שלום לכולם!

T0MERiko

New member
../images/Emo121.gifשלום לכולם!../images/Emo13.gif

קוראים לי תומר ואני בן 13 ואני ממש מת על סרטי אימה. סרטי האימה שאני הכי אוהב הם: שתיקת הכבשים, הצלצול, אגדה אירונית (1 ו2) ובכלל כל סרטי אימה שנוצרו. מה הם סרטי האימה האוהבים עליכם????

Kagome

New member
כן... שתיקת הכבשים...

אהבתי את שלושת הסרטים של זה... Silence of the Lambs Hanibaal (פאק! מה היה השלישי?) משהו עם דראקון... דראקון אדום אולי? למען האמת את השני אהבתי הכי הרבה... השלישי סתם התחילו לעוות כמו Star wars... בגלל שזה עשה הרבה כסף, אז המציאו מן המשך-הקדמה... (wtf?!?!)

D i l D o

New member
אהבת את "חניבעל"????? זה הסרט הכי

גרוע בסדרה וללא ספק אחד הגרועים שיצאו איפ עם לדעת "שתיקת הכבשים" סרט ענק! "דרקון אדום" פחות מנחמד.. יש משו אחד שאהבתי בסרט...
שהוא נגמר שקלריס מראיינת את ד"ר לקטר, בדיוק איפה שהראשון מתחיל! בקשר לשם "שתיקת הכבשים" השד יודע למה קוראים לו ככה - פשוט לא קשור! לפני שראיתי את הסרט הזה, ואמרו לי שהוא על מישו שאוכל אנשים ושהוא ממש מפחיד דמיינתי לעצמי את התרחיש הבא: רוצח מטורף חוטף אנשים לחווה שלו ורוצח אותם מול הכבשים שלא עושות שום רעש, אחר כך הוא אוכל את הבנאדם הפראיות מפחידה, פשוט נוגס מהבשר ישר מהבנאדם... לא ישנתי ימים!! אווי כמה הייתי קטן ובעל דמיון מפותח...

europe1990

New member
מה אין קשר...

קראו לסרט שתיקת הכבשים, זה יותר קטע פיסכולגי. אבל את האמת אני ממש לא זוכר , אני יודע שמבינים מה הקשר של "שתיקת הכבשים" לסר-כאשר חניבעל מדבר איתה על המוות של אבא שלה, ואז היא מספרת לו משהו על כבשים-אני מממממממממש לא זוכר, ראיתי את הסרט מזמן!!! אני אהבתי את כול שלושת הסרטים123, שניהם היו טובים, כמובן שאני כמו הראשון. בקיצר זה סרט מעולה-אחד הטובים שראיתי בחיים שלי-למי שלא ראהת מהר לרוץ לבלוקבאסטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ש ב י

New member
אני מסכים

חניבעל היה על הפנים, ודרקון אדום לפי המלצות של אחרים אפילו לא הלכתי לראות, ואגדה אורבנית היה זבל
, אבל ממש זבל, הזכיר לי את סדרת סרטי צעקה, שהיו מעפן, אותה שבלונה של בחורות עם ציצים גדולים ובחורים שמשחקים באיזה ספורט אתלטי כזה או אחר
(תמיד יש אחד מהם בסרטים האלה) חוטפים סכין בגרון או בבטן.......
משעמם!

LINKIN PARK!!!

New member
שלי

קאנדימן, ילדי התירס, הצלצול ו אגדה עירונית שאמרת כבר וצעקה. יש עוד הרבה, אבל אני לא זוכר. אלה שכתבתי פה אני הכי אוהב.

למעלה