אוכל וחלומות היום בתפוז

../images/Emo121.gif../images/Emo48.gifאוכל וחלומות היום בתפוז

נורית אטנר מאסטר רייקי ויועצת רוחנית, מנחה קבוצות ויחידים ומתמחה בניתוח חלומות מתארחת היום בשעה 12:00 בפורום להיות הורים. אתם מוזמנים!
חיים כהן, שף ומנחה התוכנית "שום, פלפל ושמן זית" יתארח היום בשעה 17:00 בפורום מתכונים. שרשור השאלות בפורום כבר נפתח ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

beyonce3

New member
אעעעעעע....עוד אחת!

עוד מישהי שיש לה השבוע יומהולדת..חחח.יום ראשון היה לקארין,אתמול לי ועכשיו לך! אז קודם כל,אמ.......כמובן המון המון המון המון מזל טוב!מה נאחל לך?אמ.שכמובן כל משאלותייך ייתגשמו!שתצליחי בכל דבר שתירצי,אמ....מה אני יודעת??שתיזכי לפגוש את מקפליי?חחחחחחחחחחח.באמת באמת,המון אושר ועושר,לא לאבד ת'אמונה...תאהבי את משפחתך,במיוחד את אמא ואבא!ואת האחים במידה ויש לך?אמ.....וזייהו........שפע ברכות ומתנות!חבל שאני לא יכולה לתת לך יותר מזה.וזייהו.למרות שאני לא מכירה אותך,באמת מכל הלב,המוווווווווון מזל טוב!

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

וואי כל יום יש למישהי יומולדת!! אז.. מזל טובבבבבבבבב
יומולדת שמח!!!!

just jenny

New member
מייזל טוף!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון המון מזל טוףףף
המון אושר, ועושר וכושר ושכל משאלותייך יתגשמו!=]]
ג'ני =]].

MiChElLe182

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

happy b-day 2 u happy b-day 2 u שיהיה לך שנה הכי מקסססססימה בעולם ושככככל החלומות שלך יתגשמו מזל טווווב

נופר36

New member
מזל טוףףף../images/Emo65.gif

שבוע מלא ימי הולדת!..כייפיי! עד 120 שנננה!..

למעלה