שאלון עד פרק 7.

Charmed Or

New member
../images/Emo121.gifשאלון עד פרק 7.../images/Emo190.gif../images/Emo112.gif

לצופים בארץ כמובן :] [אם אתם רואים בחו"ל, גם אפשר לענות, אבל בלי ספויילרים:]]. 1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו? 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? 4. מה היה הקטע הכי מגעיל? 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך? 6. מתכוונים להמשיך לצפות? 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת?

SeXxy GirL 2

New member
עונה

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? הפרק של הזה שמחליף עור והפרק הראשון (אבל אפשר לומר אהבתי את כולם)
2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו? לא ניראה לי שיש
3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? שבפרק הראשון פיתאום האמא שלהם למעלה על התיקרה ולא זוכרת מה עוד...
4. מה היה הקטע הכי מגעיל? החלפת עור, וגם הדם שירד מהעיניים בפרק של בלאדי מרי
5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך? Jared
6. מתכוונים להמשיך לצפות? ברור!!!!!
7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת? אהבתי את הילדה, בלאדימרי

MelindaW

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו
פרק 6"עור"
2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו
פרק 2 "וונדיגו"
3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך
לראות את האימא ואת ג'ס על התקרה כאשר הן נשרפו
4. מה היה הקטע הכי מגעיל
בפרק 6 "עור" כאשר מחליף צורה שינה את הצורה והיה מוריד את העור
5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך
דין
6. מתכוונים להמשיך לצפות
ברור
7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת
בלאדי מרי

אני!^!$^&%^%

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו?בלאדי מרי.....פרק מעולה!!!! 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו?וונדיגו 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך?הפרק הראשון עם הרוח.. 4. מה היה הקטע הכי מגעיל?בפרק של המחליף צורה,כשהוא משיל את העור. 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך?די.. נו אי אפשר לבחור.. אבל אם חייבים אז.... ג'ראד. 6. מתכוונים להמשיך לצפות?ב-ר-ו-ר!!! 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת?אמממ...בלאדי מרי..

Batelg

New member
../images/Emo70.gif

1. הפרק שהכי אהבתי זה עם השד שמטוס .. (דין פשוט מהמם ומצחיק שם!) 2. אין פרקים שלא אהבתי..אהבתי הכל! 3. הקטעים שהפחידו שבלאדי מרי מופיע זה הזכיר לי את זאתי מהצלצול...! 4. הקטע הכי מגעיל שמשנה הצורה משיל את עורו
5. האח הכי אהוב- דין! יש לו יציאות קורעות.. 6. ימשיך לצפות
ברור... 7. בנתיים היצור שהכי אהבתי זה את משנה הצורה.. זה די מגניב..

../images/Emo26.gif

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? פרק 6: עור 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו?פרק 7: איש הקרס 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? לא ממש מפחיד אותי..
4. מה היה הקטע הכי מגעיל? שמשנה הצורה השיל את העור של דין 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך? דין.. כמובן 6. מתכוונים להמשיך לצפות? ברור 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת? משנה הצורה

G Baby

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? פרק 17- Hell house. פרק מעולה!! 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו? פרק 8 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? פחות מפחיד, יותר מקפיץ שבפרק 6, כשדין וסאם היו בביוב וסאם הזיז את הפנס ופתאום נגלה משנה הצורה..קצת נבהלתי באותו רגע.. 4. מה היה הקטע הכי מגעיל? בפרק 6- כשמשנה הצורה השיל את העור שלו. ממש לא רציתי לראות את דין ככה.. 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך? דין
6. מתכוונים להמשיך לצפות? אני כבר בפרק 21
7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת? הוונדיגו ו..
1x12: מלאך המוות
ממש אהבתי את הרעיון שהוא לוקח חיים ממישהו אחד ונותן למישהו אחר.

Charmed Or

New member
אניאניאניאני../images/Emo112.gif

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? 5 ו-6. 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו? נמ, אין כזה ;[ 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? בלאדי ^^ 4. מה היה הקטע הכי מגעיל?נמ, 106. 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך? דין, כמובן. 6. מתכוונים להמשיך לצפות?כבר המשכתי P: 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת?עד עכשיו? נמנמ, וונדיגו היה נורא מגניב. ובכלל כל היצורים נורא שווים.

עונה

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו?עור ואיש הקרס 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו?כולם נחמדים 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך?בלאדי מרי 4. מה היה הקטע הכי מגעיל?השלת העור של החליף צורה והדם מהעיניים בבלאדי מרי 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך?גנסן-דין כמובן 6. מתכוונים להמשיך לצפות? כן למה לא? איזה שאלה 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת? הדיבוק(השד עם העיניים השחורות)

dashamakaroni

New member
אני...

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? הפרק על בלאדי מארי!!! 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו?אהבתי את כולם! 3. מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך?אמ....הפרק עם החרקים...מאז שראיתי אותו אני מפחדת בכל נמלה 4. מה היה הקטע הכי מגעיל? כשה "משנה צורה" הישתנה 5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך?סאם!!!!
6. מתכוונים להמשיך לצפות? ברור!!!זה הסידרה הכי שולטת בעולם וגם היחידה שאני צופה בה 7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת? אמ...בלאדי מארי והאשה בלבן

danduuu

New member
אניייי

1. מה הפרק שהכי אהבת עד עכשיו? אממ "עור" 2. מה הפרק שהכי פחות אהבת עד עכשיו? האחרון אממ הוק מן זה היה לא?3 . מה היה הפרק/קטע שהכי הפחיד [אם בכלל הפחיד] אותך? אממ לא היה משו שממש הפחיד חח חוץ מזה ש"דין" כמעט הרג את סאם
4. מה היה הקטע הכי מגעיל? שדין השיל את העור שלו חח אבל זה גם היה מאוד יפה
5. מי מבין 2 האחים הוא המועדף עליך?אממ סאם אבל אני גם מתה על הדמות של דין...הוא יותר מצחיק כזה חח 6. מתכוונים להמשיך לצפות?מממ זה שאלה בכלל?
7. מהו היצור העל טבעי שהכי אהבת?ממ בלאדי מרי ואממ לא יודעת הכל בעצם חח

למעלה