THE CROW

JOE22

New member
../images/Emo121.gif THE CROW ../images/Emo121.gif

למישהו יש פרטים על חוברות הקומיקס? ואיפה ניתן להשיג אותם בכלל?

effigy

New member
אהם...

זו חוברת מאוד אפלה... אם הקומיקס קוד היה נוגע בה הוא היה פורש מרצון... להשיג אותה.. בטח מאחת מ3 החברות... לגיא איילון (אנדלס דרים) יש אותה... איך משיגים אותו.. אני לא יודע...

effigy

New member
לא ראית את הסדרה והסרט?

בעיקרון זה על בחור שהגו אותו אבל זה לא הזמן שלו למות.. אז הוא חוזר לעולם החיים כלוחם צדק אפל... והוא נראה כמו מטליסט... משהו בסגנון KISS .. הסיפור היותר מעניין הוא שבצילומים של הסרט נהרג השחקן הראשי מיריית כדור סרק (או לא סרק)

Scum Bunny

New member
לא סתם שחקן

ג´ייסון לי, הבן של ברוס לי (שכזכור גם הוא מצא את מותו בתאונת צילומים).

illustrator

New member
ברנדון לי

ארחיב טיפה על דבריו של שי, שקצת מזלזל ולא בצדק (שי, קראת את זה בכלל?). קודם כל, הסיפור (והכוונה פה לסיפור המקורי, מאחר והיו כמה): הקומיקס עוסק בזוג צעירים שעומדים להינשא. ערב אחד, הרכב שלהם נתקע בצד דרך, והם מותקפים ע"י חבורת בריונים שרוצחים את הבחור ואז אונסים ורוצחים את החברה שלו. ישנה אגדה שמספרת שהעורב לוקח את נשמות המתים לעולם הבא, ולפעמים, כשעוול גדול נעשה, העורב יכול להחזיר נשמה לנקום את מה שנעשה לה (לא זוכר את המקור לאגדה, ואין כרגע כח לחפש). אז בקומיקס, הבחור חוזר מעולם המתים על מנת לנקום את מות אהובתו. אני מתייחס לסיפור המקורי כי הוא הטוב ביותר, ומה שבאמת מעניין בו זה שזה מבוסס על אירוע שקרה באמת לסופר/צייר וארוסתו (רק שהוא לא נרצח). הקומיקס הוא בעצם שחרור של הכאב של היוצר, גם באופיו האלים, וגם בקטעי זכרון/חלום כואבים.

ailag

New member
ומה בקשר לאיכות הקומיקס עצמו?

העלילה, הציורים.. טובים או מניחים ש"אם יש לנו סיפור מגניב זה יספיק"? *שאלה של שחור ולבן שמכוונת לתשובה בגוונים*

illustrator

New member
אמנם זו שאלה של טעם, אבל...

לדעתי, הקומיקס מצויין. העלילה לא מתוחכמת, ולא צריכה להיות. היופי של הקומיקס הוא ברגעים מיוחדים שבו. מילים מסויימות ותמונות שפשוט יוצרים את התחושה הנכונה. זו פשוט דוגמא ל"כח" הטמון במדיום הנפלא הזה שנקרא קומיקס. ושוב, אני מתייחס לסיפור המקורי שבו אריק דרייבן הוא העורב, ולא לסיפורים אחרים שיצאו בעקבות ההצלחה של המקור.

JOE22

New member
הסרט העורב 1- מבוסס על סיפור

הקומיקס. ברנדון לי המנוח משחק דמות של רוקיסט-אריק רייבן אשר נרצח יחד עם ארוסתו ב" ליל כל הקדושים" על-ידי חבורת רחוב שפרצה לביתו. בדיוק שנה לאחר מכן העורב שלפי האמונה שומר על נשמות שלא הגיעו למנוחת אמת ומחזיר את גופתו של אריק לחיים,ומייד הוא יוצא למסע נקמה באותם חברי הכנופייה,תוך חיסולם זה אחר זה. בצורה זאת הוא לומד מה בעצם קרה באותו לילה. ברנדון לי נהרג במהלך הצילומים כמו שכבר הזכירו כאן,לסרט הזה היה גם המשך. לדעתי זה מומלץ לכל מי שלא ראה את הסרט.

roychu

New member
עם אני לא טועה (וסביר להניח שכן)

הוא נרצח... כמו אבא שלו, ברוס לי המלך, בסצינה שהיו אמורים לשים כדורי סרק באקדח, מישהו השחיל כדורים אמיתיים... זה קרה פחות או יותר בסצינה או שתיים האחרונות, ואז אין לי מושג מי מילא מקום או משהו כזה...

JOE22

New member
או-קיי אז אני אסביר לך על נושא הרצח

במשפחת לי. אכן טענו שזה היה רצח,אני עדיין עד עצם היום הזה מאמינה שהוא אכן נרצח ולא היה כאן שום תאונת עבודה ,אך לצערי לא היו כנראה מספיק ראיות ולכן התיק הזה נסגר כתאונת עבודה.(דיברו על זה המון בתקשורת באותה תקופה) אף אחד לא מילא בסוף את מקומו,חשבו באמת על מחליף מקום שיסיים את הסרט אך בסופו של דבר נעזרו בעזרתו של המחשב .

effigy

New member
את הקומיקס עצמו לא קראתי

כי אהםם.. לא ממש יכלו למכור לי אותו... אבל ראיתי את הסדרה לפני כמה שנים וזה מה שאני זוכר... אני חלילה לא מזלזל באף קומיקס כי לכל דבר יש קהל יעד גם אם הוא לא אני...

effigy

New member
תמשע אני אמרתי את מה שאני יודע

מהידע שלי על הסדרה ועל הסרט, זה שלא שכחתי את הפרטים הקטנים (שחלקם למעשה גדולים, כמו העניין של העורב עצמו) זה לא אומר שלא אמרתי דברים חשובים אתה עצמך לפי ההודעה שלך הרחבת את דברי.. אבל אני ממש לא רוצה להכנס לדיונים כאלה...

Lotus floweR

New member
אה..אומנם לא ראיתי את הסרט ה2

ולא ידעתי שזה מבוסס על קומיקס... אבל בהחלט סרטים שולתים בטירוף. במיוחד הסרט השלישי שאותו אני מוצאת מיששיע במיוחד. *נוטה לצטט ממנו כל חצי שעה עגולה* מממ...קומיקס הא...אולי אני אשיג לי איזו חוברת, או אקנה לגאיה ליומולדת. מעניין...

למעלה