שרשור התפקדות

veredmp

New member
../images/Emo121.gif שרשור התפקדות ../images/Emo121.gif

המון זמן לא התפקדנו אז השבוע, במקום סכמ"ש, נעשה שרשור התפקדות. ענו בהמוניכם! בואו נכיר אחד את השני מחדש
שם:
תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי):
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח?
עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי): שיהיה לנו סוף שבוע נפלא!

veredmp

New member
../images/Emo175.gif משיבה

שם: ורד
מקום מגורים: נתניה (עד שאשבר ואעבור לתל אביב. בסופו של דבר זה יקרה
)
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? מתכוונת להגיע ללילה הלבן
אתם חושבים שצריך להתלבש יפה למצלמות?
עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי): אם תנסי לעוף עוד תגלי כנפיים. משפט שאני מנסה לאמץ (בלי הצלחה מרובה בינתיים, אבל צריך שאיפות בחיים
) סופ"ש מהמם לכולם!

ady18

Well-known member
מתפקדת

יעל ברור שמתכוונת מירי מדהימה מעבר לזה שהיא זמרת עם קול אדיר היא אישות מדהימה שאני כול פעם מתפעלת מזה מחדש:)

I מ י ר ב I

New member
אני

שם:מירב גיל:30 מקום מגורים:חדרה האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? כרגע לא בתכנון

איריס מ

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: איריס. גיל: פחות חשוב הגיל עם זה אפשר להסתדר נכון?
מקום מגורים: פורומירי, הגעתי למסקנה שכאן אני מרגישה בבית
תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי): הפעם אחסוך מכם
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? לא מתוכנן נכון לעכשיו. עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי): שמעתי המון שירים של המון זמרים/זמרות בחיי ורבים מהם טובים ומוערכים אך יש משהו בשירים ובביצועים של מירי שגורמים לי לחזור ולהאזין שוב ושוב ושוב ואף פעם לא ימאס, פשוט ממכר

yafit1305

New member
מתפקדת בפקודה

שם:בשבקין יפית גיל:מה זה משנה -שבוע שעבר התבגרתי בשנה מקום מגורים:מצפה עדי (צפון הארץ) תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי): האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח?מחכה להופעה בצפון. עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי):כפי שידוע לרובכם אוהבת לצלם,ומציגה בתערוכה עוד שבוע וחצי למשך חודש שלם!!! מחר נוסעת לגמר הישרדות בקיסריה!!!!

עונה!!../images/Emo42.gif

שם: רביד גיל: 15 (עוד שבוע בערך) מקום מגורים: גן יבנה תמונה: תמונה מאנגליה! בדרך להופעה! ממש אהבתי אותה ומי שלא מכיר אותי אז אני הג'ינג'ית!
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? כןןןןןןןןןן!!!!! בגלל שיש לי יומולדת ההורים החמודים שלי קנו לי כרטיסים להופעה הראשונה של הלילה הלבן! עוד משהו שבא לי להוסיף: על עצמי... אני ג'ינג'ית וזה מסביר הכל
דבר שני, עוד 22 ימים בלי שבתות וחגים מסיימים ללמוד! ואני מאושרת! אה ואחיות שלי חוזרות ביום שלישי!!! אוהבת את כולכם!! שיהיה לכולם סופ"ש מהמם!!

ה 22

New member
למירי ולחבר'ה פה. שבת שלוםםם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

שמחה ומנוחה
מירי אני אוהבת...

shirrrrr111

New member
עונה!

שיר 19 יוקנעם ובקשר להופעה לא ידוע לי על הופעה שאני הולכת...חחח:) שיהיה שבת שלוווום..:)

עונה

שם: רותם גיל: 17 מקום מגורים: כפר ורדים תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי): האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח?כרגע לא
זה נופל לי על בגרויות ומבחנים
עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי): שיהיה סופש נעים

../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל:אימא'לה עוד חודשיים ב ת 30.... מקום מגורים:יהוד אבל יותר בת"א אצל ה
שלי תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי): האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח?ברור. עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי):כואב לי הראש כרגע. חבל לי שלא יכולה להגיע לצילומים ביום שני אבל יש התחיבויות. מחכה כבר ליום רביעי. יש טבלת יאוש.

יאללה גם לי בא../images/Emo13.gif

שם: יעל גיל: 19 מקום מגורים: ראשל"צ תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי):
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? אפשר קישור ללוח הופעות?

pRimaVeriTaVIV

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם: אביב
רק חיכיתי להזדמנות לכתוב את זה
מקום מגורים: נתניה
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? כרגע לא, מקווה לזאפה הרצליה ב16/6
עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי): בגרות בהיסטוריה זה חרא

viko222

New member
אניייייי../images/Emo3.gif

שם:ויקו גיל:18 כמעט 19 יא רבי!!!! מקום מגורים:נתניה
האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח?לא,הלוואי. עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי):עוד חודש מסיבת סיום ואז אני באופן רשמי מסיים ביה"ס וכבר לא אהיה תלמיד.מואהאהא.

dxe בן

New member
מיתפקד

שם: נהר גיל:13 מקום מגורים: ירושלים תמונה (רק למי שרוצה. אפשר תמונה לבד או עם מירי): האם מתכוונים להגיע לאחת ההופעות של הלילה הלבן או להופעה אחרת בלוח? לצערי לא עוד משהו שבא לי להוסיף (על עצמי, על החיים באופן כללי או על מירי):

מירי מלכת הלבבות!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

היה חשוב לי לפרוק את זה מהלב! חח יאללה שבת שלום לכולם, ונתראה ביום רביעי!

Crurifragium

New member
מתפקד חלקית

שם: ירון גיל: מבוגר, אבל זה בסדר כי אני מרגיש הרבה יותר זקן בנפשי.
מקום מגורים: יבנה הופעות: אני אהיה בהופעה השניה של הלילה הלבן. עוד משהו להוסיף: הממ... תמיד יש, אבל עקב המגוון המאוד פתוח של נושאים אני אעשה לכולם טובה ואחסוך לכם. זה יהיה ארוך מדי

למעלה