~שבוע 10 , כלומר הגמר ! ~

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ~שבוע 10 , כלומר הגמר ! ~

טוב אז כרגיל אני אתן מילים ואתן תביו כמה שיותר שירים D: יעזור אם תרשמו בסוף כמה שירים יש לכם ותבדקו שאין את השירים אצל מישהו אחר XD הזוכה של שבוע שעבר ! מקום 4 ! קמע - 5 שירים
מקום 3 ! תמר - 6 שירים
מקום 2 ! תומי - 68 שירים
ובמקום הראשון !! ילדת היומהולדת [ מזל טוב
] תהילה 88 שירים
שבוע הבא אני אכריז על מי שניצחה הכי הרבה פעמים כולל היום והיא תקבל פרס מתפוז D: המילים להיום ! בגזרת האנגלית - party בגרמנית Tag ובעברית זמן בהצלחה לכולם D:

תמקי XP

New member
בוםבום

1. קח אותו לאט את הזמן ... 2. der letze tag 3. party in the usa [חחחח] 4. said im goin to a party and i hope you are hearty so please dont be naughty for its a punky reggae party ,,, [זה של בובי מארלי ] 5. קחי לך זמן - יציאת חירום 6. עניין של זמן - גידי גוב 7. הזמן עושה את שלו - אברהם טלטול XD 8.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

זמן
או שזה הזמן - שלמה ארצי אולי צריך לתת לזה עוד זמן - אריק איינשטיין אין זמן - היהודים אין זמן לטעות - עופרה חזה אין זמן תחת השמש - אביב גפן בדיוק בזמן - דודו טסה בזמן האחרון - שלום חנוך הזמן הישן - שלומי סרנגה הזמן לאהוב - יונתן רוזן הזמן נוסע - אהוד בנאי הזמן עכשיו - עברי לידר הזמן שלך - היהודים הזמן שנותר - אלירן תבורי היא כל הזמן - מרסדס בנד הלילה זה הזמן - אלון דה לוקו וזה הזמן - ליאור נרקיס ועם הזמן - אביב גפן זה הזמן - מוש בן ארי זה הזמן - משה פרץ [
] זמן - עברי לידר זמן לכל דבר - אהוד בנאי זמן ללכת - יובל בנאי זמן של חסד - שירי מימון זמן שמלטף - מוש בן ארי זמן שעבר - מרגלית צנעני חבל על הזמן - שרית חדד יש זמן - החברים של נטאשה יש לנו את כל הזמן - אביתר בנאי כבר עבר די זמן - שלמה ארצי כל הזמן באוויר - אהוד בנאי כל זמן זה הזמן - שלום חנוך כמה זמן - בועז שרעבי כנגד הזמן - שרית חדד לוקח ת'זמן - גידי גוב מנהרת הזמן - ברי סחרוף מנהרת הזמן - שירי מימון משני עברי הזמן - גידי גוב עבד של הזמן - ריטה עניין של זמן - גידי גוב פסק זמן - קרן פלס פצצת זמן - כלא 6 רוב הזמן את אשתי - שלמה ארצי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

party
Get The Party Started - Pink I Don't Want To Spoil The Party - the BEATLES Let's Have A Party - Backstreet boys Lets Get This Party Started - Korn Live to party - Jonas brothers Mars Landing Party - Placebo Party - Elvis Presley Party - PAUL McCARTNEY Party - Queen Party Girl - U2 Party In The U.S.A - Miley cyrus Party With A D.P.G - Snoop dogg

e t a

New member
../images/Emo118.gifנסיון אחת שתיים נסיון..

Where The Party At - Jagged Edge The Party - Justice Hannah Montana Pumping Up The Party With Camp Rock - Start The Party Nelly Furtado - Party Nelly Furtado - Party Mixalis Hatzigiannis - To party We Like To Party - Vengaboys KERLI - TEA PARTY Its My Party - Lesley Gore 2 Pac - Gangster Party Koffee Brown - After Party זה מה שיש לי בינתיים

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ועם הזמןןןןן ועם הזמן הכל חולףףףף ../images/Emo13.gif

איי קאיים טו פארטי אנד יו קאיים טו פארטי סו ואיי דונט וי פארטי טוגדררררררררר?
אוקיי אז לכולם כאן יש פור עליי באנגלית ועברית, אבל בהורדת ידיים של הגרמנית, אני אוכלת את כולכם בלי מלח XD nevada tan - ein neuer tag das ist heute nicht dein tag - superpunk heut' ist der tag - die apokalyptischen reiter killerpilze - letzte minute ("heute ist der tag") אההההההההה רגעעעע אני עושה פה פאדיחות!!! tokio hotel - der letzte tag tokio hotel - an deine seite ("der tag war dunkel und allein") חוזרים לעצמנו :) die fantastischen vier - tag am meer \ tag am mehr (אני לא בטוחה שקוראים לשיר ככה) זה הולך משהו כזה: es dreht sich nur um uns und es ist nichts wie bisher und das macht uns zu bruedern mit dem tag am mehr סאב ואיי טו סאלי (subway to sally סורי אם יש טעות XD) - tag der rache rosenstolz - tag in berlinnnnnnn tage wie dieser - sportfreunde stiller די התעייפתי ואני לא זוכרת ויש עוד מלאאאא

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אה רגעעעעעעעעע

גם לג'ולי יש שיר שקוראים לו טאג וי דיזאר! אז אני מוסיפה
juli - tag wie dieser

למעלה