october girl
New member
../images/Emo122.gifהסיוט שהיה לי היום בטיפת חלב
שלום לכל חברי הפורום, כל הכבוד וברכות על הפורום. סוף סוף אני פוגשת עוד אנשים נורמלים כמוני,כי לכל מי שאני אומרת לו/ה שאני לא רוצה להביא ילדים,כולם אומרים לי שאני לא נורמלית,אבל חפיף,האנשים שהכי חשובים לי בעולם שהם המשפחה המקסימה שלי מקבלים את זה וזה מה שהכי חשוב.אז איזה כיף למצוא עוד אנשים נורמלים כמוני.
גדול לכולם ממני. אני חייבת לשתף אתכם ב"חוויה",יותר נכון להגדיר סיוט שהיה לי היום במרפאת טיפת חלב.הבוקר הלכתי אל המרפאה,כי היה לי תור אצל הרופאת נשים,שקופת החולים מיקמה אותה במרפאה לטף.נכנסתי למרפאה,ישבתי לחכות בתור,ושומו שמים החל הסיוט הגדול.המרפאה החלה להתמלא במספר לא קטן של אימהות צמודות לעגלת תינוקות,נשים עם בטן מפלצתית כשלפתע מכל עבר ומכל חדר במרפאה נשמע בכי של התינוקות שהיו במקום והחגיגה החלה.לא ידעתי איפה לשים את עצמי,ורק רציתי לצעוק חזק ש - ק - ט....... ובנוסף לכל מקירות המרפאה ניבטות אליך תמונות של תינוקות בפוזות מצחיקות,הודעות על בדיקות שונות לנשים בהריון,בדיקת סקר גנטית ובדיקת מערכות וקורס הכנה ללידה וכללי בטיחות לבית וכתבות מצולמות על כל מיני נושאים מגוונית שצולמו ממגזינים של הורות ופרסומות של חברות המיצרים מוצרי תינוקות.אני יושבת שם ומביטה סביבי ואומרת לעצמי איזה מזל שאני לא חלק מהעולם הזה,כי רק מלשבת שם אפשר להשתגע. לפתע פתאום ככה ללא אזהרה השתרר במקום שקט מבורך שנמשך לצערי רק כ - 10 דקות עד שהגל הבא של אימהות צמודות עגלה הגיע למרפאה וקולות הבכי החלו שוב.התור אצל רופאת הנשים התעכב נורא ורק רציתי כמה שיותר מהר לברוח משם.הדבר היחידי במקום שהרגיע אותי היה האקווריום הגדול שנמצא במרפאה ובתוכו דגי זהב ששטו להם בהנאה בתוך השקט של המים.כמעט והתפתתי לקפוץ קפיצת ראש אל תוך האקווריום רק כדי להתחמק מקולות הבכי. לבסוף הגיע תורי סוף סוף .יצאתי מן המרפאה אל השמש החמימה ונשמתי לרווחה,הסיוט נגמר. ערב נעים לכולם