4 שנים , והוא עדיין לא כאן .

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif 4 שנים , והוא עדיין לא כאן .

4 שנים שהוא בשבי . וזה רק נראה כאילו הוא לא יחזור לעולם . גלעד שליט נמצא בשבי של חמאס 4 שנים היום . בואו נודה שאף אחד לא חושב שהוא במצב טוב ושהוא ישן במקום חם בחורף ומקום ממוזג בקיץ ובכלל הוא לא ישן על מיטה אלא על ריצפה בחדר חשוך . מי יודע כמה מרביצים לו ומה עושים . אלה דברים שאי אפשר לתאר שקורים לבנאדם . אני חושבת שצריך להחזיר אותו בכל מחיר - אם זה היה אחד האחים שלי גם הייתי רוצה שזה מה שיעשו . כשאדם נכנס לצבא הוא תחת פיקוח המדינה ולא תחת פיקוח הוריו - המדינה מתחייבת לשמור על החיילים כמה שאפשר ובמקרה של חטיפה עליה להחזיר את החטוף כמה שיותר מהר הביתה . וזה לא נראה שזה קורה כרגע המדינה מתעסקת בדברים שאמורים להיות משניים וקודם כל צריכה להחזיר את כל תושביה אזרחיה החטופים מהשבי - כי היא התחייבה לכך ! . אני לא יכולה לתאר לעצמי בכלל מה עובר על המשפחה שלו וכמה הם סובלים ובכלל , כמה הוא סובל זה לא נתפס . אני רק מקווה ומאוד מנסה להאמין בזה שהוא עדיין חי . אנשים שבגילו מתחילים ללמוד באונב' או יוצאים לטיול אחרי צבא ולפני אונב' אבל הוא לא . כאילו עצרו לו את החיים באותו היום . היום התחילה הצעדה למען גלעד שליט מבית הוריו עד לבית ראש הממשלה בירושלים. כל יום המסלולים מחולקים . אני הולכת ב4 ביולי לצעדה מרעננה עד הרצליה [ עם בת דודה שלי , אמא שלי , אולי אבא שלי , אחים שלי כנראה , חברות ומי שרוצה ] תבדקו באינטרנט מתי יש במקום קרוב לכם ותלכו זה אולי לא יעזור אבל זה גם לא יזיק . וזהו . לפי דעתי היה חשוב שתיהיה הודעה כזו . [דני , אתה יכול לשרשר אותי אם אתה רוצה ]

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif

הדבר היחיד שגורם לי להרגיש טוב כשמזכירים את גלעד שליט, זה לחשוב על כל התמיכה הענקית והאהבה שהוא יקבל מהעם שלו כשהוא יחזור הביתה. מקווה שזה יהיה בקרוב

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifכולם תולים בלונים צהובים היום?

אמא שלי קנתה 5. הם יתנופפו להם על האנטנה של האוטו בדרך לצפון..
ואני מסכימה עם כל מילה שאמרת. צריך לפעול, כולם, למען השחרור של גלעד אחרת הלחץ שמופעל על ראש הממשלה שלנו פשוט לא מספיק. גלעד, כרגע כמו שזה נראה לי, נמצא איפשהו בתחתית סדר העדיפויות שלו. וזה פשוט עצוב. כל מה שקורה עכשיו אומר לי חד וחלק - אם אני מתגייסת לצבא, יש סיכוי שאני לא אחזור הביתה. אסור לתת למקרה של גלעד להפוך לעוד רון ארד!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אנחנו קנינו מלא מלא סרטים צהובים

שיהיו לנו גם שנלך לצעדה ותלינו את הסרטים בחלונות של הבית ובמרספת ליד השלט של שייטת 13 D: [אנחנו משפחה פטריוטית XD]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה שאמרת כאן.

למעלה