בשירשור חוקר
רוח|

Super Pumpkin

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gifבשירשור חוקר../images/Emo129.gifרוח|

והפעם תחקרו את- Demolition Lovers נ.ב-עדי אני מצפה ממך לגדולות! XD

שלום D:../images/Emo185.gif

אז.. בתכמה את? מאיפה? איך קוראים לך? יש לך חיה כלשהי? מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? מה עשית בשביתה? נכון ביה"ס זה חרא? את מי את הכי אוהבת מדה יוזד? שיר מועדף? הכי שנוא? מה האוכל האהוב עליך? הכי שנוא? הסרט האהוב עליך? הכי שנוא? הסדרה הכי אהובה? הכי שנוא? הצבע הכי אהוב? הכי שנוא? הסגנון מוזיקה הכי אהוב? הכי שנוא? החיה הכי אהובה? הכי שנואה? המקצוע הכי אהוב? הכי שנוא? נכון גם את חושבת שצריך להשמיד את ג' יפית? יום טוב

שלומלוםD:

אז.. בתכמה את? עוד חודש 16^^ מאיפה? חור ליד נהריה איך קוראים לך? הדר
יש לך חיה כלשהי? אהא מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? לשמוע מוזיקה, לנגן בגיטרה ולהיות כמה שיותר עם חברים
מה עשית בשביתה? הבצפר שלי לא שבת |מכות| נכון ביה"ס זה חרא? כ"כ. את מי את הכי אוהבת מדה יוזד? נראה לי ג'ף.. או ברט... שיר מועדף? בריד מייסלף אלייב3> הכי שנוא? אממ לא יודעת
מה האוכל האהוב עליך? מאפים וספגטים ופיטריות וזה וזה וזהP: הכי שנוא? עגבניות. פיכ! הסרט האהוב עליך? שודדי הקאריבים 1 2 3 הכי שנוא? אין... הסדרה הכי אהובה? הישרדות
אבל לא הישראלי.. כי זה פתאטיP:
הכי שנוא? אי לאב ניו יורק
רק להעיף לה בוקס&%#
הצבע הכי אהוב? כחול סגול וירוק הכי שנוא? צהוב הסגנון מוזיקה הכי אהוב? רוק מכל סוגיו הכי שנוא? מזרחית החיה הכי אהובה? פינגווינים33333> חבל שאני לא יכולה לגדל אחד ;; הכי שנואה? עורבים
פעם הם עפו אחרי ידיד שלי לכל מקום וניקרו לו את הראש פחחחXDDDD בטח גנס להם שקל שהם מצאו או משהו
~חפרתי~
המקצוע הכי אהוב? אנגלית הכי שנוא? היסטוריה נכון גם את חושבת שצריך להשמיד את ג' יפית? כמה שיותר מהר
~ נראה לי ההדגשה נהרסה אבל לא נורא
~
יום טוב גם לך3>

Because Of May

New member
מתעניינת D:../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

אוקי, מתחילים! קוראים לך הדר, נכון? ואת בפורום MCR...! ראית שזה יצא חרוז?
אז.. מה קורה? ><" איזה עוד להקות את אוהבת? באיזה עוד פורומים את? איך הצטרפת לפורום? איך הכרת את דה יוזד? שיר נוכחי שאת אוהבת שלהם: אין לי עוד שאלות אז אני אפסיק
GooDay

יאיי ../images/Emo55.gif

אוקי, מתחילים! וויהייי קוראים לך הדר, נכון? נכוןO: ואת בפורום MCR...! גם נכוןO::: ראית שזה יצא חרוז? XD אז.. מה קורה? ><" הכל טוב מה איתך?? איזה עוד להקות את אוהבת? האהובים עליי הם MCR דהיוזד ו 30 שניות אבל יש עוד באיזה עוד פורומים את? 30 שניות למאדיםD: איך הצטרפת לפורום? סתם נדחפתי וזה איך הכרת את דה יוזד? מחברה שלי
שיר נוכחי שאת אוהבת שלהם: בריד מייסלף אלייב אין לי עוד שאלות אז אני אפסיק אוקיי GooDay ביוש

ספיר, מה את רוצה ממני? ../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

הדררררררר D: אין לי כוח לחפור לך, כבר שאלתי אותך הכל אצל MCR. ;; ואין לי כבר מה לשאול. ;; אז אני רק אשאל - מאחד עד עשר, כמה את אוהבת... מנבו?
תעני לי, זו שאלה רצינית.
ושטראוס שולט.
אל תגידי לי לא!

ספיר, מה את רוצה ממנה? OO ../images/Emo55.gif

הדררררררר D: עדייייי&$# אין לי כוח לחפור לך, הו זה מוזר כבר שאלתי אותך הכל אצל MCR. ;; נכון
ואין לי כבר מה לשאול. ;; לא נורא... אז אני רק אשאל - מאחד עד עשר, כמה את אוהבת... ~מתח~ מנבו? 10000, דהה תעני לי, זו שאלה רצינית. עניתי
שיבורך המנבו
[אבל רק וניל כן?!]
ושטראוס שולט. נכון. אל תגידי לי לא! למה מה תעשי הא?!?! ססס'

פיכ, כמה את אוהבת את המנבו הזה. ../images/Emo69.gif../images/Emo223.gif

זה לא כזה טעים. זה סביר.
אבל אמרת ששטראוס שולט.
אזאז@@#$%^ את לא נאמנה למנבו! !@#$%^
ועכשיו שאלה יותר קשה, מוחעחע- איזה קרמבו את יותר אוהבת.
כןכן, משניהם.
D:

של שטראוס../images/Emo55.gif

אבל מנבו גם טעים נו, אני אוכלת אפילו קרמבו מתוצרת בדואיתXDDD |לא באמת
|

הזויה13

New member
תחת../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

מה שלומנו היום? מהו השיר לו את מאזינה כרגע? נכון שאת סקסית? ונכון שגם אני?^^ סתם, לא נגזים. כוסית אני רוצה לראות אותך3>> ניפגש בקרוב
3>

תחת-של-מושיקו../images/Emo11.gif../images/Emo55.gif

מה שלומנו היום? נחמד נחמדD: מה איתך? מהו השיר לו את מאזינה כרגע? שיר? לא ממש.. אני דיי חורשת על ה 20 דפים שיש לי ללמוד למבחן מחר
נכון שאת סקסית? לא
ונכון שגם אני?^^ כןכן סתם, לא נגזים. שתקי
כוסית אני רוצה לראות אותך3>> גם אנייי כפרעליך3333> ניפגש בקרוב 3> אמן.

../images/Emo3.gif אין לי מה לשאול אבל אני רוצה לחפור בכוח

איך קוראים לך ?
ואמממ... את באה לפה הרבה? XD טוב עכשיו ברצינות:] את בעד או נגד פירסינג? סמים? עישון? קעקועים? דיאטה? שוקולד? תודי ששיגעתי אותך D: טוב אני עייפה שיהיה לילה טוב

חחח טובXD../images/Emo55.gif

איך קוראים לך ? הדר ואמממ... את באה לפה הרבה? XD בערךXD טוב עכשיו ברצינות:] את בעד או נגד פירסינג? בעד אבל לא יותר מידי סמים? נגד עישון? נגד קעקועים? בעד דיאטה? אממ... אם אני אגיד כן זה יישמע חולני אולי אבל יש את האלה שחייבים- שזה כבר מזיק לבריאות... שוקולד? לגמרי כן! תודי ששיגעתי אותך D: דווקא בכלל לא טוב אני עייפה שיהיה לילה טוב גוד נייט

אז הדרDD: ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

מה קורה? מה ככה? איך החיים סך הכל? איך הפורום? נחמד פה, לא? הייתה לך שביתה? אם כן- איך זה לחזור ללימודים? בת כמה את? איזו כיתה? מאוהבת? יש חבר? כמה חברות ממש טובות יש לך? את מגשר הזיו! זכרתי נכון ^^ ? את מנגנת במשהו? אם לא- רוצה לנגן? אם כן- רוצה על עוד משהו? ואנס או אולסטר? תפוח או בננה? גרעינים לבנים או שחורים? בלוג- ישרא או תפוז? יש לך בלוג? אם כן כתובתD: דה יוזד הם הלהקה האהובה עלייך או שיש להקה שאת אוהבת יותר? איך הגעת לפורום? נממ טוב, זהוDD:

היי שי ../images/Emo11.gif|סדגש|

מה קורה? נחמד נחמד מה ככה? מתפוצץ לי המוח ;; איך החיים סך הכל? סבירים איך הפורום? אחלה נחמד פה, לא? מאוד
הייתה לך שביתה? נייט
אם כן- איך זה לחזור ללימודים? לא הייתה בוהו בת כמה את? עוד חודש 16 איזו כיתה? י' מאוהבת? לא יש חבר? גם לא כמה חברות ממש טובות יש לך? ממש ממש ממש טובות יש לי 4 את מגשר הזיו! זכרתי נכון ^^ ? חחח כן, החור
XD
את מנגנת במשהו? גיטרה^^ אם לא- רוצה לנגן? אני רוצה גם תופים |לב אם כן- רוצה על עוד משהו? גם על פסנתר |חבול ואנס או אולסטר? אולסטאר. עם ואנס אני נראית יותר ברולה ממה שאני תפוח או בננה? ברור שתפוח. יאק בננה S: גרעינים לבנים או שחורים? שחורים בלוג- ישרא או תפוז? לא זה ולא זה|: יש לך בלוג? אם כן כתובתD: אממ אין לי
דה יוזד הם הלהקה האהובה עלייך או שיש להקה שאת אוהבת יותר? אני אוהבת טיפה יותר את MCR איך הגעת לפורום? מייטל פירסמה אותו כל הזמן בפורום MCR ואהבתי אותם אז באתי ונדחפתי^^ נממ טוב, זהוDD: טובD: ביי ביי

למעלה