HeelsOverHead
New member
../images/Emo121.gif Hot News
[תודה לדני על השם D: ] טוב אז כדי שהפורום לא יהיה שומם - הפינה הזאת הולכת להיות בימי שבת ואמממ הקונספט של הפינה לא כזה מסובך P: ני אשים פה חדשות על להקות ועל עולם הבידור בכללי ומי שרוצה להוסיף בכיף
לפני הכל - היום האוסקר ! אז בהצלחה לעג'מי [למרות שלא ראיתי אותו בכלל :S ] ולכל הסרטים האחרים D: טוב אממ זה הולך להיות קצת צולע אבל פעם ראשונה אז תסלחו לי
בדיוידי!
הולך לצאת הסרט שומרת אחותי עם קמרון דייאז הסרט יצא אי שם בסוף 2009 והוא מגיע עכשיו בדיוידי D: לפי מה שאני שמעתי [לא ראיתי את הסרט ] זה אחד הסרטים היותר מרגשים ויפים שהיו השנה . הסרט מספר על משפחה [קמרון דייאז היא האמא ] שאחת מהבנות בה היא חולה בסרטן הדם אחותה הקטנה נולדה כדי להציל את אחותה [ תרומת מוח עצם ] . הסרט הוא לא לבעלי לב רגיש במיוחד P: - ואם אתן בכל זאת חושבות על לראות אותו תכינו הרבה טישו P: סרטים חדשים ! [כל שבוע סרט אחר ] פרסי ג'קסון וגנב הברק - מבוסס על ספר תקציר- פרסי נער בעייתי שעומד להיזרק מבית ספרו הבעיה הזו היא הבעיה שלא אמורה להטריד אותו במיוחד P: . האליים היוונים יצאו מספרי המיתולוגיה והם כועסים . מישהו גנב את חגורת הברק של זאוס והוא החשוד העיקרי . פרסי וחבריו יוצאים למסע הרפתקני אחר הגנב כי להציל את משפחתו ובדרך הם חושפים משהו חזק ומסתורי מכל האלים . שחקנים - לוגן לרמן [בן 18 וחתיך ויהודי ! |ריר| ] , קתרין קינר, אומה תורמן, פירס ברוסנן, שון ביד, רוסאריו דוסון. ועכשיו - מוסיקה D: טוב אני מקווה שזה יהיה מעניין כי אני לא כל כך בטחה כמה אתן אוהבות/ים את הלהקות האלו XD וסתם לידע כללי למי שלא ידע - פו"ב התפרקו לפני איזה חודש - סתם הרגשתי צורך לשתף אותכן/ם P: קליפ חדש ללהקה אול טיים לואו - http://www.youtube.com/watch?v=pTAk-yhUqVY&feature=player_embedded אחד הקליפים המצחיקים שלהם כל הקליפ הוא מחלקים שיהיו בדיוידי שלהם שעומד לצאת בסתיו הקרוב :> וקליפ חדש לnevershoutnever קליפ חמוד ושיר ממכר כמו כל השירים שלו D: http://www.dailymotion.com/video/xcgb3b_cantstandit_fun ואופס למידע חדש שהגיע זה עתה ! לטום קואליץ [AKA "טום , היי |ריר|" ] התפרסמה קלטת סקס :O בינתיים אין על זה שום חדש ואני לא ראיתי קישור לקלטת XD ובטויטר רק רשמו שיש קלטת שהתפרסמה... לEP החדש של דה דאונטאון פיקשין קוראים Best I Never Had והוא עכשיו במכירה מקדימה [ פרהאורדר ] באיטונז D: וואי אם האמתי שאין שום דבר חדש לגבי שום להקה או משהו כזה ואחר .. אם אני אדע משהו חדש לגבי הקלטת של טום אני אעדכן D: מקווה ששבוע הבא יצא יותר טוב D: ועד אז מוזמנות להוסיף D: [תמונה - קריס[טופר] דרו [nevershoutnever ]
[תודה לדני על השם D: ] טוב אז כדי שהפורום לא יהיה שומם - הפינה הזאת הולכת להיות בימי שבת ואמממ הקונספט של הפינה לא כזה מסובך P: ני אשים פה חדשות על להקות ועל עולם הבידור בכללי ומי שרוצה להוסיף בכיף