/מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo32.gif/מה אתם שומעים עכשיו?

סתם כי אני עוד שנייה הולכת לצבא ועייף לי ומשעמם לי ואני רוצה להיות הראשונה שתפתח שרשור אוף בשנת 2011.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifU [remix]- Super Junior & F(x)- live

http://www.youtube.com/watch?v=RJR-akjdGTQ מה- MBC Gayo Daejun שעוד לא ראיתי ;_; אוף אני מתה לראות את כל ההופעה. ;; אבל גם את KBS גאיו דאג'ון לא הצלחתי להוריד ככה שאני צריכה רק לסיים לראות SBS ואז שבוע הבא נוריד את השניים האחרים. ואז עוד את אינקיגאיו של היום, מיוזיק באנק ומיוזיק קור של שבוע הבא>_>; [שאגב יהיו חרא כי "דבסק" (AKA הומין) הולכים לעשות שם "קאמבאק" שזה פשוט $&^%&^%$#$@ איכ לא רוצה לראות הומין טוענים שהם דבסק. הם לא. פשוט לא. אוף. אוף. כוסעמק.] אבל בכל מקרהההההההההה. שתבינו את גודל האהבה שלי להופעה הזאת- סופר ג'וניור זו הלהקה האהובה עלי. אפאקאס הן אחת הלהקות היותר אהובות עלי [לא אגיד להקת בנות הכי אהובה כי זה משתנה כל הזמן אבל הן בהחלט מחזיקות את עצמן בתור אחת הלהקות שאני יותר אוהבת
]. U זה אחד השירים, אם לא השיר, שאני הכי אוהבת של סופר ג'וניור. אפאקס שרות אותו. יחד עם חלק מהממברז של סופר ג'וניור. הדבר היחיד שלא טוב בהופעה הזאת זה שאין היצ'ול
[היצ'ול הוא הפייבוריט שלי בסופר ג'וניור, למקרה שעוד לא הבנתן את זה, והוא גם הבאייס שלי בקליפ של U כי הוא פשוט מושלם שם
חוצמזה שהוא האופה הכי
של סולי (אחת מהבנות באפאקס) אזאזאז~]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאגב, למקרה שתהיתם-

SBS, MBC ו- KBS אלה ערוצים בקוריאה~~ גאיו דאג'ון זה פסטיבל הופעות... נראה לי יש אותו פעם או פעמיים בשנה 0.0; בכ"מ אלה שהיו הסופ"ש זה הפסטיבלים של סופשנה~~

NoAmItA ChAn

New member
גם אני! זה כי את שלחת אותו ללי והיא שלחה

אותו לי XPP ואז חיפשתי את השיר והתמכרתי :)

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח קליפ גאוני!!! וכן העברות שרשרת זה

מההתלהבותP= דווקא הכרתי אותו לפני
...שיר מושלם!!!

XoLilMissLolaoX

New member
sic transit gloria....glory fades - brand new

אני שומעת את זה בלופים!! כבר איזה 20 פעם גאד!!

ronali001

New member
חחחח גמאני!!D:

שאלה: בחתימה שלך של התפוזבלוגים שמת ציטוטים מהממים,מאיפה הציטוט של אמסיאר???:)

למעלה