היי מניש.
1. את טובה במתמטיקה?לא. 2. את אוהבת מתמטיקה?לא. 3. אלגברה או גיאומטריה?פשוט, לא.
4. מה הספר האהוב עלייך?"גנבת הספרים"/מארקוס זוסאק, "צילה של הרוח"/קארלוס רואיס סאפון, ויש עוד המון, פשוט אין לי כוח/זמן לחפור. 5. מה הז'אנר האהוב עלייך בספרים?ממ אין לי הגדרה מדוייקת, אני אוהבת ספרים מלאי אסונות אבל ציניים.
6. מה הסרט האהוב עלייך?"הפסנתרן", "החיים יפים", "רקוויאם לחלום", "נפלאות התבונה", "טיטאניק" ,"החופשה של מיסטר בין", ועוד כל מיני. 7. מי השחקן\שחקנית האהוב\ה עלייך?אין לי חיבה מיוחדת. 8. הלהקה האהובה עלייך?מייכמ, אפיקה, סונטה ארקטיקה, מיוזי, לאמב, מייהם, ועוד כל מיני. 9. ברבי או מכוניות?כילדה אני זוכרת שקנו לי ברביות וזרקתי אותן לפח והלכתי להרביץ לילדים.
אני חושבת שמכוניות. 10. לשמוע מוזיקה באייפוד או במחשב?תלוי איפה אני, מה השעה ואם יש מחשב לידי.
11. באס או חשמלית?חשמלית? 12. חשמלית, קלאסית או אקוסטית?חשמלית. 13. את מנגנת על משהו?לא. 14. על מה היית רוצה לנגן?פסנתר. 15. שלושה דברים שבטוח תעשי בעתיד:אין לי מושג. 16. בע"ח אהוב?אני לא חובבת בע"ח גדולה.
17. מקומות שתבקרי בהם בעתיד:הלוואי שנורווגיה.
18. את חושבת שבעתיד תכבשי את העולם? מה יקרה אם כן?אני אשתלט עליו למטרותיי בלבד? |פינקי והמוח| 19. מחברת משבצות או פסים?פסים. 20. את כותבת ביומן?לא. 21. איזה סוג פלאפון יש לך?סאמסונג מג'יק טאצ'. 22. מרבה לסמס?אויש, שאלה טובה. קנו לי תפלאפון הזה לפני שבוע פלוס מינוס, וכבר שלחתי 60 ומשהו אסמסים. 23. כמה זמן את בפורופ?מ2006, גיל 11. והשנה אני בת 15.
24. האם היית\את עדיין בעוד פורומים בתפוז?כן. 25. היו לך כינויים קודמים בתפוז? אם כן, מה הם היו?כן אבל היו מלא שגם לא השתמשתי בהם, אני לא זוכרת. 26. הפרח האהוב?שונאת פרחים.
27. שיר אהוב?אויש שונאת שאלות כאלו, איך אפשר לבחור? ם: 28. חבר אוונג'ד מועדף?ג'ימי. מאז שהתחלתי לשמוע אותם אהבתי אותו. 29. חבר מכ"ר! מועדף?חח דווקא לא יודעת, כולם נושיים. 30. להקליד - מקלדת רגילה או מקלדת לפטופ?קיבלתי לפטופ ליומולדת 14, ובהתחלה היה לי ממש קשה לכתוב בו אז כמעט ולא כתבתי.
בסוף מתרגלים, אבל יותר טוב רגיל. 31. לכתוב או לקרוא?גם וגם? 32. ים או הרים?הרים. 33. ים או בריכה?שום דבר. 34. גלגל ים או מצופים? XDD חח איח הכל. 35. קראת את "התופסן בשדה השיפון"? אם כן, האם את ממליצה לי עליו?האמת שאמרו לי הרבה עליו ועל כמה שהוא טוב, אבל אף פעם לא התעניינתי בו. [וזה תפסן חח] 36. אוהבת את 30 סקנדז טו מארס?לא. 37. יש לך את כל האלבומים של מכ"ר?יאפ. 38. יש לך דיסקוגרפייה שלמה של להקה? אם כן, איזו?של מייכמ, מיוז, טאריה טורונן [נתעלם מהעובדה שיש לה דיסק אחד
] ועוד כל מיני. 39. כשאת הולכת לישון, את מכבה את המחשב?לא. 40. מיהם הבעלים העתידיים שלך?סימון סימונס. סתם. נורווגי בלונדיני גבוה רזה עם עיניים כחולות. גם סתם. 41. את יודעת שהייתי בטוחה שאת לפחות בכיתה י"א?לול. הרבה אומרים לי את זה. 42. מים או אש?מים? ם: 43. להסתבן או לחפוף?אה...ם: 44. להתקשר או לענות?שונאת את שניהם. 45. קיץ או חורף? [דירבאלק אם את אומרת קיץ]חורףףףוושששש. 3> 46. את יודעת לקרוא תווים?לא. 47. אילו שפות את יודעת?אנגלית, עברית, כמה מילים בגרמנית וכמה מילים בנורווגית.
48.מה המקצוע האהוב עלייך בביה"ס?היסטוריה. 49. אוזני המן או סופגניות?איכ שניהם. 50. ולסיום - קלטות או DVD?אני נאמנה לקלטות.