שבוע 9 D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif שבוע 9 D:

כל שבוע אני אביא 2 מילים ואתן תצטרכו לתת כמה שיותר שירים עם המילים האלה . כמובן שירים שקיימים XD בשבוע ה10 [כלומר יתבצע הגמר ] ואחריו יתבצע ספירה של כמות הנצחונות של כל אחת ומי שתנצח בהכי הרבה שבועות תקבל פרס מתפוז D: בהצלחה לכולן /ם D: במקום החמישי ! מישל
[עם שיר 1 ] במקום הרביעי ! קמע
[עם 19 שירים ] במקום השלישי ! תהילה
[עם 27 שירים ] במקום השני ! דני
[ עם 41 שירים] ובמקום הראשון ! תומי
[עם 54 שירים ] המילים לבשבוע הקרוב: walk [על כל נטיותיו ] וטם טה דה דם הפעם מילה בעברית ! היה [על כל נטיותיו - הייתי היינו היה היו וכו' ] בהצלחה D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

היה
אל תהיה תינוק - סאבלימינל אם היה לזה סיכוי - אריק ברמן אם היה לי לב זהב - כוורת הו מה יהיה - גידי גוב הוא היה - הדורבנים היה או אולי לא היה - גידי גוב היה היה - זהבה בן היה היה - טל שגב היה היו אי פעם בחורים - שושנה דמארי היה זה בערב סגריר - זוהר ארגוב היה זה בשדה - הגבעטרון היה כדאי - שלום חנוך היה לי חלום - משינה היה לילה גשום - טיפקס הייתי רוצה שיהיה לי נשק - שי גבסו הכל יהיה בסדר - לירז צ'רכי הכל נהיה לא רגיל - אביב גפן הלוואי יהיה בי כוח - ריטה והיה בחשכת הערב - הגבעטרון והיה בחשכת הערב - ירדנה ארזי זה היה ביתי - דיירי האח הגדול VIP
חשבתי שיהיה רומנטי - אוהד חיטמן יהיה בסדר - גידי גוב יהיה לי טוב - היהודים יהיה פה דם - אפרת גוש יהיה פיצוץ - שבק ס כך היה תמיד - נינט טייב כמו שזה היה - אפרת גוש כשאהיה גדול - הכבש השישה עשר כשאהיה גדול - שלמה ארצי ולהקת חל הים מה יהיה - דנה ברגר מה יהיה איתי - איה כורם מה יהיה עלינו - ירדנה ארזי מה שהיה היה - שבק ס' מה שיהיה - גלי עטרי מי היה מאמין - בועז מעודה ומאיה אברהם מי היה מאמין - קובי פרץ מי ידע שכך יהיה - אייל גולן מי ידע שכך יהיה - בועז שרעבי מי ידע שכך יהיה - עוזי חיטמן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

היה
עוד יהיה לי - מרגלית צנעני עשה שיהיה לי קל - יהודית רביץ שוב לא יהיה לי רגע - חמי רודנר שיהיה לך טוב - אפרת גוש שיהיה לנו בית - קרן פלס תהיה לי ראש ממשלה - שרית חדד תהיה שמח - הפיל הכחול תהיה חבר - מאיר בנאי שיהיה לך טוב - קובי אפללו מי יודע מה יהיה - יגאל בשן מה יהיה - יובל בנאי מה היה - חמי רודנר כשהיה לי טוב - ישי לוי הוא היה - הדורבנים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

Walk
Gonna Walk Dem Golden Stairs - Elvis Presley Bailey's Walk - Pixies Dead Man Walking - David bowie Don't Just Walk On By - Shira Gavrielov Don't Walk Away - Michael jackson If I Was Your Woman / Walk On By - Alicia keys If The Lord Wasn't Walking By My Side - Elvis Presley Jesus Walks (Remix) - Kanye west Just Walk Away - Celine dion Aloha From Hell - Walk Away

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif וכדי שלא תצטרכי לספור ../images/Emo13.gif

ספרתי במקומך, ויש 64 שירים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif

היה
איך היינו - מירי מסיקה בטירוף היינו יחד - עופר לוי היינו גדולים - ריטה היינו נערים - הגבעטרון היינו עושים אהבה - כנסיית השכל היינו עשינו - סאבלימינל והצל הייתי והיינו - שלמה ארצי כשהיינו ילדים - שושנה דמארי אילו הייתי איתך - יהודה פוליקר אם הייתי - ברי סחרוף אם הייתי - שלום חנוך אם הייתי שר לך - יגאל בשן אם לא הייתי אוהב - שלום חנוך גבר הייתי - עופר לוי גם אני הייתי שם - אפרת גוש הייתי אומרת - גלי עטרי הייתי אור - חמי רודנר הייתי אתמול - משינה הייתי בגן עדן - ג'קו אייזנברג הייתי מניאק - שוטי הנבואה כשהייתי ילד - שלומי שבת לו הייתי - אייל גולן היו לילות - ריטה היו זמנים - שושנה דמארי

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif תורייי! ^^

* ארץ הצבר (אין לי מושג מי שר) היתה או לא היתה * עבדים היינו - עממי * לו יהי - נעמי שמר * לו הייתי רוטשילד (אין לי מושג מי ביצע גם את זה XD) * הייתי כה רגוע... זהו בינתיים. מחר עוד 3:

e t a

New member
../images/Emo118.gifהממ יש לי הרגשה שתהילה מובילה ../images/Emo6.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifאת הולכת להפציץ, הא תומי?

חח מחכה בקוצר רוח למכה שתביאי עלינו

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאתה מחמם את העיניינים!

יש לכם מזל שאני לא משתתפת כי שאני רוצה לנצח זה קורה.

e t a

New member
../images/Emo118.gif חחחח חרטטנית ../images/Emo6.gif

מי בעד שהיילי תוכיח לנו מה יש לה?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאיי! נראלי שחכת מי ניצח ליפני.

שני סיבובים שהחלטתי להשתתף אז שוש!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif יאאאאאללה

a walk to remember - מנדי מור ~ walking on sunshine - Ali&AJ ~ walking on a dream - empire of the sun ~ אהבה בסוף הקיץ - צביקה פיק; זה היה בסוף הקיץ... ~ ירח - שלמה ארצי; להגיד אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר ~ שיר אהבה בדואי - דיויד ברוזה; שיר חליל אל החולות של המדבר היה שולח ~ היה חזק - בועז שרעבי ~ מי היה מאמין - בועז מעודה וממ"ב ~ הייה לי חבר הייה לי אח - דודו טסה ~ היה או לא היה - אריק לביא ~ היה זה בערב סגריר - שרית חדד ~ היפה הן הבחורות - יהורם גאון; כשבגרוש היה חור ~ עקרה - חווה אלברשטיין;
בן לו היה לי, ילד קטן... ~ זה היה ביתי - מני בגר ~ החבר הכי טוב בעולם שלי - צביקה פיק; ...הוא היה החבר הכי טוב בעולם שלי ~ רוח סתיו - אריק איינשטיין; אל תתבייש, היה עצוב ~ אהבה בסוף הקיץ - חגית קליש; היה או לא היה - ישנם לילות כאלה ~ אמי אמי מה היה לי - עפרה חזה ~ ולא היה בנינו אלא זוהר - צילה דגן ~ אני וסימון ומואיז הקטן - יוסי בנאי; היינו ילדים וזה היה מזמן ~ היה לי חלום - משינה ~ הייה לי מקום - מאיה בוסקילה ~ זה היה סיפור של חורף - דני ליטני ~ היה לנו טוב נהיה לנו רע - אריק איינשטיין ~ היה היה - רוקפור ~ כמה טוב היה שם - ישראל בר און ~ הילדה עם הצמות - נועה; היה היתה לי ילדה קטנטונת ~ מה היה - חמי רודנר 28

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifרק בגלל שאתם נכנסים לקטנות....

walk the walk - jordin sparks ~ Hives - Walk Idiot Walk ~ Prince - Walk Don't Walk ~ The Call - Walk Walk ~ Black Crowes - Walk Believer Walk ~ Rhonda Vincent - At The Corner Of Walk And Don't Walk ~ Paula Deanda - Walk Away ~ Johnny Cash - I Walk The Line ~ Soulja Boy - Bird Walk ~ The Ting Tings - We Walk ~ Basshunter - I Can Walk On Water I Can Fly ~ Girls Aloud - Walk This Way ~ Lil' Wayne - walk it out ~ Christina Aguilera - walk away ~ Aerosmith - walk this way ~ Pantera - walk ~ Green Day - I Walk Alone ~ U2 - walk on ~ Lamb of God - Walk with Me In Hell ~ Jonas Brothers - Don't Walk Away ~ Lou Reed - Walk On The Wild Side ~ Pink - walk away ~ Dire Straits - walk of life ~ bruce springsteen - long walk home ~ John Mayer - Walk on the Ocean ~ Avenged Sevenfold - Walk ~ Matisyahu - We Will Walk [
] ~ Good Charlotte - Walk By ~ Xzibit - Get Your Walk On ~ The Cure - The Walk ~ All Time Low - A Party Song (the Walk Of Shame) ~ Sum 41 - Walking Disaster ~ Nightwish - Walking In The Air ~ Jordin Sparks - Walking On Snow ~ Lifehouse - Walking Away ~ Foo Fighters - Walking After You ~ Cher - Walking In Memphis ~ Depeche Mode - Walking In My Shoes ~ The Police - Walking On The Moon ~ Linkin Park - Walking Dead ~ The White Stripes - Walking With A Ghost ~ Annie Lennox - Walking On Broken Glass בלי שני שירים שיש אצל תהילה, 68

תמקי XP

New member
..

I'm walking on sunshine , wooah ... [Katrina And The Waves - Walking On Sunshine] You are the only good thing that I have ever done We will walk until my blood runs out until my heart is burned You are not alone .. [we will walk -מתיסיהו] Respect, walk What did you say? Respect, walk Are you talking to me? [walk - avenged sevenfold] we walk ... we walk ... [we walk- the ting tings] used to look good in the videos now she look hideous now its broken crack pipes with lipstick traces walk the cold night red district places... [Damian Marley Pimpa's Paradise] Walk tall, walk tall Even if you fall get up Stand tall, stand tall Even if you fall get up [ziggy marley- walk tall]

למעלה