10 הכי-אליסה ומכושפות

spelling

New member
../images/Emo121.gif10 הכי-אליסה ומכושפות../images/Emo121.gif

פה אני רוצה שתכתבו את: 10 הפרקים\עלילות\דמויות של אליסה במכושפות שהכי אהבתם!

spelling

New member
עונה../images/Emo181.gif

1-אליסה בפרק 2X02 המראה שלה היה מדהים!השיער הארוך והאיפור בסצנה שלפני המוקד!גם המשחק היה משהו לפנים!אני חושב שאם מכושפות היתה מועמדת לפרס באיזה קטגוריית דרמה-זה הפרק שהיה צריך להציג!אני חושב שלא היתה בכל הסדרה סצנה כזאת לאליסה מילאנו! 2-אליסה בפרק 8X21 השלב עם הריק והשלב של הקרב עצמו והפיצוץ של הבית!ואחר כך הסצנה שלה עם הולי(שפיבי מתה)גם אחת הסצנות הטובות שלה במכושפות..למרות שלדעתי היא היתה צריכה להיות יותר לוחמנית!אבל אין ספק אלה אחד הפרקים שלה! 3-אליסה בפרק 3X21 שהיא היתה באנשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחד הפרקים האהובים עליי במכושפות!אהבתי את איך שהיא נהפכה לבאנשי,את הקפיצה מהחלון!ואת הקרב עם קול!אבל למה לצרוח ככה????ותאמת היא קצת הפחידה אותי עם המראה חחחח 4-אליסה בסוף עונה 4..שהיא הפכה למלכת האנדרוורלד..המשחק שלה היה מדהים כמו רוב עונה 4....אבל הפרק הספציפי הזה היא שיחקה אותה שטנית ורעה כמו שאני אוהב! 5-אליסה בעונה 7 עם הפרק של הפירטים!נכון היה תקטע שהיא ופייפר פרצו למוזאון ולאליסה היה תקטע עם הלייזרים שהיא עשתה מלא תנועות גמישות כמו של פושעת כדי לא לגעת בלייזר ולהגיע לגביע???היא היתה פצצה שם!לא?????ואיזה גמישה!ואחלה תלבושת היתה לה! 6-לאליסה היה קרב עם אחת בלונדה שבהתחלה נראתה כמוהה..אליסה הראתה יכולות אומנויות לחימה מצויינות!אני חושב שאלו אחת הסיבות שאהבנו את פיבי של אותם הפרקים! 7-עוד פרק בעונה 5 שהאחיות מתמודדות עם פנטזיותש להן או פחדים שקמו לתחיה ולפיבי יש תקטע עם זה שרודף אחריה עם מסור שזאת היתה היא....היא היתה ממש אחלה שם!והיתה חתיכה לא נורמלית חעחעחע..... 8-אליסה בפרקים 5X01 ו 5X02 אהבתי תרעיון של אליסה כבת ים!והסצנות שהיא שחתה ובסוף תרגע הדרמתי שהיא מעיפה על הסבתא המוזרה הזאת תצדפה!אבל הכי הצחיק אותי הרגע שהן קראו תלחש ואז פיבי נפלה והסתכלה על הציצים שלה חחח"מה קרה פההההההההה?" 9-אליסה בפרק שוואייט נולד!חחח איזה מגניבה היא היתה!איך היא התרגשה?!והכי מצחיק..אחרי שהוא נולד!והוא זהר לה בידיים אז פייג' שאלה אותה "זה מה שאני חושבת שיש לו בין הרגליים?"(הרי ציפו לילדה) ופיבי אמרה משהו בסגנון "כן יש לו חבר קטנטן"...אחד הקטעים הכי מצחיקים של פיבי! 10-פה אני לא אתן דוגמא ספציפית כמו באשאר!למרות שהיה לי משהו להכניס פה...פה אני מציין את כל הקטעים\יציאות מצחיקות של פיבי!תודו!היא קורעתת ולפעמים פשוט לא נרגעתי מדברים שהיא אמרה כל מיני עקיצות..ואני אוהב תקטעים שהיא ופייפר אומרות שמצבים מסוכנים ומייאשים חחחח!!!!!!!!!!!

Natali Milano

New member
עונה

יש פרקים שאני לא זוכרת תמספר אבל אני עדיין אכתוב . 2X02 למרות שלא היה הגיע לה להישרף על המוקד היא הייתה מוכנה להישרף על המוקד שזה נראה לי די אמיץ המשחק שלה היה מעולה שם אני זוכרת מתי שהיא התחילה להישרף עלו לי דמעות לעיינים. 2. 4X20 למרות שהיא הייתה מלכת עולם השאול והייתה רעה אבל נשאר בה עדיין משו טוב שבהיותה מלכה של עולם השאול היא הצילה חף מפשע ואפילו שהיא ידעה שקול לא יאהב את זה היא עשתה את זה קול והחוזה ניסו לגרום לה להיות רעה אבל בפנים היא נשארה אותה פיבי. 3. 4X03 אהבתי שפיבי ידעה שפייפר עדיין עצובה מהמוות של פרו ומתי שפייפר הפכה לפיורי והגיעה לבית עם השתיים אחרות פיבי הייתה מסוגלת לספוג את המכות של פייפר כי היא ידעה שהיא עושה את זה מתוך כאב וזה אחד מהדברים שמראה את פיבי כאחות שאכפתית אוהבת ושמבינה תכאב של פייפר כי בסה"כ גם היא איבדה אחות. 4. 3X21 מה שאהבתי שאפילו שאחרי שהיא נהפכה להיות באנשי היא נשארה אותה פיבי כי הייתה לה הזדמנות להרוג תאישה הזאת והיא לא עשתה את זה טוב נו פיבי זאת פיבי. 5. ההכנעה הסופית של קול (אממ אני לא זוכרת ממש תפרק זוכרת רק שזה היה בעונה ה 5) כיאלו על הזמן הוא היה מנסה להרוג אותה והיא הייתה סולחת לו אז סוף סוף היא הכניעה אותו סופית. 6. בעונה ה 6 שכריס נולד איזה חמודה היא הייתה שם מתי שהיא אמרה לוויאט כירסטופר נולד. או משו כזה לא זוכרת 7. 3X18 שהיו תכדורים האלה כדורי תאווה כאלה היא הייתה כזאת מצחיקה וחרמנית חח. 8. 5X22 גם שם היא הייתה מצחיקה מתי שהיא הפכה לאלה היא התחילה עם כריס חח. 9. עונה 5 מתי שהיא הרגה את פייג' כי פיבי חשבה שהיא ברברס חיחיחי 10. זהוווווו מתגעגעת לפיבושש

Natali Milano

New member
בעצם יש לי מקום עשירי

10. בעונה ה 8 מתי שפיבי צותתה לשיחה של בילי וכריסטי ופייפר הבהילה אותה ופיבי אמרה "הבהלת אותי" והיא רצתה להמשיך לצותת חחח

always be me mc

New member
אתם יודעים אנשים? הגעתי למסקנה(חפירה../images/Emo18.gif)

זה קשה מדי!! ברצינות. יש הרבה מעבר ל10 פרקים שאני הכי הכי אוהבת אז זה ממש קשה ואפילו בלתי אפשרי להכניס לפה את כולם! טוב.. נו בכל זאת(עם ייסורים קשים) אני אנסה לעשות: 1. 4.20
פרק כזה מושלם! נותנים לאליסה לשחק אותה רעה וזה יוצא על הצד הטוב ביותר ובכלל אחד הפרקים הכי טובים במכושפות! (יאפ אפשר לומר שתפקידים רעים דיי תפורים עליה
), וזה לא רק בגלל המראה זה ה-משחק בפרק שעורר רגשות מנוגדים כי מצד אחד היא הייתה רעה(ואת הרעים בדרך כלל אנחנו נוטים לשנוא ולא לרחם) אך מצד שני אי אפשר היה שלא להזדהות ועצם זה שהיא הצליחה לעורר רגשות אלו עושה אותה בעיני שחקנית מדהימה
2. 2.02
- אם אתם תוהים למה הפרק המדהים הזה לא קיבל דירוג יותר גבוה מ4.20 זה בגלל שאת 4.20 אני אוהבת יותר וכי עד כמה שפרק 2.02 היה מרגש וחופשי הזלתי דמעות בו פרק 4.20 היה כולו סביב פיבי וקול וזה מה שאהבתי בו כל כך
בכל מקרה למרות שהפרק הוא לא מקום ראשון הוא בהחלט בטופ אצלי כשאנו מדברים על משחק של אליסה ובכלל אליסה במכושפות
כל הקטע של ההבנה של מה שהיא עשתה(הרגה שחקן בייסבול הדומני.. זה בכוונה יצא בייסבול?
), ואז הפרידה מאחותיה כשהעלו אותה למוקד היה ללא ספק רגע סוחט דמעות, קטע מדהים!
שלמרות שעברו כמה עונות טובות ושלא נדבר על חודשים טובים מאז שראיתי אותו לאחרונה בגלל שהוא עשוי כ"כ טוב מבחינת הרבה מובנים ובעיקר אליסה אז הוא עוד נשאר טרי בראש. כמו כן מלבד המשחק אני רוצה לומר שמה שעוד אהבתי בפרק הזה הוא שהרבה מהמשפטים הטובים הלכו ל..אליסה
(הגיע הזמן לא?
) משפטים כגון: Phoebe: Yeah, but once you break the small rules, it's only a matter of time before the big ones are next. זה וסצינות כגון סצינת השריפה באמת עושים חשק לראות את הפרק מחדש
3. 5.12
- עוד פרק מדהים בכיכובם של אליסה וג'וליאן(טוב גם הולי אבל היא לא קשורה לפורום ואת רוז נעזוב
) עם משפט שמהדהד בראשי עד עצם היום הזה והוא: Phoebe: I guess it just wasn't meant to be שהופיע גם בתור I don't know. Maybe it just wasn't meant to be ואתם יודעים מה יפה במשפט הממוחזר הזה? שלמרות ההבדל הגדול בין העולם המקביל לעולם הרגיל היחס של פיבי לקשר שלה עם קול(ועם האחיות) לעולם לא ישתנה...זה מה שאהבתי. את העקביות הזאת בפרק ובכלל את הרעיון של מה שהיה יכול להיות
כך שאם לתמצת לדעתי זה פרק מצויין.. קצת פחות מ4.20 אבל עדיין פרק מצויין ובעיקר המריבה של פיבי וקול בחדר למעלה שם ראינו שהרגשות שלה כלפיו לא השתנו וזה לא משנה איפה היא תהיה הם עדיין לא יהיו ביחד. אז אם אתם שואלים אותי לדעתי אליסה הצליחה להעביר את כל הרעיון הזה באופן מושלם למדי יכולת להרגיש שלמרות שזו לא אותה הפיבי בכל זאת יש להן מכנה משותף ולכן אני חולקת כבוד לפרק(ולעונה עצמה
) 4. 8.21
- פרק ללא ספק מעולה וזכור לטובה מבחינת אליסה! כן עם זה שהוא מאוד מדכא בסוף(שזה רק מוסיף ליופי שלו והקטע של אליסה והולי ממש מהמם), אני ממש אהבתי אותו! המתח נבנה בהדרגה בצורה מאוד נבונה בפרק לטעמי ורגע השיא מבחינת אליסה.. טוב זה המוות(שלמרות שהוא מצמרר הוא חזק ביותר ואי אפשר שלא לאהוב אותו!), אבל קטע מאוד גדול נוסף שלה שאהבתי בפרק היא המריבה עם קופ. סופסוף אחרי כמה פרקים שבהם הרגשתי שאליסה לא מספיק מורגשת בעונה הזו.. סופסוף זכינו לגילוי רגשות חזקים מצד פיבי ועל זה אפשר לומר אמן ולתת דירוג גבוה כי ללא ספק הפרק היה לוקה בחסר לא מעט אם אליסה לא הייתה אומרת משהו בעל עוצמה כפי שעשתה(מה שרק הגביר את הדרמה והכאב מתי שזו מתה
) אגב הסיבה היחידה שהפרק מגיע אצלי למקום רביעי זה כי לאליסה(לדעתי), לא היו מספיק שורות
5. 5.22-5.23
- אחח פיבי.. בלונדינית שוב.. באמת צריך לפרט מעבר לזה? בואו פשוט נגיד שזה פרק קורע ואליסה מקסימה בו(במיוחד בקטעים שלה בתור אלה
) Paige: Did you get anything? Phoebe: Yeah, frost bite. Phoebe: You're going to throw that glass at me, aren't you? Phoebe: You and Leo are back in the sack? Piper: So to speak.. Phoebe: God I miss sex!
יאללה עברתי חצי..
ונמשיך: 6. 4.01-4.02
- הפרק הראשון שאני זוכרת שראיתי של מכושפות והפרק הראשון שממנו התחלתי לאהוב את אליסה לכן יש לו מקום כבוד ברשימה!
ואתם יודעים מה אהבתי בפרק?(מלבד הכימיה המדהימה בין הולי ואליסה
), שלמרות שמבחינת משחק אפשר לומר בבטחה שהולי שולטת אבל מבחינת חיבה שלי לדמות אליסה לקחה אז ובגדול!
כל כך התחברתי לצד הרך הזה של פיבי ולרצון שלה לחבק ולעזור לאנשים עד שזה גרם לי להתעניין באליסה ולראות אם יש להן מכנה משותף ובסופו של דבר גם גרם להעריץ אותה
(כי מה אתם יודעים? מסתבר שאליסה מתוקה גם בחיים האמיתיים
) חוץ מהקטע הזה היו לפיבי כמה יציאות בלתי נשכחות מהפרק שפשוט אי אפשר לשכוח בקלות
ראו: Phoebe: Easy, Grams. Not all of us are dead, remember? Phoebe: Oh. Uh. We call the spirits to help undo and send him off to… Timbuktu.
7.פרקים קומיים
: 3.03
- אתם יודעים. זה הפרק הזה עם הפיות שבו פיבי ופרו מסניפות קצת יותר מדי מהאבקה ומתחילות לרקוד ולהתנהג כמו משוגעות ב-P3
אין זה פשוט פרק קורע של אליסה ולדעתי היא ממש הצליחה להעביר תחושה של ילדותיות ותמימות מה שהופך את הפרק הזה למקסים יותר ויותר עם כל צפייה
5.13- פרק קורע שבמהלכו פיבי האובססיבית הופכת את ספנסר ריגס(שובניסט שטוען שנשים צריכות להישאר במטבח), לתרנגול הודו ומנסה להרוג אותו למרות שהיא לכאורה צימחונית. פרק משעשע עם הרבה הבעות פנים ואליסה משחקת אותה ממש טוב אובססיבית
6.15
- עוד פרק בלונדיני ומשעשע שבו פיבי נהפיכת לג'יני ומשם הצרות רק מתחילות. אני רוצה לציין בהזדמנות זו שכיוון ש5.13, 3.03 ו6.15 כולם פרקים נהדרים לדעתי ואני לא יכולה לבחור ביניהם בכלל אז החלטתי להצמיד אותם תחת הקטגוריה של פרקים קומיים שאהבתי(ביחד עם 3.11, 2.13, 7.04, וכו'), את 5.22,5.23 ויש לציין ששמתי בנפרד רק כי זה דורש לדעתי
8. 5.07
- פרק טעון רגשית מבחינת האחיות ומבחינת פיבי שמגלה שהפחד הגדול שלה הוא להיות רעה
פרק זה אומנם אני קצת פחות אוהבת מפרק הברבס הראשון שהוא 1.13 אבל מבחינת פיבי הפרק הזה מתעלה על קודמיו! ה-קטע של הפרק- השיחה של פיבי ופייפר בנושא הפחד שלה שהוא קטע מאוד מרגש למרות שלפיבי יש שורות מעטות בו
9. 2.17
- פרק פיבי מסייעת לבחור בשם אריק להציל את אביו ובסופו של דבר מאבדת את זיכרונה בעצמה. אך למרות זאת זה פרק משעשע ופיבי ממש חמודה שם
10. 1.01
- בכל זאת אי אפשר שתהיה רשימה מבלי להזכיר את הפרק שהכיר לרבים מאיתנו את אליסה

spelling

New member
אמממ אמממ רוצה לדחוף עוד 2 פרקים!../images/Emo123.gif

*בעונה 5 הפרק שהן הופכות לגיבורות קומיקס!אליסה פצצה שם והיא קורעת מצחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!ושמעו חברים היא הלכה שם אחלה מכות!
*איך שכחתי!!!!!!!!!!!הפרק של שנות ה 70..הסצנה הראשונה שלה עם פטי..הפגישה הראשונה שלה עם אימא שלה שנפלו לה הסיגריות ופיבי אמרה לה שלא תעשן כי זה מסוכן שאישה בהריון תעשן!אין המפגש הראשון היה פשוט...

למעלה