עונה באיחור אופנתי ../images/Emo9.gif
מה קורה? הכל סבבוש תזכיר לי מאיפה את [יכול להיות שוהם?]לאלא, אני מקיבוץ ליד חיפה.. מה המזל שלך?בתולה דברים אהובים: מאכל-פופקורן
סרט-מולאן והרקולס! סדרה-הכי גאים שיש
עונה אהובה-הראשונה משחק חברה [מונופול/באולינג...]-ג'אנגל ספיד! מקום בילוי מועדף-בקיבוץ איפשהו וסתם כל מקום עם חברים. להקות אהובות חוץ מMCR-קווין, רדיוהד, הביטלס, מיוז, אסף והמוג'וס, אטליז, פינק פלויד ועוד.. אוהבת מסטיקים?אכן כן היית פעם במפגש פורום? לא זכור לי שראיתי אותךO: הייתי בשניים ת'אמת. הייתי באחד שבאתי עם נעה מיובל.. ואחד בפסח נדמה לי.. סתם לא דיברתי איתך אז.. אני חושבת
היית פעם בחו''ל? אם כן, איפה?אכן, הייתי בטורקיה, שוויץ, גרמניה, אוסטריה,בלגיה, הולנד ואנגליה אילו שפות את יודעת לדבר?עיברית, אנגלית ומבינה שוטף ספרדית. האם את יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן, איזה?אני יודעת גיטרה, תופים וקצת פסנתר. ואם לא, על מה היית רוצה ללמוד לנגן?הייתי רוצה על בס ויותר טוב על גיטרה. אילו פריטים של MCR יש לך בבית?יש לי את כל האלבומים D: האם את אוהבת שוקו?ממ, אני אוהבת קר. את רואה זאק וקודי? הם מותק! הם ממש חמודים!!!1 לייק, שיואו3> איזה בעל חיים היית רוצה להיות?חתול אם היית לך מכונת זמן, לאן היית עוברת?ממממ, לכיתה ח' את שומעת דה יוזד?ממ, פעם שמעתי אותם.. היום פחות ~חח איזה שאלות לא קשורות יש ליXD~ טוב, לא עולות לי עוד שאלות. לילה טוב.D: עכשיו זה צהריים טובים
אה, וטנקס ששלחת לי בפייס שאני נחקרת כי אחרת לא הייתי רואה