי הרכבת../images/Emo3.gif

אני כנראה אקח רכבת שתגיע לעזריאלי סביב אחד וחצי-שתיים

../images/Emo204.gifנממ..אנ'לא בטוחה שאני אבוא

איתכם... כי חברהשלי אמרה לי שהיא גם נוסעת אז אולי אני אסע איתה מוקדם ואני אסתובב איתה וזה ואז בסביבות 13:00 אני אבוא לעזריאלי..

../images/Emo121.gifוהפעם אל תשימי את הקרם הזה

בשיער
זה הופך אותך למחזיק קיסמים מהלך:( ראבק אפשר לנקות עם השיער שלך את השיניים!!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifנאע. ../images/Emo7.gif אז אני לא

נוסעת איתכם
. אני נוסעת עם חברות ב.. מתישו מוקדם
.

למעלה