החקירה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהחקירה../images/Emo88.gif

חח לא זוכרת מתי אני אמורה לפתוח את זה ומתי פתחתי בפעם הקודמת, אבל בכל מקרה~ הנחקת להפעם היא... -תופים- מי אם לא המנהלת האהובה שלנו
נעם- Noamita Chan יאללה תחפרו.

Hadar way

New member
נעםםםם

מ ה קורה? בת כמה את? מה השיר של MCR האהוב עלייך? מה האלבום האהוב עלייך? כמה אחים יש לך? יש לך חיית מחמד? באיזה חו"ל את רוצה להיות? באיזה גיל את רוצה למות? מה הבגד האהוב עלייך? יש לך תיק או חולצה של MCR? מי הלהקה האהובה עלייך? מי השניה? מי השלישית? האם את חמודה (שאלה רטורית)? כמה ימים יש בשנה? שיעמם לך מאוד אז ענית על כל השאלות? XD

NoAmItA ChAn

New member
הדרררר! ^^-

מ ה קורה? מצויין DDDD: בת כמה את? 17 XP מה השיר של MCR האהוב עלייך? איים נוט אוקיי ו-FLW
מה האלבום האהוב עלייך? השני! 333333333>למרות שגם השלישי מצויין... אז בעצם, לא יודעת ><;; כמה אחים יש לך? אחד, קטן XP יש לך חיית מחמד? הלוואי ;____; אמא אלרגית.. באיזה חו"ל את רוצה להיות? הוו, יותר מדיי O: אוסטרליה, איטליה, אירלנד, פינלנד, אנגליה, יפן, ארה"ב.. יש מלא D: באיזה גיל את רוצה למות? אני לא בטוחה O: מתי שיימאס לי, אני משערת XP אבל ייקח עוד קצת זמן :) מה הבגד האהוב עלייך? המממ.. ג'ינס? O: יש לך תיק או חולצה של MCR? שלוש חולצות: אחת ישנה שאני לובשת כשאני באה לישון אצל חברות, אחת לבנה שהוריי קנו לי בארה"ב והיא מלוכלכת אז זה באסה, ואחת שקניתי לפני חודשיים בשוק וטרם יצא לי ללבוש אותה D: אה ויש לי גם כזה פאץ' שאני צריכה לתפור לתיק O: מי הלהקה האהובה עלייך? הממממ.. זה דיי משתנה,אבל בעיקרון מכ"ר ופו"ב, וכרגע גם קווין ו-30סטמ D: מי השניה? לול XP מי השלישית? D:.. האם את חמודה (שאלה רטורית)? אהההה.. אני... לא חושבת? D:.. כמה ימים יש בשנה? 375? D: שיעמם לך מאוד אז ענית על כל השאלות? השתדלתי XP שיהיה לך סופ"ש קסום ומכושף, ותודה שכתבת לי שאלות! 3>

Wrath Within

New member
ת'אמת, ../images/Emo11.gif

האם היית עושה לי ילד? אם כן, איך הוא ייראה? אם לא, מה כן היית מוכנה לעשות לי? גבות6

NoAmItA ChAn

New member
אם הייתי יכולה, לגמרי הייתי עושה לך ילד ../images/Emo23.gif

ואיך הוא ייראה... כמו ג'נסן אקלס D: סתםסתם XP המממ.. אם זה היה תלוי בי, היה לו שיער שחור ועיניים ירוקות.. אה, לא, זה לא יהיה בסדר, כי אז אני ארצה אותו >; אז מכוער? לאאא, נו, אני לא יודעת ;;;; אבל אני מוכנה לעשות לך עוד דברים, אם את רוצה
נעים בגב? D:

Wrath Within

New member
חח אוקיי, מוכנה להתפשר על נעים בגב.../images/Emo11.gif

מאחר והאנטומיה של גבר ואישה בנויה על בסיס שקע ותקע! אבל רק בגלל זה. אחרת לא הייתי מוותרת לך וגם אם היית מתנגדת זה היה נגמר באונס P:

Because Of May

New member
נעמיטצ'אן D:. ../images/Emo109.gif

האלו, ווס'אפ? :) הכל טוב? מה עושה ברגעים אלו ממש חוץ מלענות לשאלון המושלם [NOT] שלי? הוצאת כבר רב- קו? כי הלכתי להוציא עכשיו
. אבל זה בטח לא מעניין אותך XD. מה את אומרת על מזג האוויר הקיצי+ שנפל עלינו
? אז את אוהבת יותר חורף או קיץ? את מודעת לעובדה שהקיץ הקודם היה החופש הגדול האחרון שלנו? :( מתי את מתגייסת באמת? יודעת מה את רוצה להיות בצבא? גם את מפחדת פחד מוות מהמקלחות המשותפות? :( טובנו, בואי נעבור לנושא פחות דיכאוני חח. למה את מתפשת בפורים? למה התחפשת שנה שעברה? את זוכרת ששנה שעברה היה לך מפגש אנימה או משהו כזה (שליחה על הבורות) וזה היה בבצפר בליך ברמת גן? זה הבצפר שלי!!! D:::: אגב בצפר, מה המגמה שלך? (איזה קישור הבאתי פה חח) היית רוצה מגמה אחרת? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? ספרי לנו על פדיחה אחת שקרתה לך בבצפר D:. חחחחחחחחחחחח באמת פדיחה! סתם
. איך זה לגור באהובתי ת"א? היית רוצה לגור במקום אחר בארץ? ובעולם כולו? באיזה מדינות היית? ולאיזה מדינות את רוצה לטוס? נכון שלונדון זו ה-עיר?
טוב, נגמרו לי השאלות XD. אגב, אני עוד רוצה את התמונות מהמפגש! ;; Love ya, מאיש
.

NoAmItA ChAn

New member
מאי!! DDDDD:

האלו, ווס'אפ? :) עייפה, אבל חוץ מזה נהדר D: הכל טוב? גם XP מה עושה ברגעים אלו ממש חוץ מלענות לשאלון המושלם [NOT] שלי? XDDDDD הממממ.. בעיקר חושבת ומנסה להישאר ערה XD הוצאת כבר רב- קו? ברור 3: כי הלכתי להוציא עכשיו . איך היה? D: אבל זה בטח לא מעניין אותך XD. בטח שכן! מה את אומרת על מזג האוויר הקיצי+ שנפל עלינו? מצד אחד זו ברכה, כי זה מזג אוויר דיי מושלם (לא חם מדיי, יש שמש), אבל מצד שני - אין גשם!!! אז את אוהבת יותר חורף או קיץ? חורף, לגמרי 3> את מודעת לעובדה שהקיץ הקודם היה החופש הגדול האחרון שלנו? :( כןן ;_____; זה עצוב >; מתי את מתגייסת באמת? בפברואר 2011 D; יודעת מה את רוצה להיות בצבא? מודיעין ערבית ^^- גם את מפחדת פחד מוות מהמקלחות המשותפות? :( כל כך ;;; טובנו, בואי נעבור לנושא פחות דיכאוני חח. רצוי XP למה את מתפשת בפורים? הממ, בעיקרון יש לנו בביה"ס מסורת כזו שכל שנה שכבת י"ב מתחפשת יחד. אז הייתה הצבעה, ונבחר "פרעונים וקליאופטרות" X___X אני העדפתי דיילות וטייסים, אבל.. למה התחפשת שנה שעברה? דמות מאנימה XP את זוכרת ששנה שעברה היה לך מפגש אנימה או משהו כזה (סליחה על הבורות) וזה היה בבצפר בליך ברמת גן? כן!!! בפורים, עם אותה תחפושת! זה הבצפר שלי!!! D:::: לולללללללל! הוא היה חמוד, אבל אני זוכרת שזה דווקא היה אחד הכנסים הגרועים שהיו, כי בקושי היה מקום לכולם והיה שיא החם (כולם הזיעו וזה היה מזעזע) XP אגב בצפר, מה המגמה שלך? (איזה קישור הבאתי פה חח) XDDDDD ערבית וביולוגיה D: היית רוצה מגמה אחרת? הממ.. אם היה אז אולי ספרות או תולדות האומנות 3: מקצוע אהוב? מתמטיקה, ביולוגיה, ספרות, אנגלית (על אף שאני כבר לא לומדת).. וזהו D: מקצוע שנוא? הממ.. אין אחד כזה ממש. אולי ספורט וערבית, שקצת נמאס לי מזה O: ספרי לנו על פדיחה אחת שקרתה לך בבצפר D:. רק אחת? היו יותר מדיי. מה שעולה לי עכשיו זה מבחן אחד בביולוגיה שהיה במעבדה, ואני ברוב חוכמתי התיישבתי מאחורה ונעלתי את המגפיים שלי. והן עם עקבים. אז כשרציתי ללכת לשאול את המורה משהו זה עשה טונה רעש וכולםהסתכלו עליי. זה היה מביך X__X חחחחחחחחחחחח באמת פדיחה! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתם. איך זה לגור באהובתי ת"א? כל כך כיף 3> היית רוצה לגור במקום אחר בארץ? נופ D: ובעולם כולו? המממ.. יש מצב O: באיזה מדינות היית? צרפת (1), קפריסין (1), פולין (1), יוון (12+) וגרמניה חודש הבא D: ולאיזה מדינות את רוצה לטוס? איטליה (לפסטיבל המסכות בוונציה), ארה"ב, אנגליה, יפן, אוסטרליה, פינלנד, אירלנד.. כאלה XP נכון שלונדון זו ה-עיר? טרם הייתי >; טוב, נגמרו לי השאלות XD. אגב, אני עוד רוצה את התמונות מהמפגש! ;; אני אשלח לך למסנ! רק תזכירי לי! Love ya, מאיש . לאפיו טו 3333333333333333>

אוהו, שלום לך^^ ../images/Emo223.gif

מה קורהההההה? הכל טוב? יופי, אני שמחה. את יכולה לשאול גם מה שלומי, את יודעת! יואו, כזו איגואנה. תזכירי לי.. את בי''ב, נכון?
מתי אני באה אלייך?!?!?! תפני קצת זמן, יא עסוקה. טוב נו, גם לי בדיוק אין חופש. XD אבל צריך לארגן משהו. ;; נחשוב על פסח.D: טוב, נפסיק עם ההקדמות המפגרות וניגש לשאלות המפגרות לא פחותD: ~שוב, כמו בכל שאלון חקירתי שגרתי שלי, אין קשר בין השאלות~ אילו 3 חפצים היית לוקחת איתך לאי בודד? ואיזה בן אדם היית לוקחת איתך, אם היית יכולה? אם היית פוגשת דג זהב והיית יכולה לבקש משאלה אחת בלבד, מה היית מבקשת? אם היית יכולה לבחור, איזה בעל חיים היית רוצה להיות, ולמה? היית רוצה לחזור לילדות? איזו מין ילדה היית? היו לך כינים? XD למדת פעם לשחות? מכירה את זה שיש שקט ואת אוכלת ביסלי ואת עושה מלא רעש? עם כמה סוכר את שותה את התה שלך? אילו שפות את יודעת לדבר? איפה היית הכי רוצה להיות עכשיו? מה דעתך על מזג האויר הזוועתי שיש לנו באמצע פברואר? אם הייתה לך מכונת זמן, מה היית עושה- חוזרת לעבר, נשארת בהווה או עוברת לעתיד? על אילו כלי נגינה את יודעת/לומדת לנגן? מה היית בוחרת- הופעה של MCR או פגישה איתם? האם ראית את 5 העונות של הפיג'מות? איזה פרק את הכי אוהבת/זוכרת במיוחד? טוב, -דברים אהובים- תכנית טלויזיה: סרט: ספר: מקום בילוי: מקצוע בית ספר: מכשיר חשמלי בבית: מאכל: משקה: חטיף: חפץ בחדר: בגד: -אסיטואציות- אהבה: מחשב: כוכב: שמש: גשם: עכבר: גלידה: גיטרה |גבות|: מוזיקה: חיים: וזהו, אין לי שאלות יותר. כאן מסתיימת חקירתי. שלך, עדי גינת. [פחע] סתם, אוהבת ומתגעגעת, ושתהיה לך שבת נפלאהההה.D:

NoAmItA ChAn

New member
עדיייי 33333333333>

מה קורהההההה? נהדר! הכל טוב? גם D: יופי, אני שמחה. אני שמחה שאת שמחה :) את יכולה לשאול גם מה שלומי, את יודעת! סורי ;____; מה שלומך!! יואו, כזו איגואנה. איפה?! תזכירי לי.. את בי''ב, נכון? נכון D: מתי אני באה אלייך?!?!?! מתי שאת רוצה! תפני קצת זמן, יא עסוקה. עוד אני?! טוב נו, גם לי בדיוק אין חופש. XD רואה! אז לפני שאת מפנה אצבע מאשימה, תבררי עם עצמך אשמת מי זה! אבל צריך לארגן משהו. ;; מסכימה >; נחשוב על פסח.D: למרות שאני טסה לגרמניה לשבוע.. אבל בכיף D: טוב, נפסיק עם ההקדמות המפגרות וניגש לשאלות המפגרות לא פחותD: הן לא היו כל כך מפגרות XDDDDDDDD ~שוב, כמו בכל שאלון חקירתי שגרתי שלי, אין קשר בין השאלות~ אילו 3 חפצים היית לוקחת איתך לאי בודד? המממ.. וואי, דפים, כלי כתיבה ומילון D: ואיזה בן אדם היית לוקחת איתך, אם היית יכולה? דייי, קשה להחליט. אני לא יודעת, סביר להניח שלא משנה מי זה יהיה, אחרי זמן מסויים יימאס לי ממנו! סתם, לא יודעת ><;; אם היית פוגשת דג זהב והיית יכולה לבקש משאלה אחת בלבד, מה היית מבקשת? עוד משאלות D: אם היית יכולה לבחור, איזה בעל חיים היית רוצה להיות, ולמה? יונק דבש, כי הוא עדין וקטן וזריז ויפה. או חתול, כי אני מרגישה דיי חתולית באופי XP היית רוצה לחזור לילדות? המממ.. היה טוב אז, אבל טוב גם עכשיו D: איזו מין ילדה היית? אחחח, הייתה לי ילדות מאושרת. היו לי הרבה חברים, שיחקתי מלא עם אח שלי, קראתי הרבה, טיילתי הרבה עם המשפחה שלי. לא שונה כל כך מעכשיו O: היו לך כינים? XD לצערי >; למדת פעם לשחות? כן, לקחו את כולנו בכיתה.. ו' נראה לי? מכירה את זה שיש שקט ואת אוכלת ביסלי ואת עושה מלא רעש? כן XDDDDDDD עם כמה סוכר את שותה את התה שלך? שתיים וחצי D: אילו שפות את יודעת לדבר? עברית (מפתיע), אנגלית (הייתי בדוברי אנגלית!), ערבית (לומדת בביה"ס), ספרדית (למדתי מהטלוויזיה ואני סוגשל יכולה להבין) ויוונית (יודעת לקרוא ולכתוב ויודעת כמה מילים), ואני יודעת כמה מילים וביטויים ב: רוסית, גרמנית, רומנית, איטלקית, צרפתית, פרסית (לקלל, לול. אבא שלי לימד אותי), פינית, בוכרית ועוד D: איפה היית הכי רוצה להיות עכשיו? המממ.. ביוון? לא יודעת כל כך O: יש מצב שבמיטה שלי D: מה דעתך על מזג האויר הזוועתי שיש לנו באמצע פברואר? עניתי למאי XP מצד אחד נהדר, מצד שני מבאס >; אם הייתה לך מכונת זמן, מה היית עושה- חוזרת לעבר, נשארת בהווה או עוברת לעתיד? הממממ.. חוזרת לעבר, נראה לי O: כי הווה יש לי ואני יכולה לחזור אליו ועתיד אני לא רוצה להרוס לעצמי! על אילו כלי נגינה את יודעת/לומדת לנגן? גיטרה קלאסית D: אבל בעתיד אני רוצה ללמוד גם פסנתר ואולי כינור XP מה היית בוחרת- הופעה של MCR או פגישה איתם? וואי, שאלה קשה.. הממ.. אני חושבת שהופעה. האם ראית את 5 העונות של הפיג'מות? העונה הרביעית פחות והחמישית ממש לא. בלי אלונה זה הרבה פחות טוב! איזה פרק את הכי אוהבת/זוכרת במיוחד? "אני אוכל כדי לזכות", "הרדיו הישן" (?).. והפרק עם התחתונים של ברכה D: טוב, -דברים אהובים- תכנית טלויזיה: האוס, הפיג'מות, גור ואוח 3> סרט: שודדי הקאריביים!! 333333333333333> ספר: המממ.. אני לא בטוחה כרגע XP מקום בילוי: המממ.. ת"א? D: ובכללי עם המשפחה והחברים שלי ^^- מקצוע בית ספר: מתמטיקה ושפות 3> מכשיר חשמלי בבית: מחשב O: (אני מופתעת) מאכל: ספגטי בשמנת *-* משקה: מים! D: חטיף: במבה! חפץ בחדר: הבובות שלי 3> והספרים שלי. והגיטרה שלי. לא יודעת! בגד: ג'ינס D; -אסיטואציות- אהבה: משפחה. מחשב: חברים. כוכב: החלל החיצון 3> שמש: ירח XP גשם: הבית שלי :) עכבר: הניסוי ההוא שעשו פעם שגידלו אוזן אנושית על עכבר ואז השתילו אותה על בן אדם O: גלידה: וניל 3> גיטרה |גבות|: ארטמיס, הגיטרה שלי 3> מוזיקה: מחשב, אייפוד. חיים: מים. וזהו, אין לי שאלות יותר. כאן מסתיימת חקירתי. >; שלך, עדי גינת. זה שם המשפחה שלך?! IM SHOCKED. [פחע] סתם, אוהבת ומתגעגעת, ושתהיה לך שבת נפלאהההה.D: גם לך, יקירתי! תודה רבה. חיה עלייך 333333333333333333333333>

יואווו נעם;; ../images/Emo223.gif

את כלכך צריכה ללמד אותי קצת שפות;; כי אני כל הזמן אומרת שאני רוצה ללמוד גרמנית ואיטלקית ופינית, ועכשיו אני קולטת שזה ייקח פשוט מלא זמן ולמי יש עצבים ללמוד כל שפה במלואהX_X אז אני צריכה אותך שתהי לי למילון! ותלמדי אותי פהו שם מילים בסיסיות. D: ואני בהלם!?@#$ לא היית לוקחת איתך אמפי לאי בודד?O: ואיזה כיף לך שאת טסה לגרמניה;; 33>

NoAmItA ChAn

New member
את האמת שלא חשבתי על אייפוד O:

אבל אייפוד מצריך מטען, ואז זה עוד משהו לקחת! ואני אשמח! אני יודעת כמה ביטויים בכל מיני שפות, וכשניפגש אלמד אותך D; ואני אתגעגע! 33333333333333>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיו יו יו. D:

אז קודם כל, בוקר טוב. D: כן אני יודעת שזה כבר לא ממש בוקר אבל התעוררתי לפני משהו כמו עשר דקותXD אניוויז, מנשמע?D: יופי טופי~ אמ. טוב, אז ככה: מה הצבע הכי אהוב עלייך בעולם כולו? O: אם היית יכולה להתחתן עם סלבריטי כלשהוא[רק אחד!], עם מי היית מתחתנת? כמה דיסקים/דיוידים/סרטים מקוריים מקוריים יש לך? האם את מעדיפה דיסקים/דיוידים/סרטים מקוריים על פני הורדות? מה האנימה האחרונה שראית? O: על איזו אנימה את ממליצה לי? ;; מזמן לא ראיתי אנימה;; את באה בקוספליי לכנס?
אם כן, של מה? D: ותביאי גם תמונה~ ^^ אם לא, למה? למה היית מתחפשת אם היית יכולה? את חושבת שאני חופרת יותר מדי עם האובססיה שלי לסופר ג'וניור?XD [אתמול זה היה בדיוק 5 חודשים מאז שהכרתי אותם!] -שיעול- כן. טוב. האם יש אדם אחד בעולם הזה שאת מסוגלת לספר לו הכלהכלהכלהכל, בלי להשמיט אף פרט? את יודעת, הכל. כל מה שאת מרגישה, חושבת, כל מה שקורה לך, כל מה שאת רוצה שיקרה לך. את כל הסודות הכי כמוסים שלך, כל מה שקורה ממש ממש בפנים. אם כן, מי זה? D: אם לא, את חושבת שבן אדם כזה יכול להתקיים?
היית רוצה לצבוע את השיער שלך? אם כן, לאיזה צבע? היית רוצה לעשות קעקוע? אם כן, של מה? -אני ממש לא מקורית על הבוקר, מצטערתXD- מה הספר האהוב עלייך? O: את יכולה גם סדרת ספריםXD מי הדמות האהובה עלייך באותו ספר ולמה? מה הסרט האחרון שראית? מה הסדרה האחרונה שראית? איזה ספר את קוראת עכשיו/מה הספר האחרון שקראת? ... וואו אני באמת לא מקורית. אני אפסיק עכשיו, אולי נמשיך אחר כךXD

NoAmItA ChAn

New member
עטרוששש 3333333333333333>

אז קודם כל, בוקר טוב. D: אחר צהריים טובים XP כן אני יודעת שזה כבר לא ממש בוקר אבל התעוררתי לפני משהו כמו עשר דקותXD .. מההההההה! איזה כיף לך! אני התעוררתי היום בשמונה ;; ואז נשארתי חצי שעה במיטה ורק הירהרתי לעצמי O: אניוויז, מנשמע?D: אני צריכה ללמוד למבחן בביולוגיה, אבל אין לי כוח >: יופי טופי~ XP אמ. טוב, אז ככה: מה הצבע הכי אהוב עלייך בעולם כולו? O: כחול! DDD: אבל בכללי אני אוהבת הכל XP אם היית יכולה להתחתן עם סלבריטי כלשהוא[רק אחד!], עם מי היית מתחתנת? וואיייי, שאלה קשהההההה... אני לא יודעת ;____; הממ.. טוב, אם אני מתייחסת לשאלה הזו ברצינות, ואני מצמצמת ומורידה את כל הזקנים (כי אם אני לא אתייחס לשאלה הזו כאילו היא אמיתית אני עלולה להסתבך שעות עם הרשימה).. או דיוויד קוק או ג'ארד פדאלקי (סאם מ-"על טבעי"). הסיבה: הם בני 20+, הם חתיכים, הם לא מעשנים, הם מוכשרים (שירה, משחק)... וזהו בעיקרון D: כמה דיסקים/דיוידים/סרטים מקוריים מקוריים יש לך? ממש לא הרבה XP יש לי של המורדים (D:), של אוונג'ד (האחרון), את כל הדיסקוגרפיה של מכ"ר + הסינגל של WTTBP (תודות לכולם).. וזהו D: האם את מעדיפה דיסקים/דיוידים/סרטים מקוריים על פני הורדות? אני מעדיפה הורדות על פני דיסקים, אבל אני מעדיפה דיוידיים מקוריים :) מה האנימה האחרונה שראית? O: וואי, אני ממש לא זוכרת X__X לדעתי זה היה "Minami Ke", שזה מאוד חמוד! על איזו אנימה את ממליצה לי? ;; מזמן לא ראיתי אנימה;; מינאמי קה, אזומנגה, קיי-און D: את באה בקוספליי לכנס? נופ >: לא לכנס בפורים, בכל אופן XP אבל אולי לזה שבחופש הגדול! אם כן, של מה? D: ותביאי גם תמונה~ ^^ אם לא, למה? למה היית מתחפשת אם היית יכולה? הממממ... למה... המממ... לאחת הדמויות ב-"קיי-און", פלוס גיטרה D: את חושבת שאני חופרת יותר מדי עם האובססיה שלי לסופר ג'וניור?XD [אתמול זה היה בדיוק 5 חודשים מאז שהכרתי אותם!] לול, מזל טוב!!! וממש לא D: אני נהנית לשמוע אותך מדברת עליהם XP -שיעול- כן. טוב. XDDDDDDDD האם יש אדם אחד בעולם הזה שאת מסוגלת לספר לו הכלהכלהכלהכל, בלי להשמיט אף פרט? את יודעת, הכל. כל מה שאת מרגישה, חושבת, כל מה שקורה לך, כל מה שאת רוצה שיקרה לך. את כל הסודות הכי כמוסים שלך, כל מה שקורה ממש ממש בפנים. אם כן, מי זה? D: המממ, את האמת שאני בן-אדם יחסית דיי פתוח, אז זה קורה עם דיי הרבה אנשים. עם ההורים שלי, עם חלק מהחברים שלי (ואת ביניהם) DD: אם לא, את חושבת שבן אדם כזה יכול להתקיים? ^ לוק אפ היית רוצה לצבוע את השיער שלך? כן ;;; אם כן, לאיזה צבע? אדום-חום, או לעשות פסים כחולים >; היית רוצה לעשות קעקוע? אני מפחדת ;;; אם כן, של מה? אם לא הייתי מפחדת.. אני לא בטוחה. אני חושבת שהייתי מתחבטת שנים באיזה קעקוע לעשות שאני בסוף לא אעשה XD -אני ממש לא מקורית על הבוקר, מצטערתXD- לא נורא! (עאלק בוקר, אחת בצהריים) מה הספר האהוב עלייך? O: את יכולה גם סדרת ספריםXD אין כל כך כרגע XP מי הדמות האהובה עלייך באותו ספר ולמה? בכללי אני אוהבת את הרמיוני D: סתם דמות שאני אוהבת XP מה הסרט האחרון שראית? שלם? "ילדות רעות" XDDDDDD מה הסדרה האחרונה שראית? רואה עכשיו "מנדלבאום בלש פרטי" XDDDDDD איזה ספר את קוראת עכשיו/מה הספר האחרון שקראת? כרגע אני עומדת לסיים את "אקליפס" (ואשמח לשאול ממך את הרביעי לתקופת זמן לא מוגדרת, אלא אם כן תצטרכי שאחזיר לך אותו עד תאריך מסויים) ואת "אשתו של הנוסע בזמן" DDD: ... וואו אני באמת לא מקורית. אני אפסיק עכשיו, אולי נמשיך אחר כךXD אוקיי O: אוהבת אותך, אחות! 33333333333333333333>

למעלה