סופשבוע

maiky17

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo145.gifסופשבוע../images/Emo145.gif../images/Emo121.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? מה עשיתם\תעשו ביום שבת? היום הכי טוב של השבוע: היום הכי רע של השבוע: התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: הבן אדם שעשה לי את השבוע: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע: תוכניות לשבוע הבא: איך המצברוח? תמונה:

Robin Sparkles

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי?הייתי אצל דודים שלי מה עשיתם\תעשו ביום שבת?לומדת למבחן בתנ"ך
היום הכי טוב של השבוע:חמישי ושני היום הכי רע של השבוע:ממ.לא יודעת התחדשות השבוע: ציטוט: שיר השבוע:הרבה סרט השבוע:רקוויאם לחלום ספר השבוע:the sisterhood of the traveling pants 2 מאכל השבוע:שניצל תירס הבן אדם שעשה לי את השבוע: סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:טסט. ולעשות 2 עבודות שאין לי כוח אליהן איך המצברוח?בסדר גמור תמונה:

Mdma lights

New member
רוצה לכתוב?

לכל המעוניינים, אם אתם רוצים להעלות פוסטים\כתבות\תגליות\דעות לבלוג הכי חזק של הישרדות 2, אתם מוזמנים להכנס להישרדות 2 איי הפנינה.

פעם ב..אני עונה ולכן אני מצפה מכולכם לקרוא../images/Emo3.gif

מה עשיתם\תעשו ביום שישי? שיעור נהיגה מדהים ברחבי כבישי ישראל[הגענו עד ראש העין ובן שמן], שיעור הסטוריעל ממש מעניין,ובערב בי"כ וסעודת ער"ש כרגיל מה עשיתם\תעשו ביום שבת? בי"כ,קידוש וא חיכינו לאמא ולאחותי שהיו בפעילות של שבת בנות מצווה של השכבה של אחותי אז ישנתי,ארוחת צהריים ואז הלכנו לבקר את גרעין נצח רעננה שהיו בשבת אצל גרעין הש"ש בעמידר..ואז בדרך חזרה בקרתי בסעודה שלישית שאבא ארגן לרגל יום הזכרון של אבא שלו ואז הביתה
היום הכי טוב של השבוע: חמישי,שבת,שלישי היום הכי רע של השבוע: רביעי
שני
התחדשות השבוע: אין ציטוט: המורה להסטוריה:אחד האמפיינים של הקפיטליזם זה יצור בקנה מידה גדול.בכלל אצל האמריקאים הכל גדול:הבניינים ענקיים ואתה חוטף נקע בצוואר כשאתה מסתכל,המכוניות שמתחילות בצד אחד של הרחוב ומסתיימות בשני,הקניונים,המנות במסעדות..מישי:כן,גם הם עצמם גדולים שיר השבוע: נעימות מסרטים שונים שהיו קטעי קישור בפסתיכון,וגם "עוד יישמע" ו"תהילת ה'" סרט השבוע: אין ספר השבוע: אנקת גבהים ואהבה בימי כולרה מאכל השבוע: אוזן המן
הבן אדם שעשה לי את השבוע: בנות מהשכבה:בתאל,אחינעם,טל ועוד המון סמיילי שמתאר את ההרגשה שלך השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: סיירות,בבחירות אולי נעשה משו,למידה למתמטיקה איך המצברוח? ממש טוב
תמונה:

למעלה