שאלה לירושלמים

../images/Emo121.gifשאלה לירושלמים

התו השמיני... כמה עולה שם בכיף ונאמ יש שם את ככה מפנקים? תודה
(שחכתי לבדוק פעם אחרונה שהייתי שם
)

../images/Emo121.gifנאמ הופ../images/Emo105.gif

"אתה כבר שעה על המקפצה, בודק שהיא באמת מספיק חזקה. בדקת שבורג הברזל לא פתוח, בדקת שתפס הקפיץ די מתוח, בדקת הייטב, לפחות פעמיים שיש אחיזה די טובה לרגליים, אתה כבר עומד שם שעה כמו פוץ, עושה הכל חוץ מלקפוץ"

sunshiner

New member
הייתי בסניף הנתב"גי שלהם וזה 50

(לא צריך לטוס בשביל לקנות שם אין מה לדאוג, חנות גרובית לאללה!) ככה מפנקים בכיף עולים שם 50 כל אחד, אפילו קניתי שם את בכיף לחבר שלי.

פרקשון

New member
מה??

אני בדיוטי פרי בתו השמיני קניתי את נגיעות של ברי סחרוף בערך ב30 שקל וזה כמעט חצי מחיר לדעתי איך על אינפקציה אין הנחות?

sunshiner

New member
גדול, גם אני קניתי שם את נגיעות ב30

מתנה לחבר אחר שלי
ותחשוב, בכיף זה דיסק חדש וככה מפנקים זה דיסק שהודפסו ממנו עוד עותקים בעקבות ביקוש...אז בינתיים אין עליהם הנחות מיוחדות ולדעתי 50 זה מחיר מאוד הוגן

../images/Emo121.gifשאלתי תו השמיני... מהסיבה

שהוא שם את כל המתחרים בכיס הקטן במחירים ובשירות...

sunshiner

New member
התו השמיני באופן כללי יותר זול

אבל הוא לא תחליף לאוזן השלישית! שם הם יותר חזקים בדיסקים הלועזיים, שלא נדבר על ג'אז ומוזיקת עולם והם גם היחידים בארץ שמוכרים סינגלים (אמנם לא באופן מסודר אבל זה עדיין נחמד לקנות איזה סינגל בכמה שקלים ככה מדי פעם) ואפילו מספר מצומצם של תקליטי ויניל וחוץ מזה באוזן השלישית יש מלא מציאות (למרות שגם בתו יש, אבל באוזן הן יותר מרובות, כלומר אין פעם שאתה לא בא לאוזן ומוצא לפחות מציאה אחת) כמו למשל האוסף של לבנטיני שכבר לא נמכר היום או דיסק של טיפקס ב-26 שקל וכל מיני מוזקלים או משומשים...קיצר שתיהן חנויות מעולות וכשאני מדבר על התו השמיני אני מדבר רק על זה שבקניון שחקים בנתב"ג כי בסניפים הירושלמים מעולם לא פגשתי

Slim Jim

New member
יש גם את קצת אחרת שזה הנדירים יותר

לא יותר זול מהתו השמיני אבל יש שם דברים שאין בשום מקום אחר בארץ! זה יותר לחובבים של רוק פסיכדלי ופרוגרסיבי, ופולק. בואו נגיד ככה: הדברים הנדירים באוזן השלישית זה המיינסטרים של קצת אחרת.

למעלה