הצילו הצילו...

hadarh

New member
../images/Emo122.gifהצילו הצילו...

שיחקתי לאחותי עם הנגן במטרה לעדכן גירסא, באיזה שלב הוא התחיל לתת הודעה של starting.. עם שעון חול מעליו. הנגן התקבל במתנה ע"י "smart buy" נראה מאורך וסטנדרתי תומך עברית מלאה. עכשיו, אחותי ישנה ויש לי שעה+/- לתקן את הנזק.. אודה על התייחסותכם!!!! איך יוצאים מזה!!!

stardust19

New member
אמממ... לא ממש הבנתי את הבעיה- הוא

עדיין מראה לך את ההודעה STARTING ?? יעני הוא נתקע בהודעה הזו?? תנסה לנתק אותו ולהפעיל אותו מחדש- אם זה נתקע- תוציא בטרייה ותשים מחדש ותפעיל ותראה עם ההודעה קיימת או שיש תקלה אחרת. נראה מה כותב לך

hadarh

New member
בדיוק

ניסיתי להוציא, ברגע שמחזירים אותה ההודעה חוזרת.. כאילו המסך נתקע, כל הכפתורים/לחצנים לא פועלים...

stardust19

New member
הנגן נמצא על HOLD? בגדול אם יש שמה

הרבה שירים- אני מציע שתאמר לאחותך שהנגן הפיח את נשמתו אבל אני יכול להציע משהו שהוא יזיק ב80% למערכת האלקטרונית- אם אתה לא יודע איך להתעסק אם זה עדיף האפשרות הראשנוה. אם יש לך שנאי משתנה בבית כזה אם שני בוררים צהובים כאלה מה שאני מציע זה לפרק ולהוציא את הלוח-יעני ההנגן עצמו ללא כל הפלסטיק מסביב, ולתת מתח הופכי ישירות על ה LCD בנקודות המתאימות. צריך לבדוק היכן ה+ וה- של המסך ולתת שמה את השוק הזה- אם אתה לא ידוע על מה אני מדבר עזוב את זה ואל תחשוב על זה אפילו, אם כן זה אולי הדרך היחידה לעורר את המסך ו/או את המערכת- יעני לעשות RESET פיזי ללוח

hadarh

New member
../images/Emo101.gif הבנתי אותך..

אפשרות ראשונה יותר בטוחה לי, הוא חדש לא הייתי רוצה לגרום לנזק נוסף. טוב מקסימום הולכים מחר לחברה ומחליפים.. תודה בכול אופן!!

יאיר B

New member
למה אנשים משחקים עם קושחות כשהם

לא מבינים בזה? מה מנסים להשיג בזה? זה לא מחשב שיש סכנת וירוסים וכאלה שיש מה לעדכן. בגדול: בנגנים ג'נריים אין מה לעדכן. חבל על הזמן והמאמץ. רוב הסיכויים שמשהו התפקשש במהלך העידכון והנגן מת.

hadarh

New member
כדי לנצל מקסימום מהמכשיר, זה למה:

1. זו ההוראה על האריזה "חשוב!!!!! לפני שימוש נא עדכן גרסה דרך אתרנו בלה בלה בלה" 2. עוד לפני העידכון זה קרה, באיזור של התפריט כנסיה ליצרן או משהו כזה= משמע לא בעיקבות עדכון. 3. דבר אחרון, אין שם שום הערה "למבינים בלבד". מכאן הסקתי שאין צורך לקרוא לטכנאי מחשבים, כך הנחתי שבוגר מעל 18 מסוגל= ניסיתי בעצמי.

weird dust

New member
את האמת הנגנים הג'נריים זה בעיה

מספר פעמים ווח על כמה שמתו בזמן עשיית עידכון קושחה. מה שכן עם זה נגן עם עברית זה בעיה כי בעידכונים ברשת אין עברית. ובקיצור, כל בעלי הנגנים הגנריים - נא לא לעשות עידכון לבד!

shay0600

New member
את העברית לא תצליחי להחזיר

אם את יודעת את השם של הלוח במכשיר שלך תוכלי לעשות חיפוש יעיל בגוגל ולימצא עדכון קושחה מתאים מזל שזה רושם סטרטינג כי אם לא תצליחי תשאירי לה את זה ככה והיא לא תדע מה קרה

stardust19

New member
הענין פה הוא לא בעדכון אלא במערכת

ההפעלה של הפלאשים הזולים- המערכת פשוט קורסת או נתקעת איפשהו בהתחלה וזהו...כל מה שאפשרי לעשות זה פירמוט אבל אם המחשב לא מזהה אז הפירמוט מתבצע איך שאני אמרתי קודם לכן

shay0600

New member
מה עושה עדכון?!

עדכון זה לשים מערכת הפעלה יותר חדשה לנגן

shay0600

New member
כבר קרה לי ששמתי עדכון לא מתאים

כבר קרה לי ששמתי עדכון לא מתאים במטרה למצא עדכון עברית לנגן אבל שמתי של נגן מדבקה אחר אז כשניסיתי לסדר שמתי עדכון ישן מידאי וזה רשם לי רק סטרטינג גם כן אז חיפשתי תשם של העדכון אבל גרסא יותר חדשה בגוגל ובסוף הכל הסתדר לי ברוך השם

weird dust

New member
העדכון החדש ביותר נמצא באתר טופ

והוא מופיע בקישורים אם מישהו מעוניין

weird dust

New member
הוא מתאים לרובם

הנגנים השחורים (אדומים/כסופים/כחולים/כום בוהק (למי שצבע לבד או ורוד פוקסיה לכבוד אירועי יום השנה. בכל מיקרה חשוב באמת לשים לב לאיזה נגן מתאים כל קושחה.

shay0600

New member
כשנימחק לי העדכון ניסיתי אותו

על שלי הוא עשה סתם מסך שחור יש לי נגן של פרו סאונד

hadarh

New member
יש ב"טופ" כמה אפשרויות

איך אני יודעת מה מתאים לשלי?

יאיר B

New member
יש שני אפשרויות: עם רדיו ובלי.

אתה בוחר את המתאים לנגן שלך (יש לו רדיו מובנה או אין לו רדיו מובנה). "עדכון FrimWare לנגן FunkyBoy עם רדיו מובנה-לא כולל עברית!!!" או: "עדכון FrimWare לנגן FunkyBoy ללא רדיו מובנה-לא כולל עברית!!!" כל השאר לא רלוונטי לנגנים (יש עוד דברים שטופ מייבאים)

למעלה