שירשור הקדשת שירים

../images/Emo121.gifשירשור הקדשת שירים

(מה? הקודם היה ממש מגניב
) אז ככה
לזהר- את הבית של פיסטוק נחשו למה
לצליל- צליל מכוון של יוני רכטר^^ לעידן- הילד הכי קטן בכיתה-יהונתן גפן (חעחע יהונתןןן חחחחחחחחחחחחח
) למיכל- ליצן קטן שלי-עממי
(לא היה משו אחר...) לליל- לראות אותה היום של תיסלם, כי זה השיר הכי יפה שקיים!! לדני- דני, משינה אוהד- הפתיחה של המומינים טובי- טובטוב הגמד
כי היא כזאת (מה יש לי מתוכניות ילדים?) קרן- הו מממ תקדישי לעצמך מה שבא לך
תחשבי שזה ממני
גלי- גלי (כמה מפתיע) לוס- תלמדי מקרן
רז- יהא יהא!!! חזי- שיר של שרון חזיז (סלח לי אני פשוט לא מכיר כאלה ולבן- מרפי של MC מנצור... וסליחה עם שחכתי מישו

לא יפה גלעדי..

מממ שמנמן אני מקדישה לך את אנה.. ולכולם את Adams song-blink 128 ממ חזי- את אל אל אלל יחזקאל..אין לי מושג איך קוראים לזה..מן הסתם יחזקאל..

../images/Emo121.gifבומבה של נביא*

ומממ לא ידעתי שאת עוד פה:( אז קבלי את ניצן של יוני

../images/Emo60.gifתססס

לגלעד-רגע עם דודלי... לעידן-וריח הקמייקה או מה שזה לא יהיה למיכשפיכ-עושה ביד לליל-הכי יפה בעולם של מאור כהן לרז-את מגניבב של קוב לנופר-את יפה :) לדני-שוקי לטובי-את אני מסטול אני מסטול (אין לי מושג איך קוראים לו) של זבל
לדודי-דוד חזי-מה שעובר עליי..סתם כי באלי..
לאוהד-מי ימלל גבורות ישראל(ברוח החג...) וזהו נראלי..לאב יו אול

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifטימון../images/Emo23.gif

אבל...קצת מקוריות.. תמיד מקדישים לי את השיר הזה

LiLdon

New member
אז ככה..

לזוהר צליל וסבתא רז:זה עושה לי שמח-אינפקציה לקרן ולוסי:זבל-פרח לטובי:Everdream-Nightwish לגלעד:אימפריות נופלות לאט[דן תורן וחמי רודנר.] לגלי:הילדה הכי יפה בגן
למיכלי:קיבלתי ת'פדאל-פאנקייק לעידן:ברי סחרוף-יוםהולדת ולכל השאר Feeling This-Blink 182

LiLdon

New member
ולתיקון הרוע שנוצר כלפי נופר

ושאני ממש מתנצלת עליו אלונה אומרת של פבלו רוזנברז כי לא יודעת למה זה מזכיר לי את נופר

dsol

New member
../images/Emo9.gif

זהר- משהו של אפרת גוש , רק בגלל השיער
או את השיר דוד של דודי לוי (או משהו
) בנצי- בן ההומו - הקלטות ראשונות של שירותי בנות
צליל - מתנות של אבייתר בנאי כי את חייבת לי פיצוי מתנה משהו
עידן - יומולדת של ברי סחרוף (אבל לא הגירסה עם אינפקטד, הגירסה המקורית , היותר יפה !)
לוסי - כל יום שאת לא איתו של נמרוד שיקלר
קרן - פתאום כשלא באת של שלמה ארצי , כי את לא באה
נופר - אלוהים של נמרוד שיקלר
גלי - מיליארד טועים של אביב גפן , כי טעיתי שלא באתי אתמול
רז - משהו של בית הבובות , פרציף כי אתה לא רוצה להביא לי את הדיסק ! טובי - התגעגעתי של אינפקציה, כי אני באמת מתגעגע כבר
דני - לך אני מקדיש את הפירסומת של דני מהטלויזיה, הזו עם ג' יפית המזוויעה, אבל לא משנה העיקר יש לך מראה חדש

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifדודייי ../images/Emo24.gif

לאנורא. אני מקווה שאני אבוא בראשון..

למעלה