החקירה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהחקירה../images/Emo41.gif

באמאשלכם תשתפו יותר פעולה): אניוויז- והנחקרת להפעם היא..... *תופים* נוי- Pumpkin Juice! יאללה, להתחיל לחפור לה.
^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב אז...

אני עדיין לא מקורית. תחזירו לי את המוזה שלי לשאלות מפגרות, אין לי רעיונות בכללT_T אז, כמו שביקשתי מהנחקרות הקודמות- תני לי 20 עובדות רנדומליות על עצמך. D:

PUMPKIN juice

New member
למה זה שלח? ../images/Emo69.gif

אז מה שרציתי להגיד, היוש D: 1.יש לי פוביה מטורפת מסקוצ'ים. אבל לא הסקוצים הרגילים בבית, השמנים והכסופים האלה.. הסקוצ'ים הדקים עם המרקם המגעיל והדוחה ואלה שעושים רעש מצמרר... איייייככככס |מקיאה| 2.אני במגמת מוזיקה בבצפר ואני שרה בפיתוח קול כבר שנתיים. 3.אני קיבוצניקית D: 4.אני חצי תורכיה למרות שאני נראת סופר אשכנזייה. 5.אני ממש ממש ממש אוהבת פופקורן. והחלום שלי זה לבנות בריכה ולמלא אותה בפופקורן! ושבצד יהיה איזה סושי בר
6.הלהקה האהובה עליי היא QUEEN! ואני חולה על פרדי
7.אני ממש אופטימית.ממש. 8.אני אוהבת את בריטניה ומתה לגור שם אחרי הצבא. 9.אני בקושי ישנה בלילות.. לא כייף בככל ;; 10.אין לי באמת מה לכתוב יותר אז אני אפרוש P:

היי נויD: ../images/Emo223.gif

מה קורה? תזכיר לי מאיפה את [יכול להיות שוהם?] מה המזל שלך? דברים אהובים: מאכל- סרט- סדרה- עונה אהובה- משחק חברה [מונופול/באולינג...]- מקום בילוי מועדף- להקות אהובות חוץ מMCR- אוהבת מסטיקים? היית פעם במפגש פורום? לא זכור לי שראיתי אותךO: היית פעם בחו''ל? אם כן, איפה? אילו שפות את יודעת לדבר? האם את יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה? ואם לא, על מה היית רוצה ללמוד לנגן? אילו פריטים של MCR יש לך בבית? האם את אוהבת שוקו? את רואה זאק וקודי? הם ממש חמודים!!!1 לייק, שיואו3> איזה בעל חיים היית רוצה להיות? אם היית לך מכונת זמן, לאן היית עוברת? את שומעת דה יוזד? ~חח איזה שאלות לא קשורות יש ליXD~ טוב, לא עולות לי עוד שאלות. לילה טוב.D:

PUMPKIN juice

New member
עונה באיחור אופנתי ../images/Emo9.gif

מה קורה? הכל סבבוש תזכיר לי מאיפה את [יכול להיות שוהם?]לאלא, אני מקיבוץ ליד חיפה.. מה המזל שלך?בתולה דברים אהובים: מאכל-פופקורן
סרט-מולאן והרקולס! סדרה-הכי גאים שיש
עונה אהובה-הראשונה משחק חברה [מונופול/באולינג...]-ג'אנגל ספיד! מקום בילוי מועדף-בקיבוץ איפשהו וסתם כל מקום עם חברים. להקות אהובות חוץ מMCR-קווין, רדיוהד, הביטלס, מיוז, אסף והמוג'וס, אטליז, פינק פלויד ועוד.. אוהבת מסטיקים?אכן כן היית פעם במפגש פורום? לא זכור לי שראיתי אותךO: הייתי בשניים ת'אמת. הייתי באחד שבאתי עם נעה מיובל.. ואחד בפסח נדמה לי.. סתם לא דיברתי איתך אז.. אני חושבת
היית פעם בחו''ל? אם כן, איפה?אכן, הייתי בטורקיה, שוויץ, גרמניה, אוסטריה,בלגיה, הולנד ואנגליה אילו שפות את יודעת לדבר?עיברית, אנגלית ומבינה שוטף ספרדית. האם את יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה?אני יודעת גיטרה, תופים וקצת פסנתר. ואם לא, על מה היית רוצה ללמוד לנגן?הייתי רוצה על בס ויותר טוב על גיטרה. אילו פריטים של MCR יש לך בבית?יש לי את כל האלבומים D: האם את אוהבת שוקו?ממ, אני אוהבת קר. את רואה זאק וקודי? הם מותק! הם ממש חמודים!!!1 לייק, שיואו3> איזה בעל חיים היית רוצה להיות?חתול אם היית לך מכונת זמן, לאן היית עוברת?ממממ, לכיתה ח' את שומעת דה יוזד?ממ, פעם שמעתי אותם.. היום פחות ~חח איזה שאלות לא קשורות יש ליXD~ טוב, לא עולות לי עוד שאלות. לילה טוב.D: עכשיו זה צהריים טובים
אה, וטנקס ששלחת לי בפייס שאני נחקרת כי אחרת לא הייתי רואה

עלק 'עונה אהובה- הראשונה' ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

התכוונתי עונה כאילו קיץ, חורף.. אמרתי כבר שהשאלות שלי לא קשורות.

PUMPKIN juice

New member
אההההההההה../images/Emo122.gif

אז העונה האהובה שלי היא חורף, אופקורס! חום זה האויב שלי

PUMPKIN juice

New member
אההההההההה../images/Emo122.gif

אז העונה האהובה שלי היא חורף, אופקורס! חום זה האויב שלי

למעלה