"אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה." אני אוהב (לא בטוחה אם ככה קוראים לשיר)- הכבש השישה עשר. "לא אוהבת שמשנים לי את השם, לא אוהבת גם את בנו של השכן." מיכאל- אתי אנקרי.
אהבתיה (שלוימלה ארצי) "אהבה למה עזבת אותנו" (איפה הילד) אני אוהב אותך-החברים של נטשה אני אוהב אותך-קובי פרץ לאהוב אותך-ברי סחרוף לאהוב אותך-איל גולן "אהבתי אותך מכל בני התמותה"-ברי סחרוף בכל פעם אני מתאהב בך מחדש-יזהר אשדות "אני אוהב אתה אוהב והיא אוהבת ובגלל זה היא אחרה את הרכבת" "התאהבתי בך, חתיכה של פח (????????????)"
ועוגות גבינה :] אוהב אותך, אך את לא מאושרת (שנינו שווים - אביב גפן) הוא אוהב אותך אבל הוא לא יכול להתאפק (המשך יבוא - נמרוד שיקלר) אוהואוהו א-ה-ב-ה פתאום היא מתפרצת כמו להבה (אהבה - דניאל סלומון) מאז שהסתלקת אז בחיים קשה קשה להיות לבד אותי את לא אוהבת רק אני והבקבוק בלי אף אחד (השמיים הגבול - איפה הילד) ואין לי כוח יותר :] להלהלהלהלה אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביבבבב ואת מה שעכשיו אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות
1. אהבתה של תרזה רמון 2. אהבת פועלי הבניין 3. אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו 4. שני בנאים " אך כשיורד הערב אהבתי בוערת עם ילובסקי הפואט" 5. שיר אהובת הספן 6. הפרח בגני " סוד אהבה שבלבבי שמור מכול משמר" 7. אלף נשיקות לך אהובתי 8. לא דיברנו עוד על אהבה 9. נוסעת בעיקבות האהבה 10. אלה " מאמינה מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה" 11. אהבה בת עשרים 12. פרידה קשה " זוהי אהבה שאין בה היגיון זוהי אהבה שתיגמר בביזיון" 13. בארץ אהבתי 14. בת הרב "ואהב אותה אהבה תובענית כדרך האבות" 15. אהובתי 16.ארץ טרופית יפה " ואהבה ושמה תרזה" 17. אהובתי שלי ליבנת צואר 18. זו אותה אהבה 19. מרש הדייגים "אביא לך גל אהובתי" 20. שיר סתיו "וגם האבה כבר מתה , שלום שלום אהובתי"