The ghost of this weekend

Hadar way

New member
../images/Emo121.gifThe ghost of this weekend

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע?
סליחה אם גנבתי למישהו את פתיחת השרשור הזה

Hadar way

New member
lalala ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של MCR? zero percent שיר השבוע בכללי? skid row- 18 and life led zeppelin- since ive been loving you אמן/אלבום השבוע? שומדבר מיוחד סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הרלן קובן- ההזדמנות האחרונה, למרות שבקושי יצא לי לקרוא דבר טוב/רע שקרה השבוע? תל אביב, באולינג, מבחן בפיזיקה ציטוטי השבוע? לא זוכרת >< תכנונים לשבוע הבא? מבחן באנגלית, מבחן בכימיה, היהודים!!! תמונת השבוע? רנדומלית
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? הרבה, אבל בעיקר- Without U- 2PM Nu ABO- FX Can't Nobody- 2NE1 אמן/אלבום השבוע? אותם אמנים מכל שבוע... בעיקר 2פיאמ, אפאקס, 2אנאי1, ביסט, אמבלאק, יו-קיס... אה... ואני חושבת שהיו עוד אבל על אלה חרשתי המון~ [דווקא על סופר ג'וניור לא ממש חפרתי השבוע;; אבל כן שמעתי אותם שלא תטעוXD שמעתי את בונאמאנה במלואו ועוד הרבה שירים רנדומאלים שלהם~] סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- סקוט פילגרם VS העולם~ בפעם השנייה LOL ספר- המשחק של אנדר
תוכנית- גלי, האוס, אחים ואחיות~ ואינקיגאיו ומיוזיק קור [ומיוזיק באנק מאתמול שאני צריכה לראות._."] אם זה נחשב XD וידיאו- אההה... דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עצבים מטורפים על חלק מהבנות בקורס >_>; הן ממש, ממש עיצבנו אותי, גאד. בעיקר מישהי אחת. כלכך.פאקינג.סתומה! [היא *כעסה* עלי על זה שפאקינג *השתעלתי* בלילה. לא שאלה אפילו איך אני מרגישה, אם אני בסדר, פשוט פאקינג התחילה -לבכות- כי "אני מפריעה לה לישון". פאקינג. מפגרתתתתתתתתתת]
הייתי די חולה וזה>_>;
הייתי בג' מיום ראשון עד שלישי D: אמנם חולה אבל זה עדיין היה כיף להיות בבית וזה, ראיתי אינקיגאיו ומיוזיק קור מלפני כמה חודשים (היומולדת של היצ'ול- טיפאני אמרה לו מזל טוב כשהן הציגו את סופר ג'וניור!!! איזה חמודההה
) והרבה דברים חסרי פואנטה~ והשלמתי פרקים של האוס וקצת אחים ואחיות~ ציטוטי השבוע? HE PUNCHED HER HIGHLIGHTS OUT OF HER HAIR!!! ואני זוכרת שהיה משהו שאמרתי שאני צריכה לזכור לכתוב פה, אבל... שכחתיXD תכנונים לשבוע הבא? אהה... לא להיחנק באמצע הלילה? D: תמונת השבוע? טוב לול אין לי תמונות חדשות כי חברהשלי לא מחוברת ואי אפשר לבקש ממנה לשלוח לי את התמונות שהיא שמרה [לול יש לי הסכם איתה שהיא כל שבוע שומרת לי את כל התמונות החדשות שמתפרסמות של הלהקות שאני אוהבת או שהם מעלים לטוויטר
] ואת כל מה שהיה לי עד יום שלישי כבר פרסמתי
אזאז... אהה... טוב בעצם כן יש לי אחת. קיבום3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאוקי תמונה חדשה. ;; ../images/Emo23.gif

MIMI IS SUCH A CAMWHORE AND I LOVE IT

ronali001

New member
NA NA NA!♥

שיר השבוע של MCR? S.i.N.G כ'כככככ!!!!!!הוא שיר המאה לדעתי:)
Zero Percent- מה שיותר חדש יותר מושמע לא ככה?
שיר השבוע בכללי? Escape the Fate - 10 Miles Wide אמן/אלבום השבוע? MCR!!!!!!♥ Avenged Sevenfold סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? היפה והחנון 2!!*לא שזה יותר טוב מ-1....* דבר טוב/רע שקרה השבוע? מבחן במתמטיקה שהלך לא משו.../: הזדמנות נוספת לשפר אותו:) ציטוטי השבוע? "יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז!!"אין לי מושג מי אמר אותו אבל זה פשוט היה אחד השבועות המצחיקים שהיו לי!!
תכנונים לשבוע הבא? -לשפר את המבחן במתמטיקה,מבחן בביולוגיה,מבחן בערבית.. תמונת השבוע? אןי לי מושג איך מעלים פה תמונות אבל בעיקרון רציתי להראות את התמונה שכל מי שראה אותה השתכנע שג'רארד חתייך!!!

היה שבוע מוזר.. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? Good Charlotte - Like it's her birthday Last Night Escape the Fate - Zombies dance Issuses Stone Sour - Through glass Bother Linkin Park - Burning in the skies
אמן/אלבום השבוע? Good Charlotte - Cardiology
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - צווארון לבן, צחוק מעבודה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ספינינג
חם
הכרתי אנשים חדשים
ציטוטי השבוע? היו כמה, אבל כתבתי רק מעט: אני: "מה הקטע של בן סהר? למה הוא שינה את השם שלו?" שגיא: "הוא שינה את השם שלו לבן שהר, משהו מטעמי דת..." אני:" טוב..." אני: "אמרתי לחגי שיביא לי חתימה מסניידר!" [כי הוא היה באמסטרדם] שגיא: "זה לא סניידר עכשיו, הוא שינה את השם שלו לשניידר"
אני: "מה זה השם הזה דדי בן דיין?" שגיא: "אבא שלו שופט, את יודעת..." אני:" וואלה?" שגיא: "כן, בן דיין"
אני: "טוב, תפסיק עם המשחקי מילים האלה" שגיא: "מה את רוצה, אלה היו המשחקים שאמא קנתה לי כשהייתי קטן!" אני: "איזה נוף יפה... אף פעם לא ראיתי ככה את הים קרוב, כאילו הוא בא לקראתי..." שגיא: "מה זה המשפט הזה? אף אחד לא יבין את זה אלא אם כן תדברי על זה עם נפגעי צונאמי"
~אני, אוהד, חגי, שגיא, שנהב ונועם יורדים לטייל בגן~ ~שגיא מדליק סגריה~ אוהד: "עוד פעם אתם והסיגריות שלהם... חגי, תדבר עם שגיא שיפסיק לעשן!" חגי: "אין בעיה" ~מדליק סיגריה~
~אחרי כמה דקות אוהד רואה את שגיא עם סיגריה על הנדנדה~ אוהד: "מה, הדלקת עוד אחת?!" שגיא: "מה פתאום, זו אותה אחת ממקודם!..." עלק
~אחרי כמה דקות , משחקים, מדברים, אוהד ניגש לחגי~ אוהד: "עוד סיגריה אתה מדליק, תגיד לי אתה נורמלי!?" חגי: "אני לא מדליק, אני מכבה"
יענו הוא הספיק לסיים עוד אחתXD איי איי, דפוקים... והיו עוד, אין לי כוח להיזכר>>
תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, הופעה של לינקין פארק!?@##<!#$ בע''ה
, לפגוש את כולם בהופעהD: ואולי לצאת
תמונת השבוע? אין משהו מיוחד.. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif המחשב חזר!../images/Emo99.gif

עשה לי מצברוח לסכמ"ש:)"
שיר השבוע של MCR? לא יודעת.היו כמה.אני חושבת שבעיר פריזון ואיי נבר טולד יו.
שיר השבוע בכללי? למטה.
אמן/אלבום השבוע? רדהוט,מארס,אוונג'ד,סימפל,רדיוהד,נירוונוש
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט:: אליס.לא כזה סרט טוב.אבל ג'וני אעעא
ספר:: למרבה הפלא יש הפעם.משחק הציד של הרלן קובןץ תוכנית:: דקסטר
. וידאו::
.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
77 ביהדות.בא לי למות.אני שונאת את המורה שלי$#@
יום הולדת לחברה ומיני מסיבה שהיה ממש כיף.
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
שיחה עם היועצת של ביספר ואמא.לא טוב.
ללמוד.הרבה.
תמונת השבוע? רנדומלית.כי הפעם אני במחשב שלי ויש לי תמונות! הודגש וקומבן באמצעות הפוטושופ החושני שלי.

NoAmItA ChAn

New member
Look Alive, Sunshine

שיר השבוע של MCR? גיב 'ם הל קיד (שמעתי אותו כשעשו לי את החיסון), סינג, דה אונלי הופ פור מי איז יו, נה נה נה, וולקם טו דה בלאק פרייד (גם שמעתי אותו כשהייתי עם חברות בשישי בלילה בפאב-ביליארד, אז זה היה ממש נחמד D:) שיר השבוע בכללי? So Far Away - A7X The Kill, From Yesterday, Buddha For Mary, Hurricane, Savior, Vox Populi, This Is War - 30 Seconds To Mars זה מדהים שלמרות שההופעה הייתה לפני שלושה חודשים בערך, אני עדיין שומעת אותם והרבה. אמן/אלבום השבוע? מכ"ר ו-30סטמ 3> ואפילו טיפה איירון מיידן! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ.. לא היה ממש X ספר - "ספר משפחתי"
תוכנית - "אחת שיודעת", "יומני הערפד", "אבודים", "האוס". דבר טוב/רע שקרה השבוע?
באתי אל מי שהייתה הבייביסיטרית שלי, ודיברנו והכרתי את הבת החמודה שלה בת-השנה, והיא כזאת מתוקהההה! היה ממש כיף D:
עבדתי T_T עבודה משעממת, והזמן עובר לאט-אך-מהר.
ביליארד עם חברות :)
נפגשתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן.
עברתי חיסון. מאוד פחדתי, אבל בסוף עברתי כמו גיבורה!
חברה באה אליי והיה נורא מצחיק XDDDDDDD
הרבה שיעורי נהיגה D:
מסיבת גיוס לחברה שלי. פגשתי אותה ועוד מלאאא בנות מביה"ס שלא ראיתי מלא זמן, וזה היה נורא נורא נחמד!! DD:
נפגשתי אתמול עם חברות במסעדה והיה מצחיק מאוד XP ציטוטי השבוע? היה איזה משהו, אני לא ממש זוכרת XD תכנונים לשבוע הבא? שיעורי נהיגה, להיפגש עם חברה, עבודה, לינקין פארק, ראיון של הצבא, שיעור גיטרה, להיפגש עם חברה אחרת XP תמונת השבוע? אין לי כוח להעלות T_T

למעלה