דחוף!

Consuela

New member
../images/Emo122.gifדחוף!

אני צריך בדחיפות תרופת סבתא לפתיחת אף סתום. לא שאתם פשוט לא מבינים אני מתחילת החורף עם אף סתום. רק מהפה אני נושם.. בסוף אני אקבל הרעלה! דחוף תרופת סבתא! דחוףףף

dance of life

New member
וובכן

אדים - לשים בגיגית קטנה או קערה גדולה מים רותחים, אפשר להוסיף טיפות שמן סיני/ לוונדר, להרכין את הראש מעל הגיגית ולכסות את הראש במגבת כך שאתה נושם רק את האדים...

Consuela

New member
תודה אבל..

עד שאני יקנה את השמן הסיני... אפשר עצה נוספת בבקשה?

ה מוזה

New member
אפשר גם בלי שמן

אדים,מגבת על הראש בדיוק כמו פעם אם יש עץ אקליפטוס בסביבה ,כמה עלים במים יעזור אם אין,גם אדים רק עם מים עוזרים מאוד לשחרר את האף הסתום תנסי, גשי למטבח מלאי סיר במים שירתחו,אח"כ תנמיכי את הלהבה כסי את הראש במגבת , תנשמי את האדים דרך הפה ואם אפשר גם האף 20 דקות - 10 דקות , בואי לכאן לספר מה המצב

Consuela

New member
ת'אמת.. היה לי פעם

היה לי פעם ספר של תרופות סבתא. אבל לצערי הרב אני לא מוצא אותו. אז בכל זאת, אם יש שיטה נוספת לפתיחת אך סתום, אני פתוח להצעות!

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif עד החתונה זה יעבור

להמיס ¼ כפית מלח ב1/4כוס מים פושרים . להזליף 1-2 טיפות לכל נחיר 3-4 פעמים ביום. אגב, בכרטיס כתוב שאתה דנה בת 15 לכן ההודעה למעלה נכתבה בלשון נקבה תרגיש טוב.

Consuela

New member
זה הניק של אחותי בגלל זה..

ואיך בדיוק להזליף את המים?

Consuela

New member
אני לא יכול יותר.. ויש לי שאלה

א. למה האף סתום בצורה מחרידה כזאת? ב. האם יום לאחר הטיפול הסתימות של האף תחזור? ג. יש עליכם איזה גימל ספייר? חחחח

למעלה