החקירה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהחקירה../images/Emo41.gif

והנחקרת הפעם היא לוטן- Touched By Angles יאללה, לחקור
[אגב, קארין, בסוף כן שלחתי לך שאלה בשרשור הקודם אבל זה לא קפץ, אז אם עדיין בא לך לענות פשוט תגיבי שם ואני אקראXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיו יו../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

טוב, אין לי כוח לחשוב על הרבה שאלות. תני לי 20 עובדות רנדומאליות עלייך. D: [אבל דברים מגניבים, לא איך קוראים לך/איפה את גרה/בת כמה את כי זה לא מעניין
]

אני אענה אחרי בי"ס/אם אני אמצא זמן אחר

כי יש לי 3 מבחנים השבוע ללמוד אליהם.

ממ נראה.

1.אני לא יודעת ערבית בעליל, אבל במבחן היחידי שעשיתי אי פעם בערבית קיבלתי 97. 2.במקום ללמוד למבחן באזרחות מחר, אני כותבת את זה. 3.אני היפוכונדרית נוראית. אם אני שומעת על מחלה נפשית/פיזית ועל הסימפטומים שלה, אני בטוחה שאני חולה במחלה הנ"ל וימיי ספורים ולוקחת מיליארד כדורים ביום "ליתר ביטחון".
4.אנשים חושבים שאני רוסיה אבל אני לא. 5.בגיל 9 הייתי אובססיבית להראל סקעת. 6.כשהייתי ממש קטנה היו לי אוגרים והאכלתי אותם בעפרונות. ._. יחסי גומלין נחמדים כאלו. 3: הם שבעים, העפרונות שלי מחודדים. 7.כשהייתי קטנה הייתי אובססיבית גם לאש קאצ'אם מהעיר פאלט.
[פאלט? חח] 8.יש לי משקפיים ואני אוהבת אותן. ם: 9.ביקשתי חתימה ממיקי גבע לפני מלא זמן. 3> 10.אני מתה על נורווגיהוש וגרמניהוש. 3> 11.יש לי אייפוד קלאסיק כסוף עם מגן ורוד נושי. ם: 12.יש לי פלאפון נושי עם מגן סיליקון ורוד. ם: 13.יש לי בעיה עם לגעת בספרים משומשים, זה מפחיד ומגעיל אותי לגמרי. אז כל הספרים שלי קנויים, ויש לי -המון-. 14.לפני שנה ביקשו מאיתנו בהיסטוריה להכין עבודת הגשה ענקית על שעבוד השחורים בארה"ב והכנתי עבודה עצומה וזרקו אותה לזבל ולא עשו איתה כלום ואני רוצה לתבוע תבצפר החרא הזה שישרף אמן. :mad: 15.גס וואט, הבי"ס שלי חרא ואני שונאת אותו איחסאיחסאיחס אני רוצה לעבור ללמוד בברנר. :mad::mad::mad: 16.אני מקטרת כל הזמן, בלי הפסקה, כל רגע. 17.פעם חלמתי על בן-אדם שנוסע לעשות ביטוח חיים ובדרך נתקע בעץ ומת. 18.אני הבן-אדם הכי פסימי ביקום. ["יואו לוטן אני טסה לאחשלי לארה"ב בקיץ 3:" -"אולי המטוס שלך יתרסק, אבל אם לא-תהני 3>"] 19.אני אשכרה יודעת תחומר בפיזיקה, שאנחנו לומדים עכשיו. תתגאו בי. 20.אני עייפה.

NoAmItA ChAn

New member
לולללללל!! האכלת את האוגרים שלך בעפרונות?!

אדיר! ויואו, כשכתבת "ברנר" חשבתי ישר על מקס ברנר XDDDDDDD בא לי ;_; ויא, גאה בך! D:

הייD: ../images/Emo223.gif

מה שלומך? הכל טוב? יופי, כי אצלי לא! אני מצוננת! טוב, אני אעזוב אותך לנפשך ואעבור ישר לשאלות החופרות. ~שאלות רנדומליות לחלוטין ואין הקשר בין אחת לשניה~ באיזה שמפו את חופפת? את רואה האח הגדול? נסעת פעם ברכבת? נכון שזה כיף?D: האם, לדעתך, פודל זו שאלה? למה את מחכה לפורים כלכך? למה את מתחפשת השנה? רגע, למה התחפשת שנה שעברה? שכחתי. איזה חג את הכי אוהבת? איזה חג את הכי שונאת? הסבירי. פרטי. נמקי. אם היית יכולה להיות בעל חיים, מה היית רוצה להיות? אם היית יכולה להיות, אמ, משהו לא אנושי, כמו.. פיה/ חייזר/ רובוט/ מה היית בוחרת? תזכירי לי באיזה כיתה את?O: מה את מעדיפה- צבעי גואש/ צבעי פנדה/טושים? נכון שחוברות צביעה של תוכניות מצוירות זה כיף? *-* מהי הסדרה/תוכנית טלויזיה האהובה עלייך? איזה סרט ראית לאחרונה? מתי פעם אחרונה היית בקולנוע? מה יותר טעים- דובונים או דוריטוס? נכון שקוקה קולה זה אלוהי? כמה אחים/אחיות יש לך? זוכרת שפעם היית פראנק?O: את עדיין פראנק?O: התגעגעתי!!1 .. אוקי, איבדנו את זה. XD אזזזזזז, מה האלבום האהוב עלייך של MCR? ושל דה יוזד? ושל אבנג'ד? וזהו, שאר הלהקות שאת שומעת לא מעניינות.D: טוב, אני, ברשותך, הולכת לקנח את האף. נמאס לי. ;; שיהיה לך יום קסום כזה עם נצנצים ופיות ופרפרים. עכשיו אני גם מתחלה להזות נראה לי. כן. יאללה, ביי. ^^ ד''א, את חמודה. D:

עונה כעתתת.

מה שלומך?נושי. הכל טוב?מהממי. יופי, כי אצלי לא! אני מצוננת! רק בריאות
טוב, אני אעזוב אותך לנפשך ואעבור ישר לשאלות החופרות. ~שאלות רנדומליות לחלוטין ואין הקשר בין אחת לשניה~ באיזה שמפו את חופפת?פנטן. את רואה האח הגדול?לייק דה. נסעת פעם ברכבת?אוףקורס. נכון שזה כיף?D: יאפ.
האם, לדעתך, פודל זו שאלה?לפי הציטוט בחתימה שלי, זה לא.
למה את מחכה לפורים כלכך?מה קראת בסטאטוס בפייסבוק? חח...האמת שאני שונאת את פורים, ואני לא אתחפש גם, סתם אשים על עצמי כובע/אוזני ארנב, אבל פורים זה החופש הכי קרוב, וחופש=ת"א. רק בחופשים אני יכולה כרגע. ): למה את מתחפשת השנה?לא מוגדר/שוגיתות/כלום. 3> רגע, למה התחפשת שנה שעברה? שכחתי. לא התחפשתי חחח סתם שמתי על עצמי דברים. איזה חג את הכי אוהבת?אני אוהבת חגים עם חופשים, נקודה. אם חופש גדול היה חג, הייתי אומרת אותו. איזה חג את הכי שונאת?כאלה בלי חופשים. זה לא חג. הסבירי. פרטי. נמקי. אם היית יכולה להיות בעל חיים, מה היית רוצה להיות?פרפר. 3> אם היית יכולה להיות, אמ, משהו לא אנושי, כמו.. פיה/ חייזר/ רובוט/ מה היית בוחרת?חד קרן. 3> תזכירי לי באיזה כיתה את?O: חח ט'. מה את מעדיפה- צבעי גואש/ צבעי פנדה/טושים? ._. שום דבר. נכון שחוברות צביעה של תוכניות מצוירות זה כיף? *-* אה, לא. אבל דברי עם אחותי, נראה לי שיש לכם נושא שיחה משותף. מהי הסדרה/תוכנית טלויזיה האהובה עלייך?סאות'פארק, אבא אמריקאי, פיוצ'רמה, עוד כל מיני. איזה סרט ראית לאחרונה?ממ "הפסנתרן" לפני כמה דק' חח. מתי פעם אחרונה היית בקולנוע?לפני מאה שנה, לא חובבת בתי קולנוע. מה יותר טעים- דובונים או דוריטוס?דוריטוס DOH. נכון שקוקה קולה זה אלוהי?יאפ. כמה אחים/אחיות יש לך?2. זוכרת שפעם היית פראנק?O: יאפ. את עדיין פראנק?O: לפי מה שידוע לי, אני לא יצור נמוך, שמן ומשופם. 3> אבל אם תרצצייייייי, בשבילך אני אהיה. התגעגעתי!!1 .. אוקי, איבדנו את זה. XD אזזזזזז, מה האלבום האהוב עלייך של MCR? ממ לא יודעת. זה משתנה תמיד. ושל דה יוזד?ממ אני חושבת שלייז פור דה ליירז. ושל אבנג'ד?ווייקינג דה פולן. וזהו, שאר הלהקות שאת שומעת לא מעניינות.D: תודה תודה. טוב, אני, ברשותך, הולכת לקנח את האף. נמאס לי. ;; שיהיה לך יום קסום כזה עם נצנצים ופיות ופרפרים. עכשיו אני גם מתחלה להזות נראה לי. כן. יאללה, ביי. ^^ ד''א, את חמודה. D: תודההה גם את.

NoAmItA ChAn

New member
שאלון? D:

1. את טובה במתמטיקה? 2. את אוהבת מתמטיקה? 3. אלגברה או גיאומטריה? 4. מה הספר האהוב עלייך? 5. מה הז'אנר האהוב עלייך בספרים? 6. מה הסרט האהוב עלייך? 7. מי השחקן\שחקנית האהוב\ה עלייך? 8. הלהקה האהובה עלייך? 9. ברבי או מכוניות? 10. לשמוע מוזיקה באייפוד או במחשב? 11. באס או חשמלית? 12. חשמלית, קלאסית או אקוסטית? 13. את מנגנת על משהו? 14. על מה היית רוצה לנגן? 15. שלושה דברים שבטוח תעשי בעתיד: 16. בע"ח אהוב? 17. מקומות שתבקרי בהם בעתיד: 18. את חושבת שבעתיד תכבשי את העולם? מה יקרה אם כן? 19. מחברת משבצות או פסים? 20. את כותבת ביומן? 21. איזה סוג פלאפון יש לך? 22. מרבה לסמס? 23. כמה זמן את בפורופ? 24. האם היית\את עדיין בעוד פורומים בתפוז? 25. היו לך כינויים קודמים בתפוז? אם כן, מה הם היו? 26. הפרח האהוב? 27. שיר אהוב? 28. חבר אוונג'ד מועדף? 29. חבר מכ"ר! מועדף? 30. להקליד - מקלדת רגילה או מקלדת לפטופ? 31. לכתוב או לקרוא? 32. ים או הרים? 33. ים או בריכה? 34. גלגל ים או מצופים? XDD 35. קראת את "התופסן בשדה השיפון"? אם כן, האם את ממליצה לי עליו? 36. אוהבת את 30 סקנדז טו מארס? 37. יש לך את כל האלבומים של מכ"ר? 38. יש לך דיסקוגרפייה שלמה של להקה? אם כן, איזו? 39. כשאת הולכת לישון, את מכבה את המחשב? 40. מיהם הבעלים העתידיים שלך? 41. את יודעת שהייתי בטוחה שאת לפחות בכיתה י"א? 42. מים או אש? 43. להסתבן או לחפוף? 44. להתקשר או לענות? 45. קיץ או חורף? [דירבאלק אם את אומרת קיץ] 46. את יודעת לקרוא תווים? 47. אילו שפות את יודעת? 48.מה המקצוע האהוב עלייך בביה"ס? 49. אוזני המן או סופגניות? 50. ולסיום - קלטות או DVD? וזהו D: שיהיה לילה טוש 3>

היי מניש.

1. את טובה במתמטיקה?לא. 2. את אוהבת מתמטיקה?לא. 3. אלגברה או גיאומטריה?פשוט, לא.
4. מה הספר האהוב עלייך?"גנבת הספרים"/מארקוס זוסאק, "צילה של הרוח"/קארלוס רואיס סאפון, ויש עוד המון, פשוט אין לי כוח/זמן לחפור. 5. מה הז'אנר האהוב עלייך בספרים?ממ אין לי הגדרה מדוייקת, אני אוהבת ספרים מלאי אסונות אבל ציניים.
6. מה הסרט האהוב עלייך?"הפסנתרן", "החיים יפים", "רקוויאם לחלום", "נפלאות התבונה", "טיטאניק" ,"החופשה של מיסטר בין", ועוד כל מיני. 7. מי השחקן\שחקנית האהוב\ה עלייך?אין לי חיבה מיוחדת. 8. הלהקה האהובה עלייך?מייכמ, אפיקה, סונטה ארקטיקה, מיוזי, לאמב, מייהם, ועוד כל מיני. 9. ברבי או מכוניות?כילדה אני זוכרת שקנו לי ברביות וזרקתי אותן לפח והלכתי להרביץ לילדים.
אני חושבת שמכוניות. 10. לשמוע מוזיקה באייפוד או במחשב?תלוי איפה אני, מה השעה ואם יש מחשב לידי.
11. באס או חשמלית?חשמלית? 12. חשמלית, קלאסית או אקוסטית?חשמלית. 13. את מנגנת על משהו?לא. 14. על מה היית רוצה לנגן?פסנתר. 15. שלושה דברים שבטוח תעשי בעתיד:אין לי מושג. 16. בע"ח אהוב?אני לא חובבת בע"ח גדולה.
17. מקומות שתבקרי בהם בעתיד:הלוואי שנורווגיה.
18. את חושבת שבעתיד תכבשי את העולם? מה יקרה אם כן?אני אשתלט עליו למטרותיי בלבד? |פינקי והמוח| 19. מחברת משבצות או פסים?פסים. 20. את כותבת ביומן?לא. 21. איזה סוג פלאפון יש לך?סאמסונג מג'יק טאצ'. 22. מרבה לסמס?אויש, שאלה טובה. קנו לי תפלאפון הזה לפני שבוע פלוס מינוס, וכבר שלחתי 60 ומשהו אסמסים. 23. כמה זמן את בפורופ?מ2006, גיל 11. והשנה אני בת 15.
24. האם היית\את עדיין בעוד פורומים בתפוז?כן. 25. היו לך כינויים קודמים בתפוז? אם כן, מה הם היו?כן אבל היו מלא שגם לא השתמשתי בהם, אני לא זוכרת. 26. הפרח האהוב?שונאת פרחים.
27. שיר אהוב?אויש שונאת שאלות כאלו, איך אפשר לבחור? ם: 28. חבר אוונג'ד מועדף?ג'ימי. מאז שהתחלתי לשמוע אותם אהבתי אותו. 29. חבר מכ"ר! מועדף?חח דווקא לא יודעת, כולם נושיים. 30. להקליד - מקלדת רגילה או מקלדת לפטופ?קיבלתי לפטופ ליומולדת 14, ובהתחלה היה לי ממש קשה לכתוב בו אז כמעט ולא כתבתי.
בסוף מתרגלים, אבל יותר טוב רגיל. 31. לכתוב או לקרוא?גם וגם? 32. ים או הרים?הרים. 33. ים או בריכה?שום דבר. 34. גלגל ים או מצופים? XDD חח איח הכל. 35. קראת את "התופסן בשדה השיפון"? אם כן, האם את ממליצה לי עליו?האמת שאמרו לי הרבה עליו ועל כמה שהוא טוב, אבל אף פעם לא התעניינתי בו. [וזה תפסן חח] 36. אוהבת את 30 סקנדז טו מארס?לא. 37. יש לך את כל האלבומים של מכ"ר?יאפ. 38. יש לך דיסקוגרפייה שלמה של להקה? אם כן, איזו?של מייכמ, מיוז, טאריה טורונן [נתעלם מהעובדה שיש לה דיסק אחד
] ועוד כל מיני. 39. כשאת הולכת לישון, את מכבה את המחשב?לא. 40. מיהם הבעלים העתידיים שלך?סימון סימונס. סתם. נורווגי בלונדיני גבוה רזה עם עיניים כחולות. גם סתם. 41. את יודעת שהייתי בטוחה שאת לפחות בכיתה י"א?לול. הרבה אומרים לי את זה. 42. מים או אש?מים? ם: 43. להסתבן או לחפוף?אה...ם: 44. להתקשר או לענות?שונאת את שניהם. 45. קיץ או חורף? [דירבאלק אם את אומרת קיץ]חורףףףוושששש. 3> 46. את יודעת לקרוא תווים?לא. 47. אילו שפות את יודעת?אנגלית, עברית, כמה מילים בגרמנית וכמה מילים בנורווגית.
48.מה המקצוע האהוב עלייך בביה"ס?היסטוריה. 49. אוזני המן או סופגניות?איכ שניהם. 50. ולסיום - קלטות או DVD?אני נאמנה לקלטות.

NoAmItA ChAn

New member
איכככככככ! את לא אמרת שאת אוהבת היסטוריה!

מקצוע גועלי. כשיצאתי מהבגרות ישר צעקתי "FREEDOMMMMM"!

Because Of May

New member
יאללהיאללה.../images/Emo109.gif

'קיי, אני אנסה לא לחפור יותר מידיי: ספר/סרט/סדרה/צבע/מאכל אהוב: יש חיות מחמד? אחים לא נחשבים במקרה הזה |משכילון|. היית בהופעות? של מי? איזה אומנים היית רוצה לראות בלייב? באה ללאמב אוף גאד? למטאליקה? לבוב פאקינג דילן? לאלטון ג'ון? ליו טו? לפיקסיז? סורי, הבטחתי לא לחפור :<. סכמי את חייך ב-5 מילים: סכמי את החיים שהיית רוצה ב-5 מילים (איזה פילוסופית אני היום): מסר לאומה (חוץ מאקונה מטטה): הוסיפי תמונה אם את חושקת בכך D:.

שטוזים זה כלכך טעים להלהללה.

ספר/סרט/סדרה/צבע/מאכל אהוב:אוח אין לי כוח לשאלות כאלה חח. יש חיות מחמד?נופ. אחים לא נחשבים במקרה הזה |משכילון|. היית בהופעות?כה. של מי?אוונסנס בכיתה ו' חח. ופספסתי אלפים אבל זה נושא כואב. איזה אומנים היית רוצה לראות בלייב?לאמב שאני אראה במאי אם לא יבטלו החארות, מיוזי, מייכמ, אפיקוש, טאריה טורונן, נייטוויש עם טאריה טורונן, ויובל המבולבל אהובי הנצחי
סתם לא. באה ללאמב אוף גאד?איי דו. למטאליקה?לא לכל השאר חח. לבוב פאקינג דילן? לאלטון ג'ון? ליו טו? לפיקסיז? סורי, הבטחתי לא לחפור :<. סכמי את חייך ב-5 מילים:משעמם-מפגר-עוד-שלוש-מילים. סכמי את החיים שהיית רוצה ב-5 מילים (איזה פילוסופית אני היום):מנצנצים-מושיים-מושלמים-ורודים-נושיים. מסר לאומה (חוץ מאקונה מטטה):חח מתאים לי לומר עכשיו האקונה מטאטה. סתם לא יודעת, תבריזו, זה בריא.

STEMINEM

New member
טוב..

אז מי הם זמר.. זמרת.. ולהקת העשור לפי דעתך ?.. תני 3 לכל קטגוריה..

אויש.

זמר וזמרת-אני פשוט לא בקטע של זמרים, אני לא שומעת זמרים בודדים. הזמרת היידה שאני שומעת היא טאריה טורונן אבל אני לא מגדירה אותה כזמרת העשור. להקת העשור-קשה קשה. זה תלוי בז'אנר. אבל בכ"ז, אני חושבת שמיוזי.

למעלה