היה שבוע מוזר.. ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? Good Charlotte - Like it's her birthday Last Night Escape the Fate - Zombies dance Issuses Stone Sour - Through glass Bother Linkin Park - Burning in the skies
אמן/אלבום השבוע? Good Charlotte - Cardiology
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - צווארון לבן, צחוק מעבודה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ספינינג
חם
הכרתי אנשים חדשים
ציטוטי השבוע? היו כמה, אבל כתבתי רק מעט: אני: "מה הקטע של בן סהר? למה הוא שינה את השם שלו?" שגיא: "הוא שינה את השם שלו לבן שהר, משהו מטעמי דת..." אני:" טוב..." אני: "אמרתי לחגי שיביא לי חתימה מסניידר!" [כי הוא היה באמסטרדם] שגיא: "זה לא סניידר עכשיו, הוא שינה את השם שלו לשניידר"
אני: "מה זה השם הזה דדי בן דיין?" שגיא: "אבא שלו שופט, את יודעת..." אני:" וואלה?" שגיא: "כן, בן דיין"
אני: "טוב, תפסיק עם המשחקי מילים האלה" שגיא: "מה את רוצה, אלה היו המשחקים שאמא קנתה לי כשהייתי קטן!" אני: "איזה נוף יפה... אף פעם לא ראיתי ככה את הים קרוב, כאילו הוא בא לקראתי..." שגיא: "מה זה המשפט הזה? אף אחד לא יבין את זה אלא אם כן תדברי על זה עם נפגעי צונאמי"
~אני, אוהד, חגי, שגיא, שנהב ונועם יורדים לטייל בגן~ ~שגיא מדליק סגריה~ אוהד: "עוד פעם אתם והסיגריות שלהם... חגי, תדבר עם שגיא שיפסיק לעשן!" חגי: "אין בעיה" ~מדליק סיגריה~
~אחרי כמה דקות אוהד רואה את שגיא עם סיגריה על הנדנדה~ אוהד: "מה, הדלקת עוד אחת?!" שגיא: "מה פתאום, זו אותה אחת ממקודם!..." עלק
~אחרי כמה דקות , משחקים, מדברים, אוהד ניגש לחגי~ אוהד: "עוד סיגריה אתה מדליק, תגיד לי אתה נורמלי!?" חגי: "אני לא מדליק, אני מכבה"
יענו הוא הספיק לסיים עוד אחתXD איי איי, דפוקים... והיו עוד, אין לי כוח להיזכר>>
תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, הופעה של לינקין פארק!?@##<!#$ בע''ה
, לפגוש את כולם בהופעהD: ואולי לצאת
תמונת השבוע? אין משהו מיוחד..
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0