קליפ לדונט לייק

../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifקליפ לדונט לייק../images/Emo41.gif

סתם נו, קליפ לדונט לייק אין בינתיים וגם לא נראה לי שבקרוב או בכלל אבל יש אירוע אחר, משמח לא פחות-הגברת רוני וירניק בת 16!! (RtOoNmY) שש עשרה מלאו לנערה, וליבה המהההה רונקיפלצת! חלפו להם כבר קיץ ועוד קיץ ועוד עשרה כאלו ועוד קיץ ואחד אחרון ובעצם עוד שניים כאלו והנה, את כבר בת 16! סוויט סיקסטין האני! יומולדת שמח, שיהיה במזל טוב עד 15697 נו עוד טיפה ואת מקום ראשון בארץ ב.. איך זה נקרא? רכיבת אינגליש? קפיצה לגובה עם סוס? מה זה משנה, שלישי זה גם טוב.. אבל לא מספיק! אז מה אפשר לאחל לך ליום הולדתך, גברת וירניק היקרה? שהחיוך המדהים שלך לא יירד לך מהפנים, שתהיי תמיד מאושרת ושמחה מי ייתן ותצעדי בשביל הזהב, שיקח אותך ישירות אל דלת הכסף, שמעברה תיתקלי בארון הברונזה ש.. משם אין לי מושג, אז אני סומך עלייך שתמצאי את הדרך (תנסי בעזרת המפתח שעל אדן החלון הגבוה בצד ימין) רק אהבה, אושר ואהבה. אה כן, וקצת אהבה בעצם אולי תוסיפי טיפה אושר.. המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה עושר ואושר יושר וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! את יודעת, בכל שנה יש יום אחד יום חשוב יום מיוחד יום שמח יום כתום זהו יום הולדתך היום אז רצינו <אני, אני ואני> לאחל רק לך יום של אושר יום מוצלח יום בכיף פשוט נפלא שתתמלא לך כל משאלה... ליום הולדתך זה ולעוד רבים שלוחים לך אלה האיחולים היהי כמו הטבע-רחבת אופקים כמו העץ - הכה שורשים כמו ציפור - תמיד חופשיה כמו השיר – צעירה לנצח תהיי עמוקה וצלולה כמו המים יהא אושרך בשמיים ראשך תמיד יגע בעננים תדעי רק ימים מאושרים שאיכל מעשיך בגאווה וימלאו חייך באהבה!

וואו!!..

רוני'לה! מזל טוב מאמי! 16... תהני מכל רגע :) רק אושר, בריאות וחיוכים. נופר.

AvtipuS

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יובל XT

New member
רווווווני

אני בכלל לא כותב פה אבל בשבילך הכללללללללללללל מזל טוב חמודה תשמרי על קשר

Dug E

New member
בנ"ז!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מזלט רוני!!
(או רותם בשבילך
).

RtOoNmY

New member