>>> 5 <<< תשרשרו לפה 5 דברים שעשו/יעשו לכם את השבוע
L litaf1 New member 9/3/08 #1 ../images/Emo121.gif../images/Emo130.gif../images/Emo41.gif>>> 5 <<<../images/Emo41.gif../images/Emo130.gif../images/Emo121.gif תשרשרו לפה 5 דברים שעשו/יעשו לכם את השבוע
../images/Emo121.gif../images/Emo130.gif../images/Emo41.gif>>> 5 <<<../images/Emo41.gif../images/Emo130.gif../images/Emo121.gif תשרשרו לפה 5 דברים שעשו/יעשו לכם את השבוע
D Djerry New member 9/3/08 #2 וווופ 1. היום אני הולכת להצגה אנטיגונה =] 2. לא הולכת מחר לביצפר 3. ביטולים תמיד יעשו לי את השבוע אבל מה הסיכוי שזה יקרה
וווופ 1. היום אני הולכת להצגה אנטיגונה =] 2. לא הולכת מחר לביצפר 3. ביטולים תמיד יעשו לי את השבוע אבל מה הסיכוי שזה יקרה
L litaf1 New member 9/3/08 #4 את לא באה לבצפר מחר??? את משאירה אותי לבד באזרחות??? בושיי! אה רגע. עכשיו נזכרתי מה יש לך מחר. אופס, תהני
את לא באה לבצפר מחר??? את משאירה אותי לבד באזרחות??? בושיי! אה רגע. עכשיו נזכרתי מה יש לך מחר. אופס, תהני
D Djerry New member 9/3/08 #7 ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifתודה למרות שזה לא נשמע מהנה במיוחד.
L lestatgirl New member 9/3/08 #3 ממ.. להצליח. לא. להתאבד. בטירונות. כדי שאוכל לחזור ולראות את כולם. . אני. רוצה. קב"ן.
M M a a y a n K New member 9/3/08 #8 יהיה טוב כמו שכבר אמרתי לא פעם- אם אני עברתי את זה בשלום, אין סיבה שגם את לא... שיהיה המון בהצלחה!!!
G G a l 5 New member 14/3/08 #11 אבל [!!!] מי אמרת שבאמת עברת את הטירונות? מהצד שלי זה נראה שלא עברת. אולי הזדחלת אל טקס הסיום כלשהו. סתםםםםם.
אבל [!!!] מי אמרת שבאמת עברת את הטירונות? מהצד שלי זה נראה שלא עברת. אולי הזדחלת אל טקס הסיום כלשהו. סתםםםםם.
M M a a y a n K New member 16/3/08 #12 הווו... תאמיני לי שעברתי...והאמת, שגם אם לא, כל עוד זה כתוב שכן למי אכפת?
L lestatgirl New member 22/3/08 #13 כן, אחרי השבוע הראשון שהוא פשוט הקליפ של מאסל מיוזיאום של מיוז שפשוט בכיתי בזמן כל פעולה שעשיתי כי כ"כ רציתי שיוציאו אותי משם כבר. הפכתי להרבה יותר אדישה, מה גם שלצאת כל פעם הביתה עם פטור חדש בכלל לא הזיק.
כן, אחרי השבוע הראשון שהוא פשוט הקליפ של מאסל מיוזיאום של מיוז שפשוט בכיתי בזמן כל פעולה שעשיתי כי כ"כ רציתי שיוציאו אותי משם כבר. הפכתי להרבה יותר אדישה, מה גם שלצאת כל פעם הביתה עם פטור חדש בכלל לא הזיק.
M M a a y a n K New member 23/3/08 #14 הו ממוריז...../images/Emo6.gif גם אני הייתי ככה... לא נורא, כשאת מגיעה לסדיר את הופכת להיות הרבה יותר אדישה... איפה את עושה טירונות?
הו ממוריז...../images/Emo6.gif גם אני הייתי ככה... לא נורא, כשאת מגיעה לסדיר את הופכת להיות הרבה יותר אדישה... איפה את עושה טירונות?
L Lyla Bellamy New member 9/3/08 #6 רק אני לא מוצאת מה לרשום בפינה הזאת ?../images/Emo7.gif גמני רוצה דברים טובים לא יכולה לחשוב על כלום שהיה/יהיה כיף חוץ מההופעה ההיא המעולה ביום שישי (אהמ אהמ נועה )
רק אני לא מוצאת מה לרשום בפינה הזאת ?../images/Emo7.gif גמני רוצה דברים טובים לא יכולה לחשוב על כלום שהיה/יהיה כיף חוץ מההופעה ההיא המעולה ביום שישי (אהמ אהמ נועה )