כתבתי להם בטוויטר שאני מישראל ואוהבת אותם ואחד מהם ענה שהם יבואו לעשות הופעה באמצע ים המלח
ואז הוא כתב:"ANI OHEV OTAH ISRAE" איך מתתי מצחוקXDDD ושאלתי מאיפה הוא יודע עברית והוא אמר שהוא לא אבל שפות זה דה בומב [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!] ושהוא רוצה ללמוד עברית וערבית
ואממ אני זוכרת שבגללכם שמעתי שיר שלהם לפני איזה יומיים שלושה ואהבתי.. אבל גם הלהקה הזאת נכנסת לקטגוריה של הלהקות שאני שוכחת מהם >< דמאט יש להקות שהם ממש תותחיות ולכן אני זוכרת אותם ושמועת אותם הרבה, יש להקות שפחות.. או שיש להם שיר אחד - שניים - שלושה ולא כל השירים.. ובגלל זה הם נכנסות לקטגוריה של הלהקות שנשכחות..
אז תשמעי ! ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
באמת שThe Maine תותחים והאלבום החדש שלהם ממש יפה, יש לי הרגשה שחברה שלי קנתה לי את זה כשהיא הייתה בלונדון
היא עדיין לא הביאה לי את כל הדיסקים שהיא קנתה לי, ואני לא יודעת איזה היא קנתה אממ.. הם די נחמדים, בגלל זה לא התעמקתי יותר מדי בהם (בrunner runner הכוונה)
הדיסקים זה על הדרך.. זה בונוס נהדר D: כשהייתי בלונדון לפני איזה שנתיים קניתי דיסק של להקה מאנגליה, הדיסק יצא לחנויות בול ביום שהייתי שם D: וכשהייתי בדנמרק לפני חודש בערך קניתי דיסק של פארמור, יש אותו בארץ אבל הוא היה יותר זול.. והיה דיסק של TDG, אבל הוא היה ממש יקר אז לא קניתי..
כשהייתי בלונדון-צרפת-הולנד-בלגיה לא חשבתי לחפש דיסקים. זה היה לפני איזה שנתיים. כל כך טעות להיות בלונדון ולא לחפש דיסקים. הדיסק היחידי שחיפשתי אחריו זה הדיסק שיצא באותו יום שהייתי שם. לא עלה בדעתי לחפש עוד דיסקים.. אבל האמת באותו זמן לא הכרתי הרבה להקות.. כשהייתי בדנמרק חיפשתי דיסקים אבל לא בדיוק היה להם.. כי.. זה דנמרק, לא לונדון או משהו ><