הסיוט שהיה לי היום בטיפת חלב

october girl

New member
../images/Emo122.gifהסיוט שהיה לי היום בטיפת חלב

שלום לכל חברי הפורום, כל הכבוד וברכות על הפורום. סוף סוף אני פוגשת עוד אנשים נורמלים כמוני,כי לכל מי שאני אומרת לו/ה שאני לא רוצה להביא ילדים,כולם אומרים לי שאני לא נורמלית,אבל חפיף,האנשים שהכי חשובים לי בעולם שהם המשפחה המקסימה שלי מקבלים את זה וזה מה שהכי חשוב.אז איזה כיף למצוא עוד אנשים נורמלים כמוני.
גדול לכולם ממני. אני חייבת לשתף אתכם ב"חוויה",יותר נכון להגדיר סיוט שהיה לי היום במרפאת טיפת חלב.הבוקר הלכתי אל המרפאה,כי היה לי תור אצל הרופאת נשים,שקופת החולים מיקמה אותה במרפאה לטף.נכנסתי למרפאה,ישבתי לחכות בתור,ושומו שמים החל הסיוט הגדול.המרפאה החלה להתמלא במספר לא קטן של אימהות צמודות לעגלת תינוקות,נשים עם בטן מפלצתית כשלפתע מכל עבר ומכל חדר במרפאה נשמע בכי של התינוקות שהיו במקום והחגיגה החלה.לא ידעתי איפה לשים את עצמי,ורק רציתי לצעוק חזק ש - ק - ט....... ובנוסף לכל מקירות המרפאה ניבטות אליך תמונות של תינוקות בפוזות מצחיקות,הודעות על בדיקות שונות לנשים בהריון,בדיקת סקר גנטית ובדיקת מערכות וקורס הכנה ללידה וכללי בטיחות לבית וכתבות מצולמות על כל מיני נושאים מגוונית שצולמו ממגזינים של הורות ופרסומות של חברות המיצרים מוצרי תינוקות.אני יושבת שם ומביטה סביבי ואומרת לעצמי איזה מזל שאני לא חלק מהעולם הזה,כי רק מלשבת שם אפשר להשתגע. לפתע פתאום ככה ללא אזהרה השתרר במקום שקט מבורך שנמשך לצערי רק כ - 10 דקות עד שהגל הבא של אימהות צמודות עגלה הגיע למרפאה וקולות הבכי החלו שוב.התור אצל רופאת הנשים התעכב נורא ורק רציתי כמה שיותר מהר לברוח משם.הדבר היחידי במקום שהרגיע אותי היה האקווריום הגדול שנמצא במרפאה ובתוכו דגי זהב ששטו להם בהנאה בתוך השקט של המים.כמעט והתפתתי לקפוץ קפיצת ראש אל תוך האקווריום רק כדי להתחמק מקולות הבכי. לבסוף הגיע תורי סוף סוף .יצאתי מן המרפאה אל השמש החמימה ונשמתי לרווחה,הסיוט נגמר. ערב נעים לכולם

מאריונת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שמחה שהצטרפת אלינו... יש לי שאלה - אם זה כזה סיוט בשבילך, למה את לא מחליפה רופאה? ברור שבטיפת חלב יהיו הרבה נשים ואמהות ואביזרים נילווים של כל הבלגן, זה אפילו מתבקש, מובן מאליו ולגיטימי לגמרי... פשוט תעברי למרפאה אחרת, חבל על העצבים שלך, לא?

I s t a r

New member
אם את יודעת שהראה ממוקמת במקום

שגורם ל ך אי נוחות (ומן הסתם בטיפת חלב עיקר הצלילים זה צרחות של תינוקות ועיקר המראות זה נשים במצבים טרום, פוסט לידה) נסי למצוא לך רואה אחרת בממוקמת במקום שמתאים יותר לצרכייך ולנוחותך.

magicgirl1983

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

דבר ראשון יש לך בחירה. את יכולה להישאר שם בטיפת חלב ולהזכיר לעצמך כל כמה חודשים שיש גם תוצאות לסקס והן לאוו דווקא נחמדות לאנשים אחרים. ואת יכולה להחליף מרפאה שם תראי נשים עם בטן בהריון אך הסיכוי שתשמעי צווחות (אלא אם העובר ממש לא מת על האימא) הוא קטן. דבר שני - ברוכה הבאה למשכננו הקט. שבי וספרי לנו עלייך קצת. אני (אם אני לא טועה) הצעירה מבין כולן וזה בסדר...(אני חושבת) דבר שלישי - עייני בזמנך הפנוי קצת בפורום על מנת שתוכלי להכיר אותנו...

karnity

New member
כמה נעים יכול היה להיות

אם היה לנו כפתור mute שאותו ניתן להפנות גם כלפי הסביבה וגם כלפי עצמנו... (אייקון חולמני מלווה באנחה)... אני מזדהה אם מה שאת אומרת - אני חשה אימה כזו בכל פעם שאני נאלצת ללכת לקניון כלשהו ... המולת המשפחות גורמות לי להדיר את רגליי ממקומות המוניים שכאלה, אך בכל זאת, מידי פעם, אני מגיעה לקניון (מה לעשות? מידי פעם צריך לקנות דבר אחד או שניים..) .. כך שקשה לי להסכים את דבריהן של האחרות.. אני לא חושבת שאת צריכה להחליף רופא/ה רק בגלל המיקום הנוראי - פשוט תשתדלי להישאר בריאה וכך לא תאלצי לעבור את הסיוט...

magicgirl1983

New member
מדובר על רופאת נשים

ורופא נשים צריך פעם בחצי שנה לראות אם לא שנה.. הסבל הוא לא גדול כמו שאם היתה צריכה ללכת לרופא כללי כי בט'כלס את רואה יותר את הרופא הכללי שלך מאשר את רופא הנשים שלך (לפחות אצלי זה ככה וגם אז אני לא רואה הרבה את הרופא הכללי שלי). בכל מקרה אם המצב גורם לה לאי נוחות בלתי נסבלת אולי באמת כדאי תשקול להעביר את עצמה משם. אך נראה לי שהאי נוחות היא אומנם נוראית אך נסבלת בהחלט..

למעלה