המרואיין השבועי

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifהמרואיין השבועי../images/Emo41.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
]ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
רעזזזזז!!!
(
AvtipuS
) שוטו כפרעות
(מיכל לא עשתה את הפינה הזאת כמעט שבועיים, בגלל נסראללה.. אז החלפתי אותה
)

AvtipuS

New member
"מסתבר שאנ'לא בוחר מה לשכוח..."

שם: רז. גיל: 16. תאריך לידה: 14.6.90 מקום מגורים: בחודש האחרון? טורונטו,מונטריאול,בוסטון,אורלנדו,וושינגטון,ניו יורק,רחובות,צורן נמ. משו שהיית רוצה לספר לנו: אם נסראללה היה מכוון קצת שמאלה הוא היה פוגע לי בבית. (50 מטר שמאלה משו כזה)

ס ט י י ק

New member
רזז../images/Emo23.gif

מה קורה נשמה? איך זה לנדוד ממקום למקום? עדיין לא חווית את הקטיושות לא? תדע לך שהפסדת,זה כיף פיצוץ. גם אתה מייחל למותו של נסראללה? טוב די אין לי מה לשאול מתגעגעת

AvtipuS

New member
וזה קשה לי לחשוב...

מה קורה נשמה? פסע אנערף. איך זה לנדוד ממקום למקום? בדואי משו. עדיין לא חווית את הקטיושות לא? עדיין לא. תדע לך שהפסדת,זה כיף פיצוץ. שמעתי, קטיושות לגבות וזילזאל בנמל. גם אתה מייחל למותו של נסראללה? לא, הוא עוד לא עבר את מוש בן ארי בכמות של השיער. טוב די אין לי מה לשאול- וואלה. מתגעגעת-גמאני.

אפרת P

New member
רז!../images/Emo112.gif

אתה יודע כמה אני אוהבת אותך? לאאאאא אין לי מה לשאול.. טובנו נהיה יצרתיים להפיג לך תשיעמום. מה אתה חושב על כל המצב הזה? איך צורן? אתה עושה כושר כדי להגיע מהר למקלט? ההורים דואגים מהלחזור למוצקין? הם נודניקים? הם שמנים? אוף זה סתם דפוק אני במילא יודעת תתשובות. לילהטוב :)

AvtipuS

New member
VOD SUCKS

אתה יודע כמה אני אוהבת אותך? ישמצב. לאאאאא- כןןןןןן? אין לי מה לשאול.. טובנו נהיה יצרתיים להפיג לך תשיעמום.-טנקס. מה אתה חושב על כל המצב הזה? אנערף אני דוגל בשיטת בום וגמרנו, בום ואין ביירות, בום ואין נסראללה בום ואין לבנון. (ואז יהיה בום קטן בראש של אחמדיניג'אד ואז בום אין ישראל, אבל לא נורא.) איך צורן? אנערף פסע...לא הייתי עובר לגור פה. אתה עושה כושר כדי להגיע מהר למקלט? חחחחחחח משו כושר יש פה 2 קומות... ההורים דואגים מהלחזור למוצקין? חחח אנערף. הם נודניקים? יאפ. הם שמנים? חחחחח איפרת! אוף זה סתם דפוק אני במילא יודעת תתשובות. חחחחחחחחחחחחחחחח לילהטוב :) -למה לילה? בוקר...

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifרעעעז../images/Emo99.gif

נכון שאתה אוהב אותי? כמה? זהו? כ-ל כ-ך קצת?:( הו, זה יותר טוב. כדי לך לאהוב אותי אני בחרתי אותך להיות המרואיין איך הזום הדיגיטלי של המצלמה? איך השור (E2c) אוטמות? איך זה להיות מוקף ביותר מחשבי מק מכמות הקטיושות שנסראללה יורה על ישראל, ועוד בחנות אחת? כמה אתה מכור לגאדג'טים? נכון שזאת מילה מעצבנת? ובעברית תקנית, זה עוד יותר מעצבן? הורדת כבר את האייוטנס? כמה דיסקים קנית בסופו של דבר בנתב"ג? ובאיפה-שלא-היית? טעמת מייפל אמיתי היישר מהעץ בקנדה? נכון בנצי סקסי? למה לא? אבל הוא חמוד טוב הוא לא סתם נו, הוא חמוד! לא הוא מעפן לא לא לא לא הוא חמוד טוב תחליט לבד, שיגעת אותי! נכון שפורום 1104 זה חבורה של מעפנים? תחזור כבר למוצקין ותעבור פה בדרך למה כל הפורום קורא למצלמה שלך מצלמה-של אנשים-בעלי-חשבון-בנק-נפוח? ואתה טוען שהיא "פסע" נכון אורית כוסית? נכון היא צריכה ללבוש שוב את השמלה מהקונגרסים (25.3.05)? באיזה מטוס חזרת לארץ? 767? למה אבא גר בבית דו ולא בוילה? אבל אמרת שהוא טחון ושהוא מביא לך מלא כסף אז שיקנה לך וילה איזה משקה אלכוהולי אתה מעדיף? וודקה-רדבול או ייגר-בול? היינקן או גודלסטאר? טובורג אדום או ירוק? וויסקי, עם קרח או בלי? ג'וני ווקר-רד, בלק, או גרין לייבל? אביב גפן או יהונתן גפן? הכבש השישה עשר או גלעד? שם-טוב לוי או שלמה בראבא? בני ברק או בני ציון? רז או רעז? גרוס או גרוס? BLA או BLLA? משעמם לך? כי לי מאוד הלכתי לישון אתמול ב4 לפנות בוקר והתעוררתי ב7 וחצי למה ישנתי כלכך מעט? למה קמתי כלכך מוקדם? יכול להיות שבגלל זה אני עייף? אז בשביל מה קמתי?!:( אני צריך קפה, אחד חזק יש לך הצעות? יש לך חשבון בנק? ולאמא? ולאבא? ולאח/ות? ולכלב/ה? למה מוצארט? מוצארט או באך? ויואלדי או שוברט? בטהובן או בארטוק? קונצ'טררה או קונסררה? טריטון או קוינטה מוקטנת? או אולי קוורטה מוגדלת? קדמה של שתיים או אחד? פלסיבו? רד הוט? עליבאבא? 5 שודדים? 54? 658? 1? 0.2? עדיין משעמם לך? אני מעצבן? אני מוזר? אני משועמם? אני עייף? שוט כפורני שלי הפלג אל עבר האופק המתוח כמו מיתר רפוי וחלוד על ויולט!

AvtipuS

New member
הנה ויויואןןןןןןןןןן תגיד לה שלוםםם

נכון שאתה אוהב אותי? תלוי כמה אתה מוכן לשלם. כמה? כמה שיותר, במזומן. זהו? אפשר להגדיל ב 2.90. כ-ל כ-ך קצת?:( מה קצת!? זה היה 1.90! הו, זה יותר טוב.- אנערף. כדי לך לאהוב אותי-למה? אני בחרתי אותך להיות המרואיין-אני סוגד לך. איך הזום הדיגיטלי של המצלמה? סטילס? חרא. וידאו? פסע. איך השור (E2c) אוטמות? משו בנזונה. איך זה להיות מוקף ביותר מחשבי מק מכמות הקטיושות שנסראללה יורה על ישראל, ועוד בחנות אחת? חחחחח שליטע. כמה אתה מכור לגאדג'טים? ככה ככה. (חח כן בטח) נכון שזאת מילה מעצבנת? נייט, שכותבים אותה הרבה זה קל... ובעברית תקנית, זה עוד יותר מעצבן? חח איך קוראים לזה? שכחתי... הורדת כבר את האייוטנס? אתמול בערב. כמה דיסקים קנית בסופו של דבר בנתב"ג? בנתב"ג? 2. ג'ירפות-גג ועוד איזה אחד סטון טמפלט פיילוט משו כזה. ובאיפה-שלא-היית? בניו יורק בטאוור רקורדס את הדיסקוגרפיה של סיסטם (5 דיסקים) ובוירג'ן (ה-חנות בטיים סקוור) מארז מהדורה מוגבלת של סטדיום ארקדיום של רד הוט. אה ובארץ בצליל בקניון רחובות קניתי את חלומות למבוגרים של ארקדי דוכין ועוד DVD של רד הוט בהופעה באירלנד. טעמת מייפל אמיתי היישר מהעץ בקנדה? יאפ. נכון בנצי סקסי? כמעט כמו נסראללה. למה לא? למה כן? אבל הוא חמוד- כן ו..? טוב הוא לא- וואלה. סתם נו, הוא חמוד!-באמת? לא הוא מעפן-חה. לא לא לא לא הוא חמוד-טוב די. טוב תחליט לבד, שיגעת אותי!-המפ. נכון שפורום 1104 זה חבורה של מעפנים? נראה לך שיש לי כוח לבדוק איזה פורום זה? תחזור כבר למוצקין- מחר. ותעבור פה בדרך- נייט. למה כל הפורום קורא למצלמה שלך מצלמה-של אנשים-בעלי-חשבון-בנק-נפוח? כי הם לא מבינים במצלמות. ואתה טוען שהיא "פסע"- כי היא פסע. נכון אורית כוסית? טיטי? בטח. נכון היא צריכה ללבוש שוב את השמלה מהקונגרסים (25.3.05)? כן כן כן. באיזה מטוס חזרת לארץ? 767? 747 קברניט חטף שבץ בואינג נחבט ראשו במד הגובה! (ג'ירפות-747) למה אבא גר בבית דו ולא בוילה? חח אנערף. אבל אמרת שהוא טחון- אני? ושהוא מביא לך מלא כסף- מה?
אז שיקנה לך וילה-כמו שלך? איזה משקה אלכוהולי אתה מעדיף? קגלביץ' מלון. בלי סופר דרינק ומלפפונים חמוצים. וודקה-רדבול או ייגר-בול? לא שתיתי ייגר
היינקן או גודלסטאר? גולדסטעאר. טובורג אדום או ירוק? אנערף. וויסקי, עם קרח או בלי? וויסקי זה רוסי? יש לזה סקי. ג'וני ווקר-רד, בלק, או גרין לייבל? מהמה אני לא אלכוהוליסט כמו כל הפורום הזה. אביב גפן או יהונתן גפן? אפיף. הכבש השישה עשר או גלעד? כבש. שם-טוב לוי או שלמה בראבא? בראבאאאאאאאאאא. בני ברק או בני ציון? בנצי. רז או רעז? אנערף. גרוס או גרוס? תן לי לחשוב על זה. BLA או BLLA? בלע. משעמם לך? קצת. כי לי מאוד-וואלה. הלכתי לישון אתמול ב4 לפנות בוקר- וואלה. והתעוררתי ב7 וחצי- גם אני משו כזה. למה ישנתי כלכך מעט? כי אתה שי. למה קמתי כלכך מוקדם? כי אתה שי. יכול להיות שבגלל זה אני עייף? ברור. אז בשביל מה קמתי?!:( - "אז בשביל מה לנו לקום שהבוקר שחור, להעמיד פני מתים ואז לחזור" אני צריך קפה, אחד חזק- חח מה אני הפאטמה שלך? (כל הזכויות שמורות לליל) יש לך הצעות? תבקש מליל. יש לך חשבון בנק? נייט. (כאילו יש משו אבל הוא סגור עד גיל 18 נראה לי) ולאמא? חחחחח מה נראה לך? ולאבא? חח נו... ולאח/ות? יאפ. ולכלב/ה? אין כרגע. למה מוצארט? כי ככה תום וטיטי החליטו לקרוא לכלב שלהם! מוצארט או באך? בלעכס. ויואלדי או שוברט? שברולט. בטהובן או בארטוק? טוסטר אובן. קונצ'טררה או קונסררה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טריטון או קוינטה מוקטנת? קוינטה מוקטנת (נגיד שאני יודע מה זה) או אולי קוורטה מוגדלת? תהיה בריא. קדמה של שתיים או אחד? יש פה מקום בשם קדימה לא רחוק מפה. פלסיבו? ריממבר מי? רד הוט? הללויה! עליבאבא? ושבעת הגמדים
(זה מה שעלה לי לראש!) 5 שודדים? 7 גמדים. 54? זה כמעט 55. 658? כן. 1? פחות 1. 0.2? ועוד 0.8. עדיין משעמם לך? יאפ. אני מעצבן? קצת. אני מוזר? לא. אני משועמם? כן. אני עייף? כן. שוט כפורני שלי- שטטתי. הפלג אל עבר האופק המתוח כמו מיתר רפוי וחלוד על ויולט!- מי זאת ויולט?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאני יודע מותק

זה הכל בגלל ה"מוצארט" הזה שהדביקו לו במפגש

../images/Emo121.gifאני גם יכול אז..

נכון שאתה אוהב אותי? כע כמה?ככה זהו?רוצה עוד??? כ-ל כ-ך קצת?:(מה קצת? זה הרבה! הו, זה יותר טוב. כע כדי לך לאהוב אותי. כע? אני בחרתי אותך להיות המרואיין. לא אתה לא איך הזום הדיגיטלי של המצלמה? X6... סבבה אבל לא משו איך השור (E2c) אוטמות?הא? איך זה להיות מוקף ביותר מחשבי מק מכמות הקטיושות שנסראללה יורה על ישראל, ועוד בחנות אחת? נחמד... ניראלי *מרימגבה* כמה אתה מכור לגאדג'טים?הרבה אבל קצת נכון שזאת מילה מעצבנת?קצת ובעברית תקנית, זה עוד יותר מעצבן?אולי הורדת כבר את האייוטנס?שו הדה? כמה דיסקים קנית בסופו של דבר בנתב"ג? 0 ובאיפה-שלא-היית?הא? טעמת מייפל אמיתי היישר מהעץ בקנדה?לא נכון בנצי סקסי?לא למה לא?ככה אבל הוא חמוד. אז? טוב הוא לא. הוא כן סתם נו, הוא חמוד! נכון לא הוא מעפן. הוא חמוד לא לא לא לא הוא חמוד. זה מה שאמרתי
טוב תחליט לבד, שיגעת אותי! הוא חמוד אבל לא סקסי! נכון שפורום 1104 זה חבורה של מעפנים?איזה פורום זה? תחזור כבר למוצקין. מה איבדתי שם? ותעבור פה בדרך. איפה? למה כל הפורום קורא למצלמה שלך מצלמה-של אנשים-בעלי-חשבון-בנק-נפוח? הוא לא קורא לה ככה.. ואתה טוען שהיא "פסע". כע נכון אורית כוסית?מי זאת? נכון היא צריכה ללבוש שוב את השמלה מהקונגרסים (25.3.05)? אם אתה אומר באיזה מטוס חזרת לארץ? 767? 747 בואינג נחבט ראשו במד הגובה למה אבא גר בבית דו ולא בוילה? הא? אבל אמרת שהוא טחון.הא? ושהוא מביא לך מלא כסף.הא? אז שיקנה לך וילה.הא? איזה משקה אלכוהולי אתה מעדיף? ערק וודקה-רדבול או ייגר-בול? איכ היינקן או גודלסטאר?גולדסטאר טובורג אדום או ירוק? אדום (ידעתם שטובורג אדום ובקבוק של חצי ליטר אלה המצאות ישראליות?) וויסקי, עם קרח או בלי? מממ עם, מה רע? ג'וני ווקר-רד, בלק, או גרין לייבל? עאעאעא אביב גפן או יהונתן גפן?יונתן הכבש השישה עשר או גלעד? הכבש שם-טוב לוי או שלמה בראבא?שמטובלוי{מאוהב| בני ברק או בני ציון?בני ברק רז או רעז?רעז גרוס או גרוס?או BLA או BLLA? הראשון משעמם לך? כע כי לי מאוד. אני רעב הלכתי לישון אתמול ב4 לפנות בוקר. גם אני והתעוררתי ב7 וחצי. בעיה שלך למה ישנתי כלכך מעט? ככה למה קמתי כלכך מוקדם? כי אתה אדיוט יכול להיות שבגלל זה אני עייף? לא אז בשביל מה קמתי?!:( כדי להפליץ בנחת אני צריך קפה, אחד חזק. חחח אני רואה אותך מכין קפה חברים ואומר שזה חזק
איך מתאים לך יש לך הצעות? טורכי יש לך חשבון בנק?לא ולאמא?כע ולאבא?כע ולאח/ות?כע ולכלב/ה?כע למה מוצארט? מלחין סבבה מוצארט או באך?באך
ויואלדי או שוברט? שטו? אגב שמות הזויים... חפש גיטריסט בשם "באלדי אולייר" הוא גאון בטהובן או בארטוק? בטהובן... עוד דפוק במוח... חפש רחמינוב... הוא בכלל... קונצ'טררה או קונסררה? קווארטט עצמוני חסר מעצורים טריטון או קוינטה מוקטנת?טריטון. או אולי קוורטה מוגדלת? או בשמה השי "הקווארטה הלידית" קדמה של שתיים או אחד? אופביט אחד פלסיבו? דה רד הוט? בהחלט
עליבאבא? 40 5 שודדים? 1 54? 9 658? שמונעשרה בצים 1? וחצי 0.2? מפתח צמצם גדול עדיין משעמם לך? כן אני מעצבן? לא אני מוזר? "מוזר זה הדבר! מוזר איטס וואט יו אר" אני משועמם? אולי אני עייף? כניראה וסבתא שלך רפויה... ניגנתי עכשיו יומיים על הפרסיז'ן של אח שלי. הוא החליף מיתרים והסול שוב יקרע (הוא שם כבר 2 סטים) ככה שיש לנו 3 סטים ספייר בלי G

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאת לא מתמידה../images/Emo11.gif

אז החלפתי אותך זמנית
יום שלישי הבא אני מרשה לך לפתוח את הפינה מחדש

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יאשמן$^*@$&@^../images/Emo67.gif

"אני מרשה לך" וואלה יופי^#%*@#$&@#^! טוב שלא%#^@#%^@!%!@%
חמודי#%^&*#$&@# זאת לא אשמתי שאני לא בבית כרגע^&#$&@$%!@^!@^%!@^%!@#^%!@ דראאאאאאאאאא אתה משגע אותי כואב לי הראש התחת והכוס#&*@$%&! אל תעצבן אותי יותר בסדר?! >< שתוק
. מותק, אני מרשה לך להחליף אותי עד שהבלאגן יסתיים..
אוח אני צריכה למחוק את כל מה שכתבתי ולהשאיר את המשפט האחרון, אבל פשוט אינלי כוח.><

למעלה