אוכל וחלומות היום בתפוז

../images/Emo121.gif../images/Emo48.gifאוכל וחלומות היום בתפוז

נורית אטנר מאסטר רייקי ויועצת רוחנית, מנחה קבוצות ויחידים ומתמחה בניתוח חלומות מתארחת היום בשעה 12:00 בפורום להיות הורים. אתם מוזמנים!
חיים כהן, שף ומנחה התוכנית "שום, פלפל ושמן זית" יתארח היום בשעה 17:00 בפורום מתכונים. שרשור השאלות בפורום כבר נפתח ואתם מוזמנים לשאול את שאלותיכם.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

Fairywitch

New member
נצל"ש-שימו ../images/Emo23.gif לאופציה החדשה בתפוז

"הוסף תגובה בחולן נפרד" אהבתי

R o t e m O p

New member
סתם נצל"וש כי מאוחר ומשעמם לי...

זה די מפגר, אבל אני התלהבתי מזה... קבלו איזה יום גלגלצ"י-איידולי מעולה היה לי הייתי בעבודה אחרי הצהריים והבריזו לי אז ניצלתי את הזמן וסידרתי את ה"חדר-עבודה" שלי, הוא היה ממש מטונף ומבולגן ומגעיל, בעע בכל מקרה שמעתי גלגל"צ פיתאום הם שמו את Vincent. ואני כולי כזה "אחח כמה יפה, כמה עצוב" מזמזמת להנאתי. טוב טוב, מה את מתלהבת אתם חושבים לעצמכם ? אז קבלו כי אחרי חצי שעה הם שמו את Bridge Over Troubled Water אהה, פעם ראשונה בחיים שלי שאני שומעת את השיר הזה בגלגל"צ !! כאילו מה קרה, סוף סוף החלטתם לנסות משהו אחר מלבד 'מיסס רובינסון' ?? אוקי אוקי אז השירים האלה לא היו בביצוע של קליי אבל בכל זאת זה היה נחמד :) אז ח"ח לגלגל"צ שעשו לי את היום. וח"ח לעורך שלהם שעל כמה מתערבים בטח ראה את העונה השניה של אמריקן איידול P:

Juliann

New member
../images/Emo32.gif למישהו יש LG בדור השלישי?

[של אורנג'?] קניתי וזה הדבר הכי מסובך בעולם.....אני כבר מתחרטת! אני אפילו לא מצליחה להבין איך לעזאזל אני מורידה רינגטונים ואני מתחרפנתתתתתתתתתת הכל שם בלאגן מיליון ואחת פונקציות וכל מה שאני רוצה לדעת זה להשתמש במצלמה לשלוח הודעה ולהוריד רינגטון! [מה שלא עובד כי אני לא מבינה איך!] HELPPPPPP

Fairywitch

New member
נשמע מכה
את לא יכולה להחליף?

לי יש פלאפון- אחרת הייתי עוזרת לך בכייף...

Juliann

New member
אבא שלי יהרוג אותי,אני שיכנעתי אותו

לקנות לשנינו... הוא הולך לקלל את הרגע בו הוא קנה את המכשיר המתוסבך הזה. בינתיים הצלחתי להבין רק איך שולחים הודעה ומצלמים במצלמה...

למעלה