המלצות~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהמלצות~../images/Emo41.gif

כן, אני יודעת שאני היחידה שמגיבה פה וממליצה על דברים... אבל זה כי אני היחידה פה שאוהבת דברים ששוה להמליץ עליהם.
סתם, נו. אבל באמת, תמליצו גם אתן על דברים~ אני מבטיחה שאני אישית אקרא ואגיב על כל ההמלצות שלכן! [אבל אני לא מבטיחה שאוהב את המוזיקה שתשימו פה, כי כמו שכולנו כבר הבנו, אני שומעת מוזיקה מאוד אממ שונה ממה שאתן שומעות
ולא מבטיחה שאראה את הסדרות שתמליצו עליהן, כי, טוב, אין זמן. ;;] אז בכל מקרה... יאללה, תמליצו~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifB2ST/ Beast

אני לא בטוחה מה השם הרשמי, אבל בכל מקרה מבטאים את זה ביסט, כמו חיה. B2ST היא להקת פופ-דאנס-ווטאבר קוריאנית. הם ממש חמודים, ואף על פי שבדרך כלל אני לא ממש אוהבת את הסגנון הזה, אצלהם זה פשוט... עובד
הם ממש מתוקים
הדביוט שלהם היה באוקטובר 2009, ועד כה יצאו להם רק שני מיני אלבומים[שבכל אחד מהם משהו כמו 5-6 שירים] פלוס סינגל אחד. הם ממש, אבל ממש ממכרים. 3> אתם תצטרכו לסלוח לי, אבל עוד לא למדתי את השמות של כולם. אני כבר ידעתי בערך חצי, ואז שכחתי
אני רק יודעת שזה עם הבלונד זה יוסוב~ ועכשיו, לינקיאדה~
B2ST is the best [זה לא ממש שיר, למען האמת... ז"א זה כן, אבל זה קצר נורא בגלל שזה יותר טיזר ללהקה וזה. :) שם גם כתוב את כל השמות שלהם למי שזה מעניין אותה.
] http://www.youtube.com/watch?v=FjXt3Iuaia4
Bad Girl [השיר האהוב עלי שלהם
אגב, אני יודעת שהם לבושים מזעזע. תתמודדו. XD] http://www.youtube.com/watch?v=cZ3XJ6Qku98&feature=related
Mystery [זה לא MV אבל לא נורא, זה שיר ממש ממש טוב~~~] http://www.youtube.com/watch?v=af9sncvjkBc
Shock [מהמיניאלבום החדש שלהם~~] http://www.youtube.com/watch?v=S-lm0tP-_MI וזהו בינתיים:) ז"א, יש להם עוד שירים וכזה אבל לא להכל יש MV ואין לי כוח לחרוש על יוטיוב להביא לינקים~ אז תהנו בינתיים, ואל תתנו לרושם החיצוני הערסי במקצת שלהם להטריד אתכן, הם בסך הכל קוריאנים

NoAmItA ChAn

New member
המממ.. הם חביבים

לא יודעת, אני חושבת שאהבתי יותר את סוג'ו. אבל השירים שלהם נחמדים DD:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגמני הייתי ככה בהתחלה,

ממש לא התחברתי לסגנון הזה... כאילו כשחברה שלי שלחה לי את הקליפים של ביסט איז דה ביסט ובאד גירל ממש לא התלהבתי... אבל אח"כ כשהיא השמיעה לי אותם שוב באוטו [חח יש לה נטייה לעשות את זה כשהיא מסיעה אותיXD ככה גם הכרתי את סוג'ו
] ממש אהבתי אותםD:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSHINee

מבטאים את זה שייני~ לייק, נוצץ.
באופן מאוד לא מפתיע, גם שייני הם להקת פופ קוריאנית.
הם ממש, אבל ממש הומואים. למען האמת, בהתחלה קצת נרתעתי מלשמוע אותם מסיבות שאותן אפרט בהמשך...
אבל אז שמעתי שיר אחד שלהם שממש ממש ממש אבל ממששששששששש מיכר אותי. ולמשך תקופה ארוכה שמעתי רק אותו~ אבל אז התחלתי לראות תוכנית איתם [אני לא בטוחה עד כמה זה יעניין אתכן אבל. זה נורא פדופילי. 3>] וזה נתן לי DRIVE להתחיל לשמוע אותם יותר ברצינות.
בתמונה, מימין לשמאל: אוניו [Onew- השם האמיתי שלו זה לי ג'ינקי] קי [Key, מבטאים את זה כמו מפתח- השם האמיתי שלו זה Kim Kibum. אני חושבת שהסיבה לכינוי זה בעיקר בגלל שבסופר ג'וניור יש אחד עם אותו השם בדיוק.
] ג'ונגהיון [Jonghyun- השם האמיתי שלו זה קים ג'ונגהיון] טאמין [Taemin- השם האמיתי שלו זה לי טאמין] מינהו
[Minho- השם האמיתי שלו זה צ'וי מינהו] [רק לידע כללי- כמו ביפן ובסין, בקוריאה אומרים את שם המשפחה לפני השם הפרטי. זאת אומרת, שאם ניקח נניח את מינהו- השם הפרטי שלו זה מינהו, ושם המשפחה שלו זה צ'וי. בעברית או באנגלית נצטרך לקרוא לו בעצם מינהו צ'וי. אבל זה נשמע נורא מטומטם אז אני מעדיפה להשתמש בשמות התקניים שלהם, ז"א, צ'וי מינהו~] ועוד עובדה רנדומאלית קטנה- טאמין הוא המאגנה[=הכי צעיר בלהקה], והוא עוד אפילו לא בן 17.
הוא קטן ממני בשנה וחצי. 3> ומינהו בן 18 וקצת, הוא נולד בדצמבר 91.
השאר טיפה יותר זקנים, אבל אוניו שהוא הכי מבוגר בלהקה, והוא גם הלידר, הוא רק בן 20.
אה, ועוד אחת~ החמודים האלה עשו עם סופר ג'וניור קאבר לג'י של SNSD[שגם עליהן אני אמליץ, אל דאגה
] בדראג~~~ ישמצב ששמתי פה קישורים ותמונות וכאלה, אבל אני לא חושבת שמישהי טרחה לראות את זה. לא נוראXD ועכשיו, לינקיאדה~~
Replay http://www.youtube.com/watch?v=I1HAazRvDP4
Love like oxygen http://www.youtube.com/watch?v=0GX0OcioQS0
A.Mi.Go http://www.youtube.com/watch?v=EgYk6xRAl6c
Juliette http://www.youtube.com/watch?v=kCzDYBGbx-M&feature=related
Ring Ding Dong http://www.youtube.com/watch?v=roughtzsCDI&feature=channel ^זה השיר שגרם לי להתמכר אליהם. תודו, תודו שהוא פשוט מ-מ-כ-ר-!
Forever or never http://www.youtube.com/watch?v=oYjL8fOPYhM למי ששומעת פה סינמה ביזאר- כן. זה קאבר, בקוריאנית של השיר שלהם, Forever or never. ולמקרה שתהיתם, כן. זה היה הדבר הראשון שלהם ששמעתי, שמעתי חלק מהשיר הזה וזה כל כך הטריד אותי שנרתעתי מלשמוע אותם. עד ששמעתי את רינג דינג דונג ואז התסביכים שלי נפתרו.
[ואז סינמה ביזאר התפרקו, ואני כבר לא שומעת את הגרסא המקורית אבל אין לי בעיה עם הגרסא הזאת~
תסביכים חדשים, מישהו? LOL] תהנו. :) עכשיו אני הולכת למצוא חיים, וכשאגלה שאין לי כאלה, אני אמליץ על עוד להקות. ג'ה. D:

NotFamous

New member
טוב, ~תגובהבפנים~

את הקאבר לפוראבר אור נבר אהבתי. שיעשע אותי
והרינג דינג דונג הזה נדבק וממכר בטירוף~ הם חמודים למדי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשמחה שאהבתD:

נכון שרינג דינג דונג פשוט ממכר ברמות?
השיר הזה כל כך היפר~~

וואו, הם ממש יפים. ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

גם הבנים וגם הבת הזו שנמצאת שם... ואי, יש להם יופי מדהים לקוריאנים.
הו, והם ממש חמודים! אני מחבבת סגנון כזה. האמת, אני לא חושבת שאני אשמע ביום יום, אבל יש לי רגעי פופ שבא לי לשמוע קלילים כאלה אז אולי אשמע. :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

חח אני דווקא כן אוהבת את הסגנון שלהם LOL אבל לא כולם חייבים להיות אובססיבים
D:

NoAmItA ChAn

New member
אהבתי את AMIGO, והקאבר לס"ב כזה הזוייי XDDDD

אבל חמוד! וכמובן שרינגדינגדונג מגניב, כבר שמעתי אותו בעבר 3:

NotFamous

New member
אפשר להמליץ על משהו בנושא קצת...שונה?

כאילו, שלא קשור למוזיקה / טלוויזיה / סרטים וכאלה?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכלומר?

את מתכוונת להמלצה לחיים, אוכל, ווטאבר?
אני מניחה שכן, תמליצי על כל מה שבא לך~~ מצדי תמליצי ללכת לישון ב10 ולצחצח שיניים כל בוקר, אם בא לך

NotFamous

New member
אוקי :)

חחח הרגת אותי עם הלצחצח שיניים XD זה בנושא ספורט, דה. זאת אני. אבל זה מעניין, יהיה שווה לקרוא! ~הולכתלהשקיע~

NotFamous

New member
../images/Emo41.gif שווה קריאה. ../images/Emo13.gif על אחריותי. ../images/Emo9.gif

מי שלא נהנתה או לא השכילה- תקבל החזר כספי.
אוקי, אז אולי תשנאו אותי, אבל באמת כדאי לכן לקרוא. אני הולכת להמליץ על ספורט, אבל לא על רכיבה על אופניים כי זה סיפור להתחיל לקנות אופניים וכל זה, וגם שחייה לא כי זה מסובך. אלא על -
ריצה
אוקי, אז אני מניחה שרובכן, ייתכן שאפילו רובכן, שונאות לרוץ. זה קשה, ומזיעים, וזה חם, וזה מגעיל וזה כואב. אז למה בעצם....כן לרוץ? עודמעט אני אגיע לזה, מנקודה אישית ומנקודה כללית. אבל קודם טיפה הסברים..ואני יודעת שאתן יודעות מה זה ריצה, אבל אני בטוחה שתגלו כאן דברים חדשים!
דבר ראשון
סוגי ריצה ישנן ריצות קצרות, שהן ספרינטים וכשמן הן, למרחקים קצרים. ישנן ריצות בינוניות, שהן מעל 800 מטר, ועד 2000 מטר. ישנן ריצות ארוכות, שהן מעל 3000 מטרים. כמובן, שיש ריצות מיוחדות כגון חצי מרתון ומרתון וריצות אולטרה... אבל אני לא מניחה שמישהי מכאן תרצה להגיע לשם [למרות שאני מתכננת לעשות חצי מרתון בשנה הבאה אם הכל יפעל נכון, נקווה שכן
], ואם כן זה כמובן יהיה רק על ידי התייעצות עם מאמן ועבודה קשה עם קבוצה או מאמן מוסמך...ואני יותר באתי להמליץ על הריצה כאורח חיים
אני רצה ריצות ארוכות, ולכן על זה בעיקרון אני ממליצה. דבר שני
יתרונות הריצה ריצה הרי..מזיקה לברכיים..מזיקה לגב..אם לא יודעים לרוץ נכון ולא לעבור את היכולות , גם אם מרגישים טוב. אבל הריצה מאוד תורמת לחיזוק העצמות בגוף, הזרמת דם, שיפור כושר כללי ומשפיעה טובה על מערכות הגוף. ריצה בקצב קליל ונוח, גם משפיעה לטובה על הנפש, היא נותנת דרך לפרוק עצבים ומתחים. ובכלל, ריצה זה דבר מגניב. בריצה, ישנם פרקי זמן אשר בהם בעצם, אתן כלל לא נמצאות על הריצפה, אלא מרחפות באויר. [התמונה הזאת מראה את זה היטב...] דבר שלישי
אז החלטנו שבא לנו להתחיל, איך עושים את זה בלי להסתכן בפציעה? קודם כל..צריך לדעת מאיזה נקודה מתחילים. אם יש רקע בכושר או לא. ומשם מתקדמים. אם מישהי באמת תרצה להתחיל לרוץ..אשמח לעזור לה לבנות תוכנית להתחלה...ואם אחרי חודש-חודשיים היא תתמיד ותהנה מזה...שווה לה להתייעץ עם ההורים להצטרף לקבוצת ריצה עממית שנמצאת בעיר [בכל עיר יש קבוצת רצים בערך..וכל מי שאני הכרתי מהספורט עד כה - בן אדם ידידותי ביותר וחברותי. אלו אחלה אנשים
], או מאמן אישי, אם זה יותר הכיוון, למרות שקבוצת ריצה עממית יותר מתאימה לדעתי לעניין, אם זה רק לבריאות ולא במובן התחרותי. על כל שאלה, אשמח לענות.
תהנו, ושמרו על הגוף!
[וואו, יצאתי ממש רישמית פה.
אה כן, ואין באמת החזר כספי.]

NotFamous

New member
אופסיק..יצאתי מפגרת בהתחלה ~תיקון~ -

אני מניחה שרובכן, או אפילו כולכן* XD רובכן או אפילו רובכן רשמתי.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקראתיD:

ממ, אני חייבת לציין שכן, אני שונאת לרוץ. בעיקר בחוץ. כי -תמיד- חם לי. אבל מצאתי את הפתרון בשבילי, ועכשיו אני רצה רק בחדר כושר, על הליכון, מול מאוורר/בחדר ממוזג...
לא יודעת כמה זה באמת בשבילי, האמת, אני עושה את זה בעיקר בשביל לעבור את הבגרות בספורט שיש לי בשבוע הבא [ואני הולכת להכשל בה לחלוטין~~~]
וכבר כמה ימים לא הלכתי למכונכושר כי לא היה כוח וכואב לי הגרון. >< אז... לא יודעת, למען האמת ספורט זה לא באמת בשבילי. אני עצלנית מדי
אבל אני מסכימה איתך שזה חשוב, הלוואי והיה לי מספיק כוח רצון בשביל להתמיד בזה באמת.
[אבל לא בחוץ. לזה אני באמת לא מסוגלת, ניסיתי, ובשיעורי ספורט כמובן שהמורה המניאקית שלי תכריח אותי לרוץ בפארק ביום חם ברמות ואז תנטוש אותי שם. XD]

NotFamous

New member
האמת שיש דרכים להתמודד עם חום..:)

נגיד בריצות נפח..(של מעל 10 ק"מ)..אני שמה בקבוקי מים קטנים לאורך מסלול הריצה שלי בנקודות מוסתרים. לא שמישהו בכלל נוגע בזה בין השעות 5-7 בבוקר..אבל בכ"מ. ואז שותים ושופכים טיפה מים על הראש והגוף במהלך הריצה. כמובן..שיש את מה שאני תמיד עושה, אבל זה רק משקיענים כנראה עושים - לרוץ בשעות הבוקר המוקדמות. בקיץ החם..זה יכול להיגע למצב שבארבע וחצי אני צריכה לקום, כדי שבחמש אתחיל ריצה. ושיהיה בהצלחה בבגרות!
איכ, אני לא סובלת לרוץ על הליכון..זה משעמם ואיטי. אבל כל אחד ומה שנוח לו. :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזה לא משנה כמה אשתה,

עדיין יהיה לי חם. ז"א אני ממש ממש סובלת... בסוו-קולד לילה הכי קר בשנה עברתי משמיכה עבה לשמיכה דקהXD אני מוזרה בקטעים האלה~ אני ממש לא מסוגלת לרוץ בחוץ, זה כל כך בלעכס>< בת"א בעיקר, זה פשוט סיוט לרוץ פה... ממש... אני מעדיפה דווקא לרוץ על הליכון חח כי ככה אני יכולה לעצור מתי שבא לי אם אני מרגישה רע או סתם אין לי כוח, ואני לא חייבת להכריח את עצמי להמשיך לרוץ אם לא בא לי... ותודה, אני הולכת להכשל אבל לא משנהXD תודה בכל מקרהXD

ואי, ממש קשה לי לרוץ. ../images/Emo223.gif

אני ובת דודה שלי תמיד עושות הליכות, כמו שאני ואת עשינו כשהיית פה והיה נוראאאאא חם
וניסינו ריצה ואחרי פאקינג דקה וחצי-2 דקות כבר מתנו
כאילו, ממש כאבו לי הרגליים. וגם יש לי בעיה שקשה לי לרוץ לאט, כלומר קליל כזה, אני חייבת לרוץ מהר חח זה יותר קל לי. אני צריכה לבוא אלייך/את צריכה לבוא אליי ונעשה את זה ביחד.
ואם אני לא אעמוד בזה- נסתפק בהליכה!
דרך אגב, הייתה אתמול סממית בגן.
~קטע קישור~

למעלה