שאלה :)

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif שאלה :)

היי אני בן 22 187 ואני שוקל 78.... הבעייה שיש לי בטן שומנית ידיים רזות! גם הרגליי הקטע שהבטן כמו כרס בירה שכזאת..אני עושה הליכון בערך 4 ק"מ כל יום בהליכה מהירה (מזיע כמו סוס)... ואז אני עושה בטן...אבל לא יודע אם אני עושה את התרגילים כמו שצריך... מה שכן כואב לי בטירוף בסוף! שאלתי: מה האפקטיביות של אימון מישקולות של ישיבה בכיסא והורדת הזרוע והרמתה שוב במשקל 7 ק"ג של כל משקולת, 25 חזרות, 4-5 סטים. האם זה בונה שריר? האם השריר גדל באימון מסוג זה? ואם לא אז מה האפקטיביות באימון מסוג זה? ומה לאכול אחר כך? זה חשוב :) תודה לעונים!

חן M

New member
שלום SPARK3

אני אגלה לך סוד : כמעט 90 אחוז מהמתאמנים לדעתי אינם מבצעים נכון את תרגילי הבטן... לא ראיתי אותך מבצע אז בכל זאת לא אוכל לדעת מהי איכות הביצוע של התרגיל וזה ש"אתה מרגיש" עדיין לא אומר שאתה מבצע נכון.... אם כל מה שאתה עושה באימון הוא כפיפת מרפקים בישיבה על כסא ותרגילי בטן אתה מפספס בענק משום שאלו קבוצות שרירים קטנות יחסית... בחדר כושר 6-20 חזרות [בעיקר 6-15 חזרות] עם המשקל המתאים יגרמו לעבודה על מרכיבי תא שריר יותר רלוונטים.... אך מצד שני זה לא אומר שעכשיו תלך ותרים משקל משום שיכול להיות שפשוט אינך מבצע נכון את התרגיל... נסה לבצע את התרגיל עם 2 שנ' ירידה 2 שנ' עלייה ואז תראה שכבר הוא הופך לקשה יותר ואולי תצטרך להוריד מעט משקל...[ועדיין יהיה מה לתקן מבחינה טכנית] בגדול אימון זה ממש לא אפקטיבי הייתי ממליץ לך להתייעץ עם המדריך בחדר הכושר שיבנה לך תכנית יותר רלוונטית...

למעלה