ו

Little Ray

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo32.gif ו../images/Emo207.gif

כולם למטה.. לא יעיל.. בכל מקרה, זאת ההזדמנות האחרונה שלי להיות על המחשב כי שלי שוב נדפק ואני על המחשב של אח שלי אז- מחר אני מתגייסת רוב הסיכויים שאפילו לא יהיה לי זמן להסתכל על הפורום בפלא, אז לא שנדבר בכלל על להגיב אני מקווה שאני אחזור בשבת הראשונה הביתה כי אם לא, אז חרא אוהבת ונתראה על אזרחי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifיואוו רייבן ../images/Emo23.gif

שיהיה לך גיוס נעים וכיפי [אם זה אפשרי
] נתגעגע

m o r 1 0 2

New member
שיהיה גיוס קל,מותק../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

לא להאמין,שאת מתגייסת,ריבןןן!!! ותיקה שכמוך,עכשיו תהפכי לרכוש צה"ל רישמית! מאחלת לך גיוס מאוד קל והרבה בהצלחה:) ותבואי לבקר שיהיה לך זמן? אגב,מה תעשי בצבא?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאומייגאד , רייבן! ~

זה היה ממש מהר >: שיהיה לך גיוס קל, ובהצלחה
נתגעגע

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגיוס קל!

אני מקווה שהוא באמת יהיה קל ושהשירות יהיה קצ ויעבור מהר ובטוב ושהתפקיד והשיבוץ ואיפה שתשרתי יהיו אחלה ושהתנאים יהיו סבבה ואנחנו תמיד פה נתגעגע אליך ואת תמיד חלק מהפורום ואני מקווה שאפילו שאת מתגייסת תצליחי לגלוש פה קצת ולהראות סימני חיים בהצלחה!

MadBerry

New member
רייבן! בשעה טובה ../images/Emo24.gif שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo23.gif

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gif יאאאאאו ריייבן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב בטח תראי את זה כבר כשתהיי בבית אבל לאנורא.. :) אזזז אני מאחלת לך את הגיוס הכי קל בעולם, מלא בהצלחה, תעברי המון חוויות מלמדות, כייפיות, וגם קצת קשות כי זה אפפעם לא מזיק.. [: ואני מאחלת לך שתקבלי המון חופשים ותגמרי את זה מהר.
אוהבת אותךךך!
נ.ב אני אתגעגעעע

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תפוזבל .. רייבבןןןן../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך גיוס קל, כייפי, מהנה והכי חשוב מועיל D: אני מקווה שתעבירי את השנתיים שלך שמה בכיף ובקלילות, אלה שנתיים משמעותיות בחיים ואני בטוחה שתנצלי אותם הכי טוב שתוכלי:) אני מקווה שהתפקיד שיהיה לך לא ימנע ממך לבדוק מה קורה פה מדיי פעם:) בהצלחה

McLife135

New member
../images/Emo135.gif מזה אמור להיות ? Oם

אני רואה שם רק ורד וכל השאר לא מובן

למעלה