../images/Emo41.gif שווה קריאה. ../images/Emo13.gif על אחריותי. ../images/Emo9.gif
מי שלא נהנתה או לא השכילה- תקבל החזר כספי.
אוקי, אז אולי תשנאו אותי, אבל באמת כדאי לכן לקרוא. אני הולכת להמליץ על ספורט, אבל לא על רכיבה על אופניים כי זה סיפור להתחיל לקנות אופניים וכל זה, וגם שחייה לא כי זה מסובך. אלא על -
ריצה
אוקי, אז אני מניחה שרובכן, ייתכן שאפילו רובכן, שונאות לרוץ. זה קשה, ומזיעים, וזה חם, וזה מגעיל וזה כואב. אז למה בעצם....כן לרוץ? עודמעט אני אגיע לזה, מנקודה אישית ומנקודה כללית. אבל קודם טיפה הסברים..ואני יודעת שאתן יודעות מה זה ריצה, אבל אני בטוחה שתגלו כאן דברים חדשים!
דבר ראשון
סוגי ריצה ישנן ריצות קצרות, שהן ספרינטים וכשמן הן, למרחקים קצרים. ישנן ריצות בינוניות, שהן מעל 800 מטר, ועד 2000 מטר. ישנן ריצות ארוכות, שהן מעל 3000 מטרים. כמובן, שיש ריצות מיוחדות כגון חצי מרתון ומרתון וריצות אולטרה... אבל אני לא מניחה שמישהי מכאן תרצה להגיע לשם [למרות שאני מתכננת לעשות חצי מרתון בשנה הבאה אם הכל יפעל נכון, נקווה שכן
], ואם כן זה כמובן יהיה רק על ידי התייעצות עם מאמן ועבודה קשה עם קבוצה או מאמן מוסמך...ואני יותר באתי להמליץ על הריצה כאורח חיים
אני רצה ריצות ארוכות, ולכן על זה בעיקרון אני ממליצה. דבר שני
יתרונות הריצה ריצה הרי..מזיקה לברכיים..מזיקה לגב..אם לא יודעים לרוץ נכון ולא לעבור את היכולות , גם אם מרגישים טוב. אבל הריצה מאוד תורמת לחיזוק העצמות בגוף, הזרמת דם, שיפור כושר כללי ומשפיעה טובה על מערכות הגוף. ריצה בקצב קליל ונוח, גם משפיעה לטובה על הנפש, היא נותנת דרך לפרוק עצבים ומתחים. ובכלל, ריצה זה דבר מגניב. בריצה, ישנם פרקי זמן אשר בהם בעצם, אתן כלל לא נמצאות על הריצפה, אלא מרחפות באויר. [התמונה הזאת מראה את זה היטב...] דבר שלישי
אז החלטנו שבא לנו להתחיל, איך עושים את זה בלי להסתכן בפציעה? קודם כל..צריך לדעת מאיזה נקודה מתחילים. אם יש רקע בכושר או לא. ומשם מתקדמים. אם מישהי באמת תרצה להתחיל לרוץ..אשמח לעזור לה לבנות תוכנית להתחלה...ואם אחרי חודש-חודשיים היא תתמיד ותהנה מזה...שווה לה להתייעץ עם ההורים להצטרף לקבוצת ריצה עממית שנמצאת בעיר [בכל עיר יש קבוצת רצים בערך..וכל מי שאני הכרתי מהספורט עד כה - בן אדם ידידותי ביותר וחברותי. אלו אחלה אנשים
], או מאמן אישי, אם זה יותר הכיוון, למרות שקבוצת ריצה עממית יותר מתאימה לדעתי לעניין, אם זה רק לבריאות ולא במובן התחרותי. על כל שאלה, אשמח לענות.
תהנו, ושמרו על הגוף!
[וואו, יצאתי ממש רישמית פה.
אה כן, ואין באמת החזר כספי.]